Стара добра форумашка времена

Sećam se blekija, kao vrlo inteligentnog momka, ali se nažalost sećam i njegovih eksplicitnih slika.
Sećam se ljigavca pod nikom eternal dream, koji je bio prvoklasan lažov, plus izblamirao majcezmajce.
Talenta sa tribina, kasnije dragiše, koja je sa puno ljubavi pisala o svojim roditeljima. Živi su joj još uvek. ❤️
Alise u zemlji čuda koja je jedva čekala juni da ide na more, a bila u Africi na medenom mesecu. I imala sjajnog muža koji joj je sve pomagao, i o kom je uvek samo lepo pisala.
Cvetne, kovrdžave džepne Venere, sa kojom sam se upoznala kod koto na rođendanu, i njenog odlaska na posao biciklom, u haljini koja leprša.
Sećam se latise koja je imala groznu svekrvu i tunjavog muža.
I jeke, kasnije crveni oblak, koja je vozila rolere i trpela mobing na poslu.
Sunce ti poljubim, ni sama ne verujem koga i čega se sve sećam. :zeek:

Stay tuned....

Bas je lijepo ovo iskustvo koje si podijelila. Ljudi svracaju sve dok ima te emotivne povezanosti.
Ali treba da se poklope i zivotne faze. Dom i porodica je bio zivotan i ziv forum, sjajne zene su pisale. November child, helen, katarina, modesti...meni bi sada taj forum vise legao nego onda, iako i tada izuzetno inspirativan.
Al ko bijase Poverljiva, da li je mijenjala nikove?
Koliko ja znam nije. Plašila se Lake, psa Mirke šizike. :)
E da, sećam se i kako su se svađali boki i doca, i kako su jedan drugog vređali.
I kako je doca neopravdano izvređao tebe, zato što nije dobro razumeo šta si napisala. Sećam se da sam bila užasnuta kako ti se obratio.

Koliko ja znam nije. Plašila se Lake, psa Mirke šizike. :)
E da, sećam se i kako su se svađali boki i doca, i kako su jedan drugog vređali.
I kako je doca neopravdano izvređao tebe, zato što nije dobro razumeo šta si napisala. Sećam se da sam bila užasnuta kako ti se obratio.
Meni je iz toga ostala upecatljiva tvoja, kvinsina i bokicina reakcija i neizmjerno hvala.

Sećam se blekija, kao vrlo inteligentnog momka, ali se nažalost sećam i njegovih eksplicitnih slika.
Sećam se ljigavca pod nikom eternal dream, koji je bio prvoklasan lažov, plus izblamirao majcezmajce.
Talenta sa tribina, kasnije dragiše, koja je sa puno ljubavi pisala o svojim roditeljima. Živi su joj još uvek. ❤️
Alise u zemlji čuda koja je jedva čekala juni da ide na more, a bila u Africi na medenom mesecu. I imala sjajnog muža koji joj je sve pomagao, i o kom je uvek samo lepo pisala.
Cvetne, kovrdžave džepne Venere, sa kojom sam se upoznala kod koto na rođendanu, i njenog odlaska na posao biciklom, u haljini koja leprša.
Sećam se latise koja je imala groznu svekrvu i tunjavog muža.
I jeke, kasnije crveni oblak, koja je vozila rolere i trpela mobing na poslu.
Sunce ti poljubim, ni sama ne verujem koga i čega se sve sećam. :zeek:

Stay tuned....
Цветна, да, прелепа са ватреном косом...и Алисе нема предуго.

Sad mi na um pade neizreciva,mozda nekako slican nik ,koja je najviše pisala na temi o svekrvama ,ne znam da li sad ima drugi nik,ata ili slicno isto sa te teme. Ta tema je bila najbolja i najposjecenija ikad na dipu.
Da, ata (od atakualpa) je baš dosta pisala na temi o svekrvama.
I ja sam pisala, moram naći vremena da vidim šta. :sad2:
Ako je bila dobra, da joj progledam kroz prste što je sada nemoguća. :malav:

Back