- Poruka
- 63.764
Скакала сам и ја, да нисам врв бих побегла још у почетку. Али није било пријатно.Bože, kako volim da skačem na takve![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Скакала сам и ја, да нисам врв бих побегла још у почетку. Али није било пријатно.Bože, kako volim da skačem na takve![]()
Yes indeedpdf Zene je uvek bio mnogo suroviji od pdf-a Politika.
На Политици бар тачно знаш с ким си на чему, на Женама је мало другачије, одједном се појави нека до тада фино закамуфлирана нетрпељивост. Мада, негде је мртва трка између ова дваpdf Zene je uvek bio mnogo suroviji od pdf-a Politika.
Ја се не сећам тога, или нисам знала. Можда сам се свађала са 2, а са трећом била суперPa bila je jedna tad sa 3 ili 4 nika,sama se sa sobom svadjala. Kad je osjetila da gubi "prvo" mjesto otišla.
Jao mina pa ne mogu ovako javno veliku forumsku tajnu da otkrijemЈа се не сећам тога, или нисам знала. Можда сам се свађала са 2, а са трећом била супер
Ко је то био?
Pre je pored imena i avatara pisao broj poruka na forumu i niko nije zarezivao novajlije dok se ne ustale na forumu jer je bilo ludaka sa vise naloga tj. trolova.иако сам стартовао 2014те (написао неколико порука те године), активан сам тек од 2020, сећам се да ме није нико зарезивао 2 посто
међутим
хехе
недостају ми неки ликови и њихове провале, скандали ми недостају највише
Раније би ми то написала у репки...ееее, Табе, Табе...Jao mina pa ne mogu ovako javno veliku forumsku tajnu da otkrijem![]()
Da,kao i sad ko je god novi odmah pitaju ko si ti? Čiji si klon?Pre je pored imena i avatara pisao broj poruka na forumu i niko nije zarezivao novajlije dok se ne ustale na forumu jer je bilo ludaka sa vise naloga tj. trolova.
Predpostavljam da je to bio razlog.
Ne konstatujem novajlije dok se ne ustale, ni onda ni sad.Da,kao i sad ko je god novi odmah pitaju ko si ti? Čiji si klon?
Žene pdf je potpuno besmislen sve se briše što se ne sviđa moderatorima.На Политици бар тачно знаш с ким си на чему, на Женама је мало другачије, одједном се појави нека до тада фино закамуфлирана нетрпељивост. Мада, негде је мртва трка између ова два![]()
Али зашто вам је толико битно да ли је клон или није, никада то нисам разумела?Ne konstatujem novajlije dok se ne ustale, ni onda ni sad.
Pa grub si i prost često a mi smo njezna bića. Odmah se rasplacemo,bolje da brišem nego da se suze rone.Žene pdf je potpuno besmislen sve se briše što se ne sviđa moderatorima.
Не бих знала, набасам некада на расправу зашто је нешто обрисано, али тад је касно.Žene pdf je potpuno besmislen sve se briše što se ne sviđa moderatorima.
Zato što uglavnom pričaju sami sa sobom.Али зашто вам је толико битно да ли је клон или није, никада то нисам разумела?
Stavljao sam neke citate ive andrića u vezi žena i ekspresno se brisalo.Не бих знала, набасам некада на расправу зашто је нешто обрисано, али тад је касно.
Ја не бих баш много брисала, нека свака зверка остави свој траг. Једино вулгарности бих, на кеца.
Тек видео пост.Е, па, добро нам дошао![]()
Женомрзачке и тенденциозне, тога се сећам.Stavljao sam neke citate ive andrića u vezi žena i ekspresno se brisalo.
Па морају кад их ви игноришетеZato što uglavnom pričaju sami sa sobom.
Мењала си ник?Meni se cini da sam počela pisati na ljisu i svastari. Davno je bilo. 2004,sad ce 20 punih godina.
Bili smo mladji,drugačije smo razmišljali,sve zajedno se mijenjalo.
Bilo je svega za ovih 20 godina. I dalje volim doći, mada je bilo perioda kad nisam mjesecima ulazila,zasiti se čovjek ali se i poželi.
Neki ljudi su otišli voljela bih da nisu,za neke mi je potpuno svejedno što ih nema.
NikadМењала си ник?
Била је једна форумашица, исто из Босне, Катрина јој је био ник. Умела је бити интересантна. И онда је ишчезла.
Ne sjecam se nje. Moguce da je bila kad sam ja pauzirala.Била је једна форумашица, исто из Босне, Катрина јој је био ник. Умела је бити интересантна. И онда је ишчезла.
Додуше, ја сам исто форумаш у таласима. Од 2006. године сам више пута прекидала форумашење и то на дуже периоде.
Тако да је, можда, Катарина објаснила што је више неће бити, али нисам упратила.![]()