Стара добра форумашка времена

pdf Zene je uvek bio mnogo suroviji od pdf-a Politika.
На Политици бар тачно знаш с ким си на чему, на Женама је мало другачије, одједном се појави нека до тада фино закамуфлирана нетрпељивост. Мада, негде је мртва трка између ова два :lol:

Pa bila je jedna tad sa 3 ili 4 nika,sama se sa sobom svadjala. Kad je osjetila da gubi "prvo" mjesto otišla.
Ја се не сећам тога, или нисам знала. Можда сам се свађала са 2, а са трећом била супер :eek:
Ко је то био?

иако сам стартовао 2014те (написао неколико порука те године), активан сам тек од 2020, сећам се да ме није нико зарезивао 2 посто
међутим
хехе

недостају ми неки ликови и њихове провале, скандали ми недостају највише
Pre je pored imena i avatara pisao broj poruka na forumu i niko nije zarezivao novajlije dok se ne ustale na forumu jer je bilo ludaka sa vise naloga tj. trolova.
Predpostavljam da je to bio razlog.

На Политици бар тачно знаш с ким си на чему, на Женама је мало другачије, одједном се појави нека до тада фино закамуфлирана нетрпељивост. Мада, негде је мртва трка између ова два :lol:
Žene pdf je potpuno besmislen sve se briše što se ne sviđa moderatorima.

Žene pdf je potpuno besmislen sve se briše što se ne sviđa moderatorima.
Не бих знала, набасам некада на расправу зашто је нешто обрисано, али тад је касно.
Ја не бих баш много брисала, нека свака зверка остави свој траг. Једино вулгарности бих, на кеца.

Не бих знала, набасам некада на расправу зашто је нешто обрисано, али тад је касно.
Ја не бих баш много брисала, нека свака зверка остави свој траг. Једино вулгарности бих, на кеца.
Stavljao sam neke citate ive andrića u vezi žena i ekspresno se brisalo.

Stavljao sam neke citate ive andrića u vezi žena i ekspresno se brisalo.
Женомрзачке и тенденциозне, тога се сећам.
Гледај на то овако. Дођеш некоме у госте и почнеш да вређаш домаћина, шта мислиш, после колико би ти показао врата?

Meni se cini da sam počela pisati na ljisu i svastari. Davno je bilo. 2004,sad ce 20 punih godina.
Bili smo mladji,drugačije smo razmišljali,sve zajedno se mijenjalo.
Bilo je svega za ovih 20 godina. I dalje volim doći, mada je bilo perioda kad nisam mjesecima ulazila,zasiti se čovjek ali se i poželi.
Neki ljudi su otišli voljela bih da nisu,za neke mi je potpuno svejedno što ih nema.
Мењала си ник?

Била је једна форумашица, исто из Босне, Катрина јој је био ник. Умела је бити интересантна. И онда је ишчезла.
Додуше, ја сам исто форумаш у таласима. Од 2006. године сам више пута прекидала форумашење и то на дуже периоде.
Тако да је, можда, Катарина објаснила што је више неће бити, али нисам упратила. :lol:

Била је једна форумашица, исто из Босне, Катрина јој је био ник. Умела је бити интересантна. И онда је ишчезла.
Додуше, ја сам исто форумаш у таласима. Од 2006. године сам више пута прекидала форумашење и то на дуже периоде.
Тако да је, можда, Катарина објаснила што је више неће бити, али нисам упратила. :lol:
Ne sjecam se nje. Moguce da je bila kad sam ja pauzirala.

Back