- Poruka
- 17.475
Tog se ne sjecam.Најбољи је био моменат са Чичковом тортом.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tog se ne sjecam.Најбољи је био моменат са Чичковом тортом.
Medek, sećaš li se naših starih forumaških danaPpppfffftttt... tada mene niste imali.
???
Ma vidi vraga, mod postala.
![]()
A gde su vam te repke? Ja sam mnogoo propustila,izgleda, ja poznajem samo forum u ovom sadašnjem izdanjem i sad mi sve to propušteno zvuči baš zanimljivoИ неки су бројали репке, па као штекају да дају неком битном, а испред носа им хиљаду предивних постова...
Жаба се сигурно сећа. Где је та жена???Tog se ne sjecam.
Ma ko te bre mrzi? Ne slažem se ponekad sa tobom, al daleko je to od mržnje....Jeste bilo je vremena kad me neki moderator nije mrzeo sad je zadnje vreme
Ma nema veze ja to zbog mine koja sad ovde moderise ona me isto obozavaMa ko te bre mrzi? Ne slažem se ponekad sa tobom, al daleko je to od mržnje....
Kako bi ih mogao zaboraviti medice moj.Medek, sećaš li se naših starih forumaških dana
![]()
Пре неки дан сам се присетила својих почетака овде и вратила се на прве теме у којима сам учествовала.
Колико је тада форум био другачији, колико форумаша више нема или не долазе, колико много се писало...колико сам ја сама била другачија.
Да ли вам недостаје тај форум?
Овде можемо да се присетимо форумаша, ситуација, свађа, смеха, тема...
Iskreno...kako kome.A gde su vam te repke? Ja sam mnogoo propustila,izgleda, ja poznajem samo forum u ovom sadašnjem izdanjem i sad mi sve to propušteno zvuči baš zanimljivo![]()
ostarila si..колико сам ја сама била другачија.
ako se dobro secam isle ste i na neka takmicenja?Ja sam na forum došla tražeći recept za tortu. I pisala na Kulinarstvu, tamo je stvarno bila ekstra ekipa. Mnogo žena odande sam upoznala, nekoliko godina su krajem jula bile moje gošće. Sa dosta njih sam i danas u kontaktu.
e to je bio hit.Највише су ме нервирале поруке подршке на репутацијама. Не смеш да ме подржиш јавно а тапшеш ми у потаји.
Ja sam tada kuckao samo sa posla dakle wifi...A kad ste došli jeste li uplaćivali internet sate ili ste već imali beskonačan internet ?
Dial-up or wi-fi
Dial up, naravno.ako se dobro secam isle ste i na neka takmicenja?
Волим и ја тебеPpppfffftttt... tada mene niste imali.
???
Ma vidi vraga, mod postala.
![]()
Bilo je i dobrih forumasa, ali bilio je i mnogo vise bolida.Пре неки дан сам се присетила својих почетака овде и вратила се на прве теме у којима сам учествовала.
Колико је тада форум био другачији, колико форумаша више нема или не долазе, колико много се писало...колико сам ја сама била другачија.
Да ли вам недостаје тај форум?
Овде можемо да се присетимо форумаша, ситуација, свађа, смеха, тема...
Нема, појео @Admin SredojeA gde su vam te repke? Ja sam mnogoo propustila,izgleda, ja poznajem samo forum u ovom sadašnjem izdanjem i sad mi sve to propušteno zvuči baš zanimljivo![]()
Ниједном.Колико си се пута развела ? Надам се да не питам много.
Да...нисмо се баш увек слагали, али био је занимљив.Sve je isto samo njega nema …
Blajbinger