- Poruka
- 36.307
O bože, pročitala sam "trepke"E te repke su bile cirkus. Dušu dale za manipulaciju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O bože, pročitala sam "trepke"E te repke su bile cirkus. Dušu dale za manipulaciju.
Није баш, пар жена је стално качило, остали понекад.И више смо качили своје слике, јбг, били смо млађи и лепши.
Ма скоро сви смо, можда ти ниси.Није баш, пар жена је стално качило, остали понекад.
Можда сам ја касно почела да пратим, а и нисам се качила.Ма скоро сви смо, можда ти ниси.
Гибаничарскиvaniličarski i koji ono beše drugi klan*
Баш ме занима шта је са Тројом.Али, запамтила сам Јел се качила Троја и Неам шчим...и то ме увек подсети на тог форумаша...
Nismo mi ništa pratile , sve su nam ovo o Krstarici prepričale tetke, mi smo sad došle i imamo 18 godinaМожда сам ја касно почела да пратим, а и нисам се качила.
Мене занима и Чичак, Смоква, а Боги ми баш недостаје.Баш ме занима шта је са Тројом.
Nema povlačenja, nema predaje.Да, била сам оштрија у заступању ставова, негде сам чак и променила мишљење...ваљда се са годинама мењамо, сазревамо, учимо.
Нисам се предала, само сам сада блажа, а немам баш ни воље за препуцавањима и свађама.Nema povlačenja, nema predaje.
Pa kada dođe do sukoba mišljenja zna da bude zaista ,,žestoko".Нисам се предала, само сам сада блажа, а немам баш ни воље за препуцавањима и свађама.
Ppppfffftttt... tada mene niste imali.Пре неки дан сам се присетила својих почетака овде и вратила се на прве теме у којима сам учествовала.
Колико је тада форум био другачији, колико форумаша више нема или не долазе, колико много се писало...колико сам ја сама била другачија.
Да ли вам недостаје тај форум?
Овде можемо да се присетимо форумаша, ситуација, свађа, смеха, тема...
tad si ti bio maliPpppfffftttt... tada mene niste imali.
???
Ma vidi vraga, mod postala.
![]()
Kada je forum krenuo?tad si ti bio mali
ma najgrđe je od budale dobiti repku, zapitaš se šta si pisaoИли знам да неко неког не подноси, пише ми приватно против те особе а на форуму - ију слатка моја...Ужас.
I sa stelomБаш ме занима шта је са Тројом.
2003Kada je forum krenuo?
1999 ili 2004?
Овде можемо да се присетимо форумаша, ситуација, свађа, смеха, тема...