Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.373
Možda današnji klinci to bolje podnose, ali ne mi koji smo odrastali uz te serije i koje su bile normalne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda današnji klinci to bolje podnose, ali ne mi koji smo odrastali uz te serije i koje su bile normalne.
Realno šolja ti izgleda kao kineski shit. Najlakše ravna šolja i oblepiš. To ima da otpadne posle dve tri mašine za sudove.A znaš li ko su Klingonci?
Odnosno Wookiji?
Eh ti Romulanci... koji si ti, mali zema? @Droid
Kupih šolju sa tematikom ST. Ali ne zbog tematike Zvezdanih Staza, nego oblik. Ali tema mi privukla pažnju.
Mislim da Star Trek generalno nije za tebe ako ti sve to smeta jer je još od doba Krka i Spoka inkluzivan i uvek se svaki serijal hvatao tema koje su u to vreme bile neki tabu...Ova poslednja Discovery sezona je prevršila svaku meru. Odvratniju Show nisam gledao. Mnoštvo homosexualizma, odvratnih likova, poremećenosti, patetike, besmislenih razgovora. Najviše bih voleo da ceo taj odvratni brod sa tom odvratnom ekipom granatiraju Klingonci i da ih više nikada ne vidim.
Onaj gej pederčić dobio robotsko telo kako bi mogao da se lezbejiše sa onom debelom ko Marija Šerifović što izgleda.
Onaj albino sa crnčugom u gej vezi.
More terajte se u tri materine obrisao samo i ne planiram ikada da odgledam do kraja ovu bolesnu seriju.
Valjda će Picard da ostane normalan.
preterase sa ovom sezonom Droid je pravu pokusao sam da odgledam preke 3ce epizode zadnje sezone i ne ide, jednostavno to vise nije toMislim da Star Trek generalno nije za tebe ako ti sve to smeta jer je još od doba Krka i Spoka inkluzivan i uvek se svaki serijal hvatao tema koje su u to vreme bile neki tabu...
Ко је рекао да ћу је икад користити? А облик је суштина потребе да је имам.Realno šolja ti izgleda kao kineski shit. Najlakše ravna šolja i oblepiš. To ima da otpadne posle dve tri mašine za sudove.
Pazi estetiku te tvoje šolje koja je bez života i liči na konzervu pasulja u odnosu na ovo
Pogledajte prilog 1095774
Mislim da ti ne znaš o čemu govoriš i da površno ocenjuješ ljude i sudiš im. Ja sam sve ST serije odgledao dva puta. Sve i jedna su mi fenomenalne i nemam nikakvih problema sa inkluzivnošču. Verovatno sam i daleko više upućen u ST od tebe. U Discoveriju nije prisutna inkluzivnost nego silovanje ljudskog mozga sa kojekakvim bespolnim bićima koja stupaju u nekakve polne odnose.Mislim da Star Trek generalno nije za tebe ako ti sve to smeta jer je još od doba Krka i Spoka inkluzivan i uvek se svaki serijal hvatao tema koje su u to vreme bile neki tabu...
Hvala. Inače mislim da je bolest rezervisana za Discovery. Deluje mi da Picard i ova nova serija neće biti okužene.preterase sa ovom sezonom Droid je pravu pokusao sam da odgledam preke 3ce epizode zadnje sezone i ne ide, jednostavno to vise nije to
Bravo odličan tekst.Nije poenta u liberalnosti, StarTrek je uvek išao ispred svog vremena i mnoge stvari koje su oni "šokantno" prikazali pre neku deceniju su sada OK.
Poenta je u "virtue signalingu" koji je postao dominantni narativ. Loša priča, loši likovi, ali wokeness uključen na max. Žalim, ali gender inkluzivnost ne može biti zamena za kvalitetno napisan scenario, koliko god ga oni forsirali.
Pišem ovo za Discovery iako sam odgledao samo par epizoda i pratio malo frku na netu, mene su u startu odbili, jer se odmah videlo da autori ne razumeju Star Trek, kao ni autori novih ST filmova. Umesto zrelih, kompetentnih komandanata i oficira koji ponekad uđu u duboka neslaganja zbog različitih pristupa, svaki sa svojim validnim argumentima, ali ipak poštuju komandnu strukturu i stavljaju dobrobit broda i Federacije ispred svojih egoa, novi Star Trek je pun nezrelih derišta koja su spremna sve da žrtvuju da bi isterali svoje po svaku cenu. Priča šuplja, odluke nelogične, dešavanja na ekrenu convinient slučajnosti koje pokušavaju da maskiraju rupe u zapletu.
Ali nikako ne smete da nas kritikujete jer ste onda zatucani neandertalci koji mrze gender fluidnost!
Star Trek je rušio barijere tako što su u kvalitetnu priču utkivali slobodoumnost, ovi novi pokušavaju suprotno - da lošu priču zaštite od kritika time što će wokeness učiniti glavnom temom. Hvala, ali neka hvala.
P.S. kritičari čuvaju svoj posao, ali publika je jasna:
Pogledajte prilog 1096419
Pogledajte prilog 1096424
Ja mislim(negde oko 80-90% sam siguiran u to) da ti svaljuješ krivicu za to što je serija loša na to što imaju nekolicinu ne strejt likova i likova neusklađenog ili nejasnog rodnog identiteta i pola umesto lepo da kažeš da je loša zato što je loše pisana,što jeste.Ni stvari koje nisu vezane za to o čemu kukaš ne valjaju.Čak i da izbaciš sve što nisu stejt,cis likovi ostaće ti nevešto urađena serija koja jednostavno nije dobra i to je to.Mislim da ti ne znaš o čemu govoriš i da površno ocenjuješ ljude i sudiš im. Ja sam sve ST serije odgledao dva puta. Sve i jedna su mi fenomenalne i nemam nikakvih problema sa inkluzivnošču. Verovatno sam i daleko više upućen u ST od tebe. U Discoveriju nije prisutna inkluzivnost nego silovanje ljudskog mozga sa kojekakvim bespolnim bićima koja stupaju u nekakve polne odnose.
I kad već jesi sklon osudi, kaži mi u kojoj to drugoj ST seriji se toliko nasilno promoviše homosexualizam ili se toliko extremno bilo šta promovisalo iz epizode u epizodu.
Hvala unapred na odgovoru koji me jako zanima.
droid je apsolutno u pravuMislim da Star Trek generalno nije za tebe ako ti sve to smeta jer je još od doba Krka i Spoka inkluzivan i uvek se svaki serijal hvatao tema koje su u to vreme bile neki tabu...
Овде ми личиш на Србе који правдају НАТО бомбардовање. Успевате да нађете оправдање тамо где га нема.Ja mislim(negde oko 80-90% sam siguiran u to) da ti svaljuješ krivicu za to što je serija loša na to što imaju nekolicinu ne strejt likova i likova neusklađenog ili nejasnog rodnog identiteta i pola umesto lepo da kažeš da je loša zato što je loše pisana,što jeste.Ni stvari koje nisu vezane za to o čemu kukaš ne valjaju.Čak i da izbaciš sve što nisu stejt,cis likovi ostaće ti nevešto urađena serija koja jednostavno nije dobra i to je to.
A pošto si dva put odgledao sve serije onda garantovano znaš da se Star Trek hvata tih tema koje su u svoje vreme tabu i da to samo po sebi nije ništa neobično...I bilo je i bezpolnih/bezrodnih bića i lezbejskih poljubaca(između ostalog)...ovde nije nikakv problem što ima likova koji nisu cis i strejt već što su kao i sve ostalo nevešto urađeni pokušaj da se bez truda i bez dovoljno kreativnosti dobije ta reputacija koju Trek oduvek ima.
I čisto da se razumemo,taj homofobični rečnik koji koristiš i činjenica da nešto što je čist pokušaj ulizivanja lgbtq populaciji u nadi da se malo zaradi i od njih bez nekog truda,ti nazivaš nekakvom promocijom...kao da nije od uvek bilo ljudi koji nisu strejt nego je to sad neki trend od prošle godine pa kao vidiš od nekog i od jednom ono "od sutra ću da se ložim na isti pol to je sad u modi"...meni dovoljno govori o tebi da ne mora da nagađam ništa...
U svakom slučaju,live long and prosper![]()
ako ih klingonci "granatiraju" to će biti časna smrtОвде ми личиш на Србе који правдају НАТО бомбардовање. Успевате да нађете оправдање тамо где га нема.
Не, ово није покушај да се заради на гејевима јер је њих небројено пута мање од стрејт популације. Ово одбија и води у пропаст серију. Економски је потпуно неисплативо. Ово говори да су продуценти геј лобисти и да имају толико пара да их не занима профит него само промоција и то насилна, на граници силовања мозга. То је толико интензивно да је довољно за тужбу.
Поново ти кажем али не желиш да чујеш, било је увек инклузије али је ово превршило сваку меру.
Што се тиче сценарија он је најмања фалинка у серији.
Не знам шта теби може да говори мој пост осим да сам човек који сматра да треба да постоје границе. О теби бих закључио да си усиљено толерантан, а да се у ствари слажеш самном и да мислиш да би било ок да комплет Стар Трек екипа буде гранатирана од стране Клингонаца.![]()
I ona predebela. Mlada tako a ugojila se kao prasence. Inkluzija ne-modeliranih žena i slične gluposti.ako ih klingonci "granatiraju" to će biti časna smrt
a te homoseksualne astronaute bi pre preporučio borgovim
i jedni i drugi se ne razmnožavaju biološkim putem![]()