Star Trek, da li neko prati?

• Začetnik teme Začetnik teme Leka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne. Ranije kao mali jesam nisu bili loši, ali danas to je jedno multi-kulti propagandističko đubre.
TOS je bukvalno imao epizodu sa prvim međurasnim poljupcem na američkoj televiziji...Imaju epizodu sa polu belim polu crnim vanzemaljcima i manjinaom na planeti koji su polu crni polu beli koja se bukvalno vrti oko toga koliko je rasizam besmislen...Imaju japanca,amerikanca,rusa,škotlanđanina i crnkinju u posadi...
TNG je imao zensku šeficu obezbeđenja,slepog crnca koji je jedno vreme vozio brod,autističnog robota,brodsku psihologicu,epizodu koja se bavi seksizom samo u obrnutim ulogama da se pojasni kakao nije ok ne bitno da li su uloge obrnute,drugu epizodu gde se Rajker,bradati primerak alfa mužjaka muvao sa androginim vanzemaljcem nedifinisanog pola i roda a cela ta epizoda se vrti oko toga koliko je transfobija i homofobija odvaratna stvar,imaju epizodu o tome da li robot treba da ima ista ljudska prava kao i sva ostala svesna bića iako su ljudska prava zamišljena da na njih polažu pravo samo svedska bića koja je inspirisana nekim slučajevima iz američke prošlosti gde se isto to raspravljao o oslbođenim crnačkim robovima...
DS9 se vrsti oko posledica rata i okupacije jedne civilizacije koju je porobila druga civilizacija očigledno inspirisana nacistima komplet s logorima,masovnim ubijanjima stanovnika za sitnice i zloglasnom tajnom službom...

O čemu ti pričaš? Star Trek je uvek bio o multi-kulti idiličnom društvu koje je prevazišlo sve te sitničave gluposti i naučilo iz svojih greški pa još i podučava druge da to ne rade XD

TOS je bukvalno imao epizodu sa prvim međurasnim poljupcem na američkoj televiziji...Imaju epizodu sa polu belim polu crnim vanzemaljcima i manjinaom na planeti koji su polu crni polu beli koja se bukvalno vrti oko toga koliko je rasizam besmislen...Imaju japanca,amerikanca,rusa,škotlanđanina i crnkinju u posadi...
TNG je imao zensku šeficu obezbeđenja,slepog crnca koji je jedno vreme vozio brod,autističnog robota,brodsku psihologicu,epizodu koja se bavi seksizom samo u obrnutim ulogama da se pojasni kakao nije ok ne bitno da li su uloge obrnute,drugu epizodu gde se Rajker,bradati primerak alfa mužjaka muvao sa androginim vanzemaljcem nedifinisanog pola i roda a cela ta epizoda se vrti oko toga koliko je transfobija i homofobija odvaratna stvar,imaju epizodu o tome da li robot treba da ima ista ljudska prava kao i sva ostala svesna bića iako su ljudska prava zamišljena da na njih polažu pravo samo svedska bića koja je inspirisana nekim slučajevima iz američke prošlosti gde se isto to raspravljao o oslbođenim crnačkim robovima...
DS9 se vrsti oko posledica rata i okupacije jedne civilizacije koju je porobila druga civilizacija očigledno inspirisana nacistima komplet s logorima,masovnim ubijanjima stanovnika za sitnice i zloglasnom tajnom službom...

O čemu ti pričaš? Star Trek je uvek bio o multi-kulti idiličnom društvu koje je prevazišlo sve te sitničave gluposti i naučilo iz svojih greški pa još i podučava druge da to ne rade XD
To i kažem multi-kulti propaganda u korist rasnog mešanja.

Zaboravio si da je DS9 imao lezbejke pre 30 godina. Jadzia i Lenara. Pa upravnica Kira :heart: i Ezri Dax.

I0H-fyAmeOLsM-NcCbIqJKLfHbFQfZZP8hson0dF6p8.gif

Pa veza Kire i Oda koji je sta, musko, zensko po potrebi, non binary...

Da i još propagiraju LGBT. Odvratrno!
Они постоје од када је цивилизације и без пропагирања.Не треба то тако гледати.
Ако је Александар Велики имао склоност ка мушкарцима и био бисексуалан а један од највећих ратника да не кажем освајача у историји , дакле јасно је да су они ту вијековима уназад.Не треба тако гледати на ствари и сам се некада упецам па помислом што морају бити гејеви у серији сада, филму али с друге стране што и не?Ту су, има их колико хоћеш.Зар не би сами себе лагали да их нема нигдје у серији, филму јер их у реали има.
Јел се бојиш да ако неко пропагира ЛГБТ да ће их бити више због тога?Не, не одвоји мене никаква серија или шта ти ја знам од женске п. ако ме разумијеш.
Е сада друго је питање дјеца у геј браковима?Много сам се ломио у глави по питању дјеце и нисам још дохакао које је право рјешење за геј заједнице, бракове.Не можеш добити дијете природним путем јер није природно али желиш дјецу, волиш дјецу и био би одличан родитељ.А знам неке који се боље понашају од дисфункционалних хетеросексуалних бракова.Мислим да није рјешење ни да немају дјецу ако желе без обзира што ће дијете после некада питати зашто ја имам двије мајке или два оца.Да ли ће то дијете обавезно бити склоно више хомосексуализму?Не знам, нисам сигуран, који клик у глави заправо одлучи шта смо, па нису сви родитељи хомо од данашњих хомо зар не па су они хомо, неки чак и по рођењу неки после у пубертету сконтају своју сексуалност?Једно је сигурно та дјеца биће либералнија.
Ја сам једно вријеме страшно осуђивао људе који имају добра примања, шта ти ја знам шта све не али не желе дјецу.Сматрао сам их себичним.Можда и јесу али свако има право да одлучује како жели да живи.Мене је повраћка бебе милион пута испрскала и милион пута сам се изнервирао али данас када видим своје дијете срце ми заигра чак и када сам најнерасположенији.Када ми заспе на рукама, стомаку схватим да ја заправо волим дјецу и да имам дјецу јер их волим.Али има људи који не желе повраћку на себи, никада.И то је океј.
Геј је океј да скратим. :D

Poslednja izmena:
Они постоје од када је цивилизације и без пропагирања.Не треба то тако гледати.
Ако је Александар Велики имао склоност ка мушкарцима и био бисексуалан а један од највећих ратника да не кажем освајача у историји , дакле јасно је да су они ту вијековима уназад.Не треба тако гледати на ствари и сам се некада упецам па помислом што морају бити гејеви у серији сада, филму али с друге стране што и не?Ту су, има их колико хоћеш.Зар не би сами себе лагали да их нема нигдје у серији, филму јер их у реали има.
Јел се бојиш да ако неко пропагира ЛГБТ да ће их бити више због тога?Не, не одвоји мене никаква серија или шта ти ја знам од женске п. ако ме разумијеш.
Е сада друго је питање дјеца у геј браковима?Много сам се ломио у глави по питању дјеце и нисам још дохакао које је право рјешење за геј заједнице, бракове.Не можеш добити дијете природним путем јер није природно али желиш дјецу, волиш дјецу и био би одличан родитељ.А знам неке који се боље понашају од дисфункционалних хетеросексуалних бракова.Мислим да није рјешење ни да неимају дјецу ако желе без обзира што ће дијете после некада питати зашто ја имам двије мајке или два оца.Да ли ће то дијете обавезно бити склоно више хомосексуализму?Не знам, нисам сигуран, који клик у глави заправо одлучи шта смо, па нису сви родитељи хомо од данашњих хомо зар не па су они хомо, неки чак и по рођењу неки после у пубертету сконтају своју сексуалност?Једно је сигурно та дјеца биће либералнија.
Ја сам једно вријеме страшно осуђивао људе који имају добра примања, шта ти ја знам шта све не али не желе дјецу.Сматрао сам их себичним.Можда и јесу али свако има право да одлучује како жели да живи.Мене је повраћка бебе милион пута испрскала и милион пута сам се изнервирао али данас када видим своје дијете срце ми заигра чак и када сам најнерасположенији.Када ми заспе на рукама, стомаку схватим да ја заправо волим дјецу и да имам дјецу јер их волим.Али има људи који не желе повраћку на себи, никада.И то је океј.
Геј је океј да скратим. :D
Da, ali je problem kada ti to svima naturaš na nos u svakoj serijii kad svaki film koristiš kako bi to propagirao. Znam ja da to postoji i je to oko nas, ali nemoj to nabijati na nos i još me terati da mi se to sviđa. I gej nije okej i nikada neće ni biti. Ja ti barem otvoreno kažem većina ljudi se slaže sa mnom, ali ćuti.

Back