Leka
Aktivan član
- Poruka
- 1.677
Sta mislite o ovoj SF seriji?Ima li kog nas ljubitelja Star Trek-a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Leka:Bice valjda jos....valjda!![]()

)Tako da je moj izbor definitivno TNG.Sto se tice DS9 najvece zamerke su mi sto nije ni 20% iskoristena Otova specijalnost jedino kad ga neko napada,ili odlepi kad se zarazi virusom,ne racunam ono linkovanje i kad ide u kofu.Ostali likovi su super,Kira...hehehe...nema sta,buntovnica....toliko ljubavi,mrznje,osecanja na jednom mestu nije ni cudo sto se i Gol Dukat nalozio
.Inace mi je najvise zao jadnog Dzuliana covek je toliko vijao Deks,ona ga zavlacila,i dodje Worf pa je pokupi.Valjda joj je to ostalo iz proslog zivota(Kurzon).
),T'pol(opaa)?Stavio bi i Kes al je bila mlada,ne mogu tacno da se setim koliko je imala godina kad se preobrazila in to the energy?
) al secam je se u nekoj koznoj fotelji i kao lik negativca,nazalost bas mi i nije ostala u secanju.
.Leka:Nego jel se secas one epizodee Voyager-a,kada doktorov remote mobile emiter(koji je napravljen od tehnologije iz buducnosti) dodje u kontakt sa nanoprobs-ima od 7 of 9 i nastane neki novi moderan borg koje je bio na njihovoj strani...On bi im bio bas pojacanje ali ne mogu da se setim sta je sa njim bilo?
P.S.Jel si musko ili zensko(izvini al ne mogu da provalim) i odakle si?
)
A i sto je tema dobila drugu stranicu.
ops:
hehehe...
).To mi je malo lose.Ali Tpol je sve bolja i bolja,ufuf... 8)
ali zaista nisam znao da se taj naziv koristi za Kirka & co.Kako preko dobre konekcije gledas ST i gde naci TOS sem filmova? Inace moram da se pohvalim da sam sakupio skoro SVE epizode Voyagera na vhs-u a planiram i da ih prebacim na neki savremeniji medij mada i nije bas isplativo jer izgleda da na jedan dvd disk moze da stane samo 3 sata sto je okruglo 4 epizode (a imam ih preko 150).Ljudi da li mozete da zamislite da sam postom slao kasete u Sid kod rodjaka koji ih je snimao sa hrt 3 (jer imam ovu glupavu kablovsku koja ima samo njihov prvi kanal) Snimili smo i par epizoda novih ali mislim da su gluplje cak i od ds9 (bez uvrede ali zaista ds9 je suvise pasivan da bi imao harizmu zvezdanih staza).
?Leka:Pozdravljam novog clana Nexsus 6.Sve nas je vise i vise.
Svaka cast za paralelu Srbi-Bajur
Sva sreca pa je u mom slucaju to ostala neizleciva anomalija
Ja sam ST poceo da pratim otprilike od prve epizode TNG u onim lepim danima kad su se davale u nocnom programu,ja mislim 3k (negde oko 1990,ako se ne varam) a posle i na palmi.Pre toga sam gledao Galaktiku ako je se neko jos uopste seca.Vec posle prvih epizoda TNG bila je to neizleciva zaraza.Ipak,koliko god da sam se odusevio sa TOS,TNG i posebno Voyagerom toliko nikako nisam mogao da svarim DS9.
ublika,prijatelj i pola-pola...
Tu su jos i plazma ekrani,uopste kompjuterska tehnologija, a posebno komanda na glas,ipak su ST nastale krajem sedamdesetih ako se ne varam...ima tu jos toga. Posle cik nek nam neko kaze da smo blesavi 8) I jos jedno pitanje:koji vam se brod najvise svidja i zasto? I koji vam je lepsi:Enterprise(a-e) ili Voyager?