- Poruka
- 48.007
Не вреди и ако негираш, негирали смо вијековима и гле чуда они су ту.О томе ти причам.Размисли мало дубље, јел вјерујеш да сам ја био човјек који је правдао лемање гејева по Бг. за вријеме прве параде.А види ме сада како пишем.Дакле морамо сви погледати себе у огледало.Da, ali je problem kada ti to svima naturaš na nos u svakoj serijii kad svaki film koristiš kako bi to propagirao. Znam ja da to postoji i je to oko nas, ali nemoj to nabijati na nos i još me terati da mi se to sviđa. I gej nije okej i nikada neće ni biti. Ja ti barem otvoreno kažem većina ljudi se slaže sa mnom, ali ćuti.
Шта имаш ти од тога што лемаш и пребијаш тамо неког нејаког геја?Мислиш да ће престати бити геј због тога?Не.
Само контра ефакат добијеш, зато је битно да не идемо у крајност и негирамо постајање геј популације.Пусти их крају.У том смислу кажем геј је океј.
Мислим није да нисмо као друштво покушали да их називамо болесницима, чак их је и медицина дуго третирала тако па се одустало од тога нема ефекта просто јер они су тиу хтјели ми или не.
Волио бих чути мишљење колегинице @ariodante о овој теми...
Poslednja izmena: