Anchika_Sweet_Angel
Domaćin
- Poruka
- 4.790
Hajde sad, dajte joj svi po jednu "malu, malecku reputacijicu" za ovaj post.

Ma mozhe a i ne mora!

imam najvise moguce kockica...koliko znm...;P
xeexeexe..;P
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde sad, dajte joj svi po jednu "malu, malecku reputacijicu" za ovaj post.

Ova Operacija Trijumf je jedan totalni promasaj, mozda gledaju klinci, ali svakom iole zrelijem ovo je neopisivo dosadno i glupo.
Osim toga fazon VB-a me uzasava
Gledala sam, ali mislim da oni sto rece jedan mudar covek nose losu karmu
Daleko im lepa kuca
Ovo sto si sad rekao je potpuna neistina.Odledaj jednu galu i videces da vecina peva veoma dobro.Taj sou je napravljen valjda zbog pevaca, a tamo veze nemaju s pevanjem. Svi pevaju ravno (ovo pricam kao muzicar, nadam se da svi razumete sta znaci). Takvih pevaca ima koliko hocete. Koliko se secam imena, samo Igor zn da peva jako dobro.
Ova Operacija Trijumf je jedan totalni promasaj, mozda gledaju klinci, ali svakom iole zrelijem ovo je neopisivo dosadno i glupo.
Osim toga fazon VB-a me uzasava
Gledala sam, ali mislim da oni sto rece jedan mudar covek nose losu karmu
Daleko im lepa kuca

Taj sou je napravljen valjda zbog pevaca, a tamo veze nemaju s pevanjem. Svi pevaju ravno (ovo pricam kao muzicar, nadam se da svi razumete sta znaci). Takvih pevaca ima koliko hocete. Koliko se secam imena, samo Igor zn da peva jako dobro.
LJUDI HELP!!!!MORAM DA DOWNLOADUJEM HIMNU OT!!!!GDE MOGU TO DA NADJEM???

Ima ovde,idi samo na dole i videces je.. http://freemusic.bloger.hr/
A imaju i sve gale..
 .Mislim, ne kapiram.
.Mislim, ne kapiram.
O, Boze!
Ja ne mogu da verujem sta sam gledala?!!
Najgori od sve dece od pocetka nisam gledala jer je nevidjena glupost od emisije (inace desavanja u kuci pratim), al veceras jesam, nazalost, i pitam se DA LI SU ONI NORMALNI???!!!! Pa ono je strasno!! Ta emisija kao da nema veze sa OT, potpuno je van koncepta tog show programa. Nema veze sa onim sto pokusavaju da promovisu putem OT i u smislu kvaliteta muzike, a i svega ostalog. Napravise cirkus da mi je muka! Od pocetka dovode nekakve goste koje nemaju blage veze sa muzikom i kojih bi se i Grand postideo kada bi se pojavili kod njih. A ovo veceras......KATASTROFA! Cirkus!
Onaj lik pece virsle, oni tamo nesto izigravaju u ringu, onaj moron Kostic skida one studente, one modelsice statiraju bez dve reci progovorene, maca po obicaju vice da me glava zaboli.....A kao slag na tortu, na samom kraju, pesma kojoj reci idu: Baby on your knees, give me ********, please - koju pevaju te iste statistkinje za ukras, tj. modelsice.
A u ponedeljak na gali Igor treba da peva Zute dunje........Mislim, ne kapiram.
Nakon toga mi i Zvezde Granda deluju kao da sam u operi.
Prostakluk, nekultura, seljoberizam, ma uzas!
Toliko unizavaju OT ovom emisijom, da se stvarno covek zapita da li su normalni i sta ce im to? Sramota za sve koji imaju veze sa OT, od Emotiona, producenata, preko direktora i profesora Akademije, pa i do samih studenata od kojih u toj emisije prave budalama (a bas su mi dragi).
Sta nece???
Udji ovde http://rapidshare.com/files/165043032/Ot-Gala_8___Himna_Akademije_.zip pa pritisni free user,onda sacekaj 40 sekundi,odbrojavace ti sam i onda ce ti se pojaviti kruzic de pise download i to stisnes... i to je to...

a one njihove pesmice urnebesno smeshne....
 a one njihove pesmice urnebesno smeshne....
vidim da svi pljuju"najgori od sve dece"...jeste da emisija nema veze sa OT ali je zanimljiva...

Nikola Paunovic...