Star Academy iliti Operacija Trijumf

O, Boze!
Ja ne mogu da verujem sta sam gledala?!!
Najgori od sve dece od pocetka nisam gledala jer je nevidjena glupost od emisije (inace desavanja u kuci pratim), al veceras jesam, nazalost, i pitam se DA LI SU ONI NORMALNI???!!!! Pa ono je strasno!! Ta emisija kao da nema veze sa OT, potpuno je van koncepta tog show programa. Nema veze sa onim sto pokusavaju da promovisu putem OT i u smislu kvaliteta muzike, a i svega ostalog. Napravise cirkus da mi je muka! Od pocetka dovode nekakve goste koje nemaju blage veze sa muzikom i kojih bi se i Grand postideo kada bi se pojavili kod njih. A ovo veceras......KATASTROFA! Cirkus!
Onaj lik pece virsle, oni tamo nesto izigravaju u ringu, onaj moron Kostic skida one studente, one modelsice statiraju bez dve reci progovorene, maca po obicaju vice da me glava zaboli.....A kao slag na tortu, na samom kraju, pesma kojoj reci idu: Baby on your knees, give me ********, please - koju pevaju te iste statistkinje za ukras, tj. modelsice.
A u ponedeljak na gali Igor treba da peva Zute dunje.......:dash:.Mislim, ne kapiram.:dash:
Nakon toga mi i Zvezde Granda deluju kao da sam u operi.
Prostakluk, nekultura, seljoberizam, ma uzas!

Toliko unizavaju OT ovom emisijom, da se stvarno covek zapita da li su normalni i sta ce im to? Sramota za sve koji imaju veze sa OT, od Emotiona, producenata, preko direktora i profesora Akademije, pa i do samih studenata od kojih u toj emisije prave budalama (a bas su mi dragi).

O, Boze!
Ja ne mogu da verujem sta sam gledala?!!
Najgori od sve dece od pocetka nisam gledala jer je nevidjena glupost od emisije (inace desavanja u kuci pratim), al veceras jesam, nazalost, i pitam se DA LI SU ONI NORMALNI???!!!! Pa ono je strasno!! Ta emisija kao da nema veze sa OT, potpuno je van koncepta tog show programa. Nema veze sa onim sto pokusavaju da promovisu putem OT i u smislu kvaliteta muzike, a i svega ostalog. Napravise cirkus da mi je muka! Od pocetka dovode nekakve goste koje nemaju blage veze sa muzikom i kojih bi se i Grand postideo kada bi se pojavili kod njih. A ovo veceras......KATASTROFA! Cirkus!
Onaj lik pece virsle, oni tamo nesto izigravaju u ringu, onaj moron Kostic skida one studente, one modelsice statiraju bez dve reci progovorene, maca po obicaju vice da me glava zaboli.....A kao slag na tortu, na samom kraju, pesma kojoj reci idu: Baby on your knees, give me ********, please - koju pevaju te iste statistkinje za ukras, tj. modelsice.
A u ponedeljak na gali Igor treba da peva Zute dunje.......:dash:.Mislim, ne kapiram.:dash:
Nakon toga mi i Zvezde Granda deluju kao da sam u operi.
Prostakluk, nekultura, seljoberizam, ma uzas!

Toliko unizavaju OT ovom emisijom, da se stvarno covek zapita da li su normalni i sta ce im to? Sramota za sve koji imaju veze sa OT, od Emotiona, producenata, preko direktora i profesora Akademije, pa i do samih studenata od kojih u toj emisije prave budalama (a bas su mi dragi).

To se nažalost zove podilaženje ukusu širokih masa, koje nemaju osnovnu kulturu gledanja emisije... meni bi bilo super da dovode kompozitore, pevače, glumce, ljude iz tog sveta koji su kompetentni da daju neki savet, a ne da Maca onaniše tamo po studiju.
Mislim da danas važi pravilo da ako nemaš senzaciju, skandal, budalaštinu, nemaš šanse za gledanost. Ja tako ne gledam na stvari, pa ni ne gledam tu nazovi emisiju.
B92 se neverovatno ukopao sa ovom emisijom, možda i celim šouom.
I u pravu si kad kažeš da u komparaciji sa ovom emisijom Zvezde Granda deluju kao opera.

LJudi meni je muka od te emisije od pocetka,Lici mi da je autor te emisije maca
LIci na sve njegove emisije pre.
Ima ljudi koji to gledaju i ok ako to vole
Ali njegove ideje u kombinaciji sa o.t ,,su uzasne
Kada dodju studenti u tu emisiju ,maca moze sa njima da radi sta hoce, oni moraju da ga slusaju
a najcesce je to NESTO,nekako jako ponizavajuce za studente
barem ja to tako dozivljavam
Mika kada je u kuci govorila da je morala svakojaka g. jesti da bi dosla u emisiju mislila je na macine emisije
Ako sam ja dobro cula njega danas u reprizi,,on je spominjao neku novinarku i otvoreno joj pretio....
Mislim da je on jako istraumiran covek,sujetan ,pomalo lud
i na jadnim studentima proektuje svoje ludilo fuj
zasto su mu dali toliku slobodu ...?

vidim da svi pljuju"najgori od sve dece"...jeste da emisija nema veze sa OT ali je zanimljiva...

gosti ove subote su bili ochaj.....Modelsice doshle da poziraju...josh na kraju komentarishu pevanje studenata :eek: :eek: :eek: a one njihove pesmice urnebesno smeshne....
Darko :dash:

ali,Maca je lik...ok,pretera nekad, ali u principu ima dobre fore

novinarka kojoj je "pretio"je napisala text u ukutjanima,voditeljima....(chasopis "blic puls") koji je inache 100% tachan

vidim da svi pljuju"najgori od sve dece"...jeste da emisija nema veze sa OT ali je zanimljiva...

pa, bila bi i meni zanimljiva da imam sesnaest godina...mozda....mislim, opet je diskutabilno i to...:neutral:
emisija je cist debilizam
ali ovo je Srbija, tako da sam navikla
zao mi je ovog naroda kome su takve stvari zanimljive i smesne
mislim, citam pre online novine neke
i kao,
najgledanija emisija "Kursadzije" :eek:
eeeeeej, zar smo na onakav humor spali?
mislim, ono i nije humor, greh je to tako nazvati
ono je....ne postoji dovoljno dobra rec za to....
vise je nego zalosno....vise je nego otuzno....
:neutral:
elem, da se vratimo na "najgori od.."
maca izigrava debila i placaju mu za to,
i to je jedina profesija koja se danas dobro placa
ta emisija mi smeta
ne bi mi smetalo da glumi debila, ali da ima bar neku granicu dobrog ukusa ili pristojnosti
ovako, mogu samo da ga zalim.
:neutral:

Poslednja izmena:

Back