John McClane
Ističe se
- Poruka
- 2.390
More bit' , a i ne mora.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni malo žao Paunovića ..... tim stalnim nominovanjem su o njemu stvorili predrasudu ''u narodu'' da ne ume da peva i nema kvaliteta ..... a dečko ima tako lep glas i činimi se da se najviše trudio od svih .....
Pa mislim, i zasluzio je.
Sto se tice ovih emisija dao sam komentar ,mnogo je kichasto i mogu reci,ponekad i neukusno,nezanimljivo i imam utisak ne da voditelji ne drze sve bas pod kontrolom nego..ne znam. Nekako mi je bezveze ceo koncept emisije.

Prvo Đole,sad Nikola,za njih dvoje sam navijala,sad je Vukašin nominovan.Ajde Nikola da kažeš i ne peva tako sjajno,ali Vukašin ako ispadne stvarno neće biti u redu!!!On je jedan od najboljih,može da peva sve stilove...A Sajko se provlači zato što su svi zaljubljeni u njega....
zasluzio,zasto?

ma nije fer da direktor stalno spasava Anu.......i on covek ima svog favorita,nije fer da on spasava nekog ukucana...spasavace svoje favorite ili ono sto odgovara produkciji.............eh sad,smatram da na akademiji ima gorih od Nikole........

umrla sam kad je to bilo! Adnan je glup za medalju, po tom kriterijumu, nema konkurenciju u kuci.
 umrla sam kad je to bilo! Adnan je glup za medalju, po tom kriterijumu, nema konkurenciju u kuci.

Bas me zanima kako ce zvucati 'pesmica' Womanizer'.
Nikako. Ukopace je Britney kao sto je i Beyonce.
Suvise je brza pesma za nju, jos ako bude imala i koreografiju (a sigurno hoce) pa ce morati da djuska i peva..... ufff. nek joj je bog upomoci