Star Academy iliti Operacija Trijumf

Izvini,ali makar iz postovanja prema njoj to trebaju da pomere nedelju dana!!!
Kakve veze ima tih nedelju dana,kada je jedan ljudski zivot izgubljen...

pa u pravu si, kada to tako kazes.....al...ma ne znam...mnogo ce sad zeznuti celu situaciju u kuci, al boze moj...takvo nesto se nije moglo predvideti..:confused:
ne verujem da ce biti marine na sledecoj gali, verovatno ce naci zamenu dotle...

Kakvo varenje....Oba sina joj se drogiraju,kad ne znaju sta ce sa parama.Nema sta da mi bude zao ko mu je kriv.Mogli su za danas da odloze galu,mrzi me da cekam.
to odlaganje za ponedeljak je u stvari gutanje 1 gale.
a realno, bez 1 clana zirija se najopustenije moze (kao sto se i zamena moze brzo naci)... razumem ja situaciju i treba da iskuliraju sa ponedeljkom, ali bezveze je to sto, da je npr. nekom kamermanu otishao sin, nikoga ne bi bilo briga- bilo bi "show must go on". a to je nekako jadno... al tako je to.

Pa svaki dan neko nekome umre,pa sta?Treba sad niko nista da ne radi!Glupost najobicnija...
A sto se nje licno tice ona ce nekom da govori da nece biti zvezda i bla bla..bolje da je svoju decu gledala..STRASNO!

Pa da ali kada nekome neko umre taj neko sedi u kuci,tuguje..a ne gleda pesme i plesove...Naravno da svaki dan ljudi umiru.Ali sasvim je logicno da zena ostane kuci,kad joj je umrlo dete...

Back