***slatka mala***
Zainteresovan član
- Poruka
- 451
Nije poginuo, predozirao se...
kazu da je umro pod sumljivim okolnosdtimsa....sto objasnjava to sto si ti rekla...al ko zna...mozda su to samo nagadjanja....saznace se sve. bice sutra u vestima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije poginuo, predozirao se...
bilo bi! ja nisam uopste rekla da je trebala da bude gala-vec da ovi iz emotiona su trebali nesto da smisle, al nadajmo se da oce do sutra...jer se sve remeti ako odloze za nedelju dana
Izvini,ali makar iz postovanja prema njoj to trebaju da pomere nedelju dana!!!
Kakve veze ima tih nedelju dana,kada je jedan ljudski zivot izgubljen...

ne verujem da ce biti marine na sledecoj gali

to odlaganje za ponedeljak je u stvari gutanje 1 gale.Kakvo varenje....Oba sina joj se drogiraju,kad ne znaju sta ce sa parama.Nema sta da mi bude zao ko mu je kriv.Mogli su za danas da odloze galu,mrzi me da cekam.
Pa svaki dan neko nekome umre,pa sta?Treba sad niko nista da ne radi!Glupost najobicnija...
A sto se nje licno tice ona ce nekom da govori da nece biti zvezda i bla bla..bolje da je svoju decu gledala..STRASNO!

Ajde ajde nemojte tako ..... trebali su da odlože Galu - nije smak sveta .... ipak je smrt deteta bila u pitanju.

realno, koju god zamenu da nadju- bice bolja. mogli bi onog rodnija- on je naj lik u celoj operaciji!

koja je svrha njegovog pojavljivanja uopshte ???

Hajde sad, dajte joj svi po jednu "malu, malecku reputacijicu" za ovaj post.

Dobicete obe da ne bude svadje!
 Dobicete obe da ne bude svadje! 

Ovo joj sam previdela..Hehe Sorry..
 Ovo joj sam previdela..Hehe Sorry..