Star Academy iliti Operacija Trijumf

Stvarno podseca, genijalno si se setio :D

Inace moram da kazem kad je rec o Danijelu, da decko nije gej, moja kuma ga odlicno poznaje i kaze da je jednostavno feminiziran, ali gej nije.
Ovo pisem jer sam primetila da mnogi imaju te sumnje kada je on u pitanju.
Mada, ja iskreno receno, ne vidim kakve veze seksualno opredeljenje ima sa pevanjem, al' dobro.
Danijel mi nije favorit, ali je jedan od boljih pevaca na Akademiji. To je jednostavno cinjenica, momak je muzikalan i ima dara.

Slazem se :klap:

Nominovani su svi zbog komentara o nominacijama. Uzet je Sonjin primer, ali je kroz njega vidjeno da su se svi dogovarali oko nominacija, što nije saglasno ugovoru koji su potpisali.

Publika je spasila Aleksandra (kao i do sad).
Žiri je spasao Djordja i Igora.
Direktor je spasao Anu Bebić.
Studenti su spasili Sonju.

Ostali su nominovani ....... U principu se slažem sa odlukom direktora ..... Stvarno su se raspojasali i opustili .....

Dakle, da li od svih ostalih nominovanih ispada i dalje samo jedan ili ce ih sledeceg ponedeljka ispasti vise.

Moram priznati da mi je drago sto je Danijel ostao. Iako ima veoma iritantno ponasanje, daleko je bolji pevac od Jasmine i ona me je razocarala, i to veoma, nakon proslonedeljnih nominacija. A tek jutros kako su se posvadjali... Zaista me je razocarala.

ANA BEBIC favorit!

Dakle, da li od svih ostalih nominovanih ispada i dalje samo jedan ili ce ih sledeceg ponedeljka ispasti vise.

Moram priznati da mi je drago sto je Danijel ostao. Iako ima veoma iritantno ponasanje, daleko je bolji pevac od Jasmine i ona me je razocarala, i to veoma, nakon proslonedeljnih nominacija. A tek jutros kako su se posvadjali... Zaista me je razocarala.

ANA BEBIC favorit!

Slazem se da Ana Bebic treba da pobedi, zato sto odlicno peva i divna je osoba. Ona je ispunila sve kriterijume za pobednika OT.

Mada je moje misljenje da je pogresno gledati kakvi su studenti ljudi, to jest kako se ponasaju u kuci, mislim da nas publiku treba iskljucivo da zanima kako pevaju.
Zbog koncepcije ovog show-a mi imamo priliku da saznamo kako se ponasaju, ali s druge strane ne znamo kakv je covek bio Pavaroti, kako bi se bilo ko od nas osecao u drustvu Whitney Houston ... ukratko ne znamo kakve su osobe veliki pevaci i umetnici uopste. Hičkok je bio kretencina, ali i veliki genije.
Ja mislim da bi trebalo skloniti u stranu to kakvi su studenti ljudi i izabrati najboljeg pevaca.

Meni se inace po vokalnim mogucnostima najvise dopadaju bez nekog posebnog redosleda: Igor Cukrov, Sonja, Vukasin, Ana Bebic, Nikola Saric i Aleksandar.
To su za mene naj pevaci u kuci i ne bih imala nista protiv da pobedi bilo ko od njih.

Poslednja izmena:

ANA BEBIC favorit!

Sledećeg ponedeljka ispadaju njih dvoje .....

ma najbolji je Djodje on treba da pobedi :super:
Djordje_Gogov.jpg.jpg

Mislim da sada padaju u vodu one teorije o "nacionalni kljuc" glasanju, jer da je tako, i Kristijan bi bio medju favoritima. Ovako, izgleda da dobar deo publike zaista navija za Aleksandra. I meni se on najvise dopada, ali mislim da nece pobediti.
Dobar je i Igor, hm, Ana...ostali su mi prosecni. I dobar deo njih me nervira zato sto se vec ponasa kao da su extra mega giga zvezde samim ulaskom u kucu...

Kristijan leti, mnogo je los. I sad je lepa prilika izbaciti Milicu, da ne slusamo vise to njeno "jao ja to ne mogu, nisam ja takva" a posle sve samo prshti. Mnogo je razmazena.

Verovatno ce ispasti Milica i Mika. To je neka moja procena toga kako bi publika mogla da glasa.
A Kristijan je ubedljivo najgori.
Takodje ne vidim svrhu postojanja u ovom show-u Adnana Babajica koji privatno slusa folk i izgleda kao folk pevac. Meni je on vise za Zvezde Granda.
Znaci, najgori su mi Kristijan i Adnan.

Poslednja izmena:
Pa ako je Sonja glavni krivac za nominacije,zašto su je studenti spašavali,nije mi jasno :dontunderstand:
I još nešto,ako je ona stvarno kriva,zašto nije ustala i rekla:"Ljudi ja sam uk.njala i pošteno bi bilo da se ja nađem među nominovanima".....tako na to barem ja gledam.
Inače,meni je Sonja u OT glavni favorit bez obzira na sve ovo.

Pa ako je Sonja glavni krivac za nominacije,zašto su je studenti spašavali,nije mi jasno :dontunderstand:
I još nešto,ako je ona stvarno kriva,zašto nije ustala i rekla:"Ljudi ja sam uk.njala i pošteno bi bilo da se ja nađem među nominovanima".....tako na to barem ja gledam.

Možda zato što joj ne pada na pamet da to uradi, jer ne želi da rizikuje?!
Ja da sam tamo, ne bih to nikada uradio, ma koliko to bilo pošteno, jer tamo niko nije došao da bude pošten već da pobedi i zvekne neku lovu.

SLEDECA GALA/10.11.2008

Ana - Beyonce: Crazy in love
Sajko - Dado Topić: Da li znaš da te volim - duet
Adnan - Elvis: Viva Las Vegas
Đorđe - Dino Dvornik: Ti si mi u mislima
Sonja - Kaliope: Rođeni – u duetu
Kristijan - Zdravko Čolić: Pusti, pusti modu
Alex - Dado Topić: Tamo gdje vječno sunce sja – duet
Nina - No Doubt: Don't speak
Igor - Oliver Mandić: Zbog tebe bih tucao kamen
Milica - Karolina Gočeva: Kad voliš
Nikola P - Crvena jabuka: Dirlija
Danijel - Justin: Sexy back
Mika - kaliopi : Kofer ljubavi - duet
Vukasin - VG : Klatno

Uporedite ! Mislim da se Vukašinu i Sonji crno piše , ada je Igor na dibrom putu.

PETA GALA

Aleksandar: 47,2 %
Nina: 19,3 %
Adnan: 7,8 %
Đorđe: 7,3 %
Igor: 2,8 %
Nikola P: 2,8 %
Milica: 2,6 %
Jasmina: 2,5 %
Vukašin: 2,1 %
Sonja: 1,9 %
Danijel: 1,9 %
Ana: 1,8 %

ŠESTA GALA

Rezultati glasanja za favorita izraženi u procentima za 03.11.:
Aleksandar: 47,4 %
Nina: 16,3 %
Igor: 8,6 %
Adnan: 5,3 %
Đorđe: 5,2 %
Kristijan: 4,7 %
Nikola P: 3,1 %
Ana: 2,5 %
Nikola S: 2,5 %
Milica: 2,2 %
Sonja: 1,1 %
Vukašin: 0,8 %
Mirjana: 0,3 %

SLEDECA GALA/10.11.2008

Danijel - Justin: Sexy back
Mika - kaliopi : Kofer ljubavi - duet
Vukasin - VG : Klatno

:super:

Zato sto Sonja nije glavni krivac.
Nego je popaljena masa odmah digla kuku i motiku na devojku.

Strasno....

Uporedite ! Mislim da se Vukašinu i Sonji crno piše , ada je Igor na dibrom putu.

PETA GALA

Igor: 2,8 %

ŠESTA GALA

Rezultati glasanja za favorita izraženi u procentima za 03.11.:
Igor: 8,6 %

Pa zar nije logično ovo sa Igorom? Dve devojke iz Hrvatske su otpale, te su njihovi glasovi prešli na uglavnom Igora, mada mislim da će se brzo okrenuti ka Ani.
Netacno. Andrea je imala najmanje % kada se glasalo za favorita tako da je igor od nje i Antonije mogao da dobije 1-2%.

SLEDECA GALA/10.11.2008