pa da vidimo ovako
pa ..prvo ,,talenat je kod svih ocigledan
drugo, ja imam 5-6 favorita i smatram da bi bilo steta da ispadnu u ovih prvih ,,,mesec i po dana
trece,jedan od tih pet nije nikako aleksandar,,,aleksandar lici na toseta ,,,tj podseca i to je njegov glavni adut,
ne vidim zasto bi on toliko bio favorizovan,,,
ako ,je stvar u makedoncima,pa ulaskom kristijana ,,stvar ce se promeniti ,,, bar se nadam,,
jer on mi se vise svidja,,aleksandar mislim da je proracunat i nekako,,,uzdrzan,,
i meni je bio simpatican u prvi mah,a onda sam gledajuci ga shvatila da mi je simpaticna moja zelja da nekoga postavim na presto toseta
medjutim,decko,,,nije ni prineti tosetu
,,shvatite to ljudi
bilo bi bez veze da zbog nase zelje da nas podseca na toseta ,,pustimo i ne primetimo mnogo bolje i talente i muzikalnost,a na kraju i licnost toliko drugih ljudi u kuci ,,,bratite paznju
okrenite malo emisije ,,,pa obratite paznju na ono lupanje po dupetu ane bebic,ili jos na par stvari,istina da ih je malo,ali malo ih je jer je malo stvari u kojima je on on i u kojima se ne ponasa uzdrzano,,,
za razliku od
Nikole,koji je jako kvalitetna licnost, Sajko,Djordje-koji me stvarno par puta dobro nasmejao,,
Ana Bebic,,,Mila,,mia,,kako se zove,ima jako dobar glas cak ima i bend svoj i prirodna je,ali mi je nesto nadrkana mnogo,,,
Sta,,dosla je u dodir sa seljakom Macom par puta,,,pa sta..
Kristijan mi je sladak
Danijel je drugaciji,,jeste malo umisljen,ali je jako muzikalan i ima harizmu
sem toga mislim da se malo spusta na zemlju
.... ima jos par
a da vukasin
Vukasin je odlican,,
tako