Stap ispod stopala LM

moj stav je da su ameri sletanje na mesec izveli u studiju ,jer su sami po sebi (americka vlada) prevaranti ,koji su se utronjali da im rusi ne otmu slavu tog tipa ,jer su ih u mnogo cemu prevazilazili...jos tih 60ih godina
forografije koje sam video ,po mom misljenju daju dokaze o americkoj prevari ,ali kao i u slucaju rozvel cute i mudruju

Pitanje oko boje prozora je namijenjeno svima koji tvrde da su Amerikanci bili na Mjesecu. A svi zacutali ko p...e! :hahaha:
Ако је иза прозора у песрпективи је Земља, јасно је шта се плави.
Ако је у питању прозор на ЛМ на Месецу није ти ово Земља са њеном атмосфером па да је спектар боја исти.
Мада теби говорио, или прд*о свеједно је.
Наравно да су били, потврдили Руси, ЕСА, Јапанци, Чајнезери, капиш.
Неће бити ваљда да сви лажу само је Храстовник, који добија црве и мољце из воде и светлости и подбацује лопате под ЛМ(:hahaha:)у праву?
:cepanje:

Pitanje oko boje prozora je namijenjeno svima koji tvrde da su Amerikanci bili na Mjesecu. A svi zacutali ko p...e! :hahaha:

Aha
Znači, opet majstor Pera pomešao folije, a staklar otiš'o pre kraja radnog vremena, a kao što znamo sutra je bio Dan Ustanka naroda i naodnosti, a za produženi vikend...

"ej džokej imaš onu moju
...četir konja debila."

Zašto ne bi, na primer, unutrašnje osvetljenje u lenderu, neko neonsko, slutim, uz balans boja na fotoaparatu koji je podešen za snimanje spolja upalo u plavo zasićenje na snimku? Bilo da je snimljeno u studiju ili na mesecu desilo bi se skoro isto.
Još jednom
Teranjem maka na konac, van obične zelene pijace niko ništa nije dokazao.
Jedno je uterivanje cene paprikama da bi se pokazalo da je piljar Sima dobar čovek i domaćin
a drugo je pitanje laže li koza ili samo kozar.
Svaki posao ima svoj alat.

Poslednja izmena:
moj stav je da su ameri sletanje na mesec izveli u studiju ,jer su sami po sebi (americka vlada) prevaranti ,koji su se utronjali da im rusi ne otmu slavu tog tipa ,jer su ih u mnogo cemu prevazilazili...jos tih 60ih godina
forografije koje sam video ,po mom misljenju daju dokaze o americkoj prevari ,ali kao i u slucaju rozvel cute i mudruju

A šta je onda sprečilo ruse da nastave i mirno završe svoj posao i pokupe slavu pravog tipa koju su zaslužili?

Ако је иза прозора у песрпективи је Земља, јасно је шта се плави.
Ако је у питању прозор на ЛМ на Месецу није ти ово Земља са њеном атмосфером па да је спектар боја исти.
Мада теби говорио, или прд*о свеједно је.
Наравно да су били, потврдили Руси, ЕСА, Јапанци, Чајнезери, капиш.
Неће бити ваљда да сви лажу само је Храстовник, који добија црве и мољце из воде и светлости и подбацује лопате под ЛМ(:hahaha:)у праву?

A prozor je plav i na Mjesecu. Ako je americka zastava u realnim bojama i sve ostalo na fotografijama nosi originalnu boju, onda je i prozor morao biti u prirodnoj boji, a on to nije, nego je cak i u sjenci plav i to plavetnilo probija i na astronauta u kabini.

Zasto kaciga nije plava, nego crna? Vi pokusavate meni da se rugate, a ne vidite da upravo vi sve zdravorazumsko razmisljanje odbacujete i ono sto je ocigledno nenormalno na fotografijama pokrivate nekakvim zasicenjima. Kakva zasicenja, otkud to na suncevooj svjetlosti. zasicenja mogu doci samo ako je jedan objekat izlozen razlicitim izvorima svjetlosti, reflektora.

Ovdje se ne radi o magiji i cudesima, jer na fotoaparat to ne djeluje, nego je svaka fotografija vjeran odraz onoga u sta je fotoaparat bio uperen; razliciti pravci sjena, jer su sjene u suprotnim smjerovima i tamo gdje nema sanse da budu,

Poslednja izmena:
A prozor je plav i na Mjesecu.
Па светло унутар кабине таквим се показује због ултраљубичасте заштите на прозору јел може тако?
Ako je americka zastava u realnim bojama i sve ostalo na fotografijama nosi originalnu boju, onda je i prozor morao biti u prirodnoj boji,
Шта је по теби природна боја прозора?
a on to nije, nego je cak i u sjenci plav i to plavetnilo probija i na astronauta u kabini.

Zasto kaciga nije plava, nego crna?
Па питај НАСУ за боју кациге.
Vi pokusavate meni da se rugate, a ne vidite da upravo vi sve zdravorazumsko razmisljanje odbacujete i ono sto je ocigledno nenormalno na fotografijama pokrivate nekakvim zasicenjima. Kakva zasicenja, otkud to na suncevooj svjetlosti. zasicenja
Види пријатељу засићење, или на енглеском сатурација, јавља се услед прејаког светла, а њега на Месецу имаш у изобиљу управо зато јер нема атмосфере као на земљи која ублажава и донекле расипа светлост.
mogu doci samo ako je jedan objekat izlozen razlicitim izvorima svjetlosti, reflektora.
Сунчево светло је увек далеко јаче од рефлектора, а кад имаш рефлекторе онда имаш и више сенки, што на видео материјалу није случај.
Ovdje se ne radi o magiji i cudesima, jer na fotoaparat to ne djeluje, nego je svaka fotografija vjeran odraz onoga u sta je fotoaparat bio uperen
Е кад би било тако....
; razliciti pravci sjena, jer su sjene u suprotnim smjerovima i tamo gdje nema sanse da budu,

Па светло унутар кабине таквим се показује због ултраљубичасте заштите на прозору јел може тако?Шта је по теби природна боја прозора?Па питај НАСУ за боју кациге. Види пријатељу засићење, или на енглеском сатурација, јавља се услед прејаког светла, а њега на Месецу имаш у изобиљу управо зато јер нема атмосфере као на земљи која ублажава и донекле расипа светлост.Сунчево светло је увек далеко јаче од рефлектора, а кад имаш рефлекторе онда имаш и више сенки, што на видео материјалу није случај.Е кад би било тако....

Da pitam NASU? Prve lazove u svijetu koji svakog mjeseca otkrivaju novu planetu slicnu zemlji ili vodu na Marsu.

mesec11.jpg

Plavi prozor od cega je tako plav da na Oldrina pada plavkasta svjetlost? Cime mozes dokazati da je to zastita od ultraljubicastog zracenja?

aldrin800px.jpg

Suncevo svjetlo nikad ne pravi sjenke suprotnog smijera. Pogledaj pravce sjena koje biljeze plave strelice: sjene nisu u istom pravcu.

Poslednja izmena:
Па кога би другог, они су дизајнирали шлемове, кога би другог питао???
Prve lazove u svijetu koji svakog mjeseca otkrivaju novu planetu slicnu zemlji ili vodu na Marsu.
Наравно да има планета сличних земљи, шта ти је ту проблем???
А воду на Марсу смо открили спектралном анализом још 60-их, а потом и лендерима.
Уосталом и узорци Месеца садрже воду.
Cime mozes dokazati da je to zastita od ultraljubicastog zracenja?
Од заштитног премаза против УВ зрачења.
Дакле још једном, шта је за тебе права боја тог страшног прозора???
aldrin800px.jpg

Sincevo svjetlo nikad ne pravi sjenke suprotnog smijera (pogledaj pravce sjena koje biljeze plave strelice).
Па и нису супротног смера, што лажеш?
Видиш да је рељеф нераван, то имаш и на земљи.
И где ти је ту тај тзв други, трећи и н-ти реглектор за којима тако патиш, тј зашто нема више сенки кад има више тих назови рефлектора?

Па кога би другог, они су дизајнирали шлемове, кога би другог питао??? Наравно да има планета сличних земљи, шта ти је ту проблем???
А воду на Марсу смо открили спектралном анализом још 60-их, а потом и лендерима.
Уосталом и узорци Месеца садрже воду.Од заштитног премаза против УВ зрачења.
Дакле још једном, шта је за тебе права боја тог страшног прозора???Па и нису супротног смера, што лажеш?
И где ти је ту тај тзв други, трећи и н-ти реглектор за којима тако патиш, тј зашто нема више сенки кад има више тих назови рефлектора?

Tebe uhvatiti u tvojoj lazi je vrlo jednostavan posao. Necemo o postojanju drugih planeta i vodi na mjesece, nego samo cemo o prozoru. Ti kazes da je plavkasta boja prozora oд заштитног премаза против УВ зрачења. A vidi ovu fotografiju koja je bistra ko dan. Vjerovao ili ne snimak je napravljed iz kabine kroz taj isti prozor:

5480a.jpg

Flag and TV camera viewed from LM window

Evo ti slike ovdje sedamnaesta odozgo u desnom redu: http://history.nasa.gov/ap11ann/kippsphotos/apollo.html

Poslednja izmena:
Па нормално.
Сама површина прозора је премазана заштитом и зато је плава.
Није премазан Месец том бојом па да се и он плави.
Јел имаш макар мало разумевања и логике???
И јел видиш како су сенке из даљине када се посматрају мало више изнад сасвим складне.
Опет си се убио

Poslednja izmena:
Па нормално.

Ja tek sad vidim da ti ni o cemu blage veze nemas, jer da imas znao bi i sta su oni stapovi pod nogarima i spika bi mi odgovorio dok sam pomenuo lopatu. Ti zaista pojma o tome nemas, a zelis nekoga da ubijedis da su bili na Mjesecu. Ma bjezi, uzmi bubanj pa bubanj na pijaci iza sesira na cesti, mani bubanja ovdje.

Ja tek sad vidim da ti ni o cemu blage veze nemas, jer da imas znao bi i sta su oni stapovi pod nogarima i spika bi mi odgovorio dok sam pomenuo lopatu.
Рекао сам ти, Олдрин је мало подбацио лопату под стопу ЛМ да би дршка била лакша за дохватити, јер је скафандер прилично нееластичан, па је проблем чучнути сваки пут када је лопата потребна.
Ti zaista pojma o tome nemas, a zelis nekoga da ubijedis da su bili na Mjesecu. Ma bjezi, uzmi bubanj pa bubanj na pijaci iza sesira na cesti, mani bubanja ovdje.
:rotf:

Tebe uhvatiti u tvojoj lazi je vrlo jednostavan posao. Necemo o postojanju drugih planeta i vodi na mjesece, nego samo cemo o prozoru. Ti kazes da je plavkasta boja prozora oд заштитног премаза против УВ зрачења. A vidi ovu fotografiju koja je bistra ko dan. Vjerovao ili ne snimak je napravljed iz kabine kroz taj isti prozor:

5480a.jpg
Лепо сам ти објаснио зашто овде нема плаветнила, ајд сада објасни ти како то да су све сенке паралелне баш као што и треба да буду док их посматраш са мало веће удаљености.
И где су те вишеструке сенке од више рефлектора, јер се овакав панорамски снимак не може снимити уз светлост само једног рефлектора (како ти то тврдиш, јел).

Рекао сам ти, Олдрин је мало подбацио лопату под стопу ЛМ да би дршка била лакша за дохватити, јер је скафандер прилично нееластичан, па је проблем чучнути сваки пут када је лопата потребна.:rotf:

Лепо сам ти објаснио зашто овде нема плаветнила, ајд сада објасни ти како то да су све сенке паралелне баш као што и треба да буду док их посматраш са мало веће удаљености.
И где су те вишеструке сенке од више рефлектора, јер се овакав панорамски снимак не може снимити уз светлост само једног рефлектора (како ти то тврдиш, јел).

:super:

Mani se ti Apola, nije to za tebe.

Poznavalac stvari je najzesci branilac lazi o slijetanju na Mjesec i najveca neznalica fakata o tome (povuceno u citatu).

Poslednja izmena:
:super:

Mani se ti Apola, nije to za tebe.

Poznavalac stvari je najzesci branilac lazi o slijetanju na Mjesec i najveca neznalica fakata o tome (povuceno u citatu).
Твоје непознавање света око себе више чак није ни забавно, ни смешно, већ јадно, почев од слетања на Месец у програму Аполо, истраживањима Марса и осталих планета, преко глоопости о спорама зелених алги, до калемарских младица племенитих биљних врста!
Јел постоји област деловања људи коју ти разумеш, мада се нимало не устручаваш да користиш све што сматраш упитним.
Може л' бити да си ти лицемеран?
:think:

Poslednja izmena:
5480a.jpg

А погледај како су све сенке савршено складне и јединствене док мало одмакнеш главу од тла, а Храстовниче, а,а,а???
Е незналице једна неописана!

Твоје непознавање света око себе више чак није ни забавно, ни смешно, већ јадно, почев од слетања на Месец у програму Аполо, истраживањима Марса и осталих планета, преко глоопости о спорама зелених алги, до калемарских младица племенитих биљних врста!
Јел постоји област деловања људи коју ти разумеш, мада се нимало не устручаваш да користиш све што сматраш упитним.
Може л' бити да си ти лицемеран?
:think:

Ja u svog Boga vjerujem malo drugacije, nego li ti u svog.

aldrin800px.jpg

aldrin800px.jpg

Poznavalac stvari: Па и нису супротног смера, што лажеш?

Ne ulazim u pitanje vise sjenki, nisam filmski strucnjak za rasvjetu, ali ako je ovo tebi isti smijer, onda si ti razrok pa svako oko gleda svoj pravac. Da lazes, svima je jasno.

Poslednja izmena:
Па нормално.

Kroz plavi prozor napravljena slika mora biti zaplavljena.To je zakon optike.

Рекао сам ти, Олдрин је мало подбацио лопату под стопу ЛМ да би дршка била лакша за дохватити, јер је скафандер прилично нееластичан, па је проблем чучнути сваки пут када је лопата потребна.:rotf:

Evo ti lopata, lopatasu:

lunarmodule.gif

Veliki si ti poznavalac ovih stvari, u pm!

Poslednja izmena:
Kroz plavi prozor napravljena slika mora biti zaplavljena.To je zakon optike.
Ово је најјаче!!!
:rotf:
Храстовник и природни закони!!!
Није ти то плави прозор незналице.
Само рефлексија анти УВ премаза.
Evo ti lopata, lopatasu:
lunarmodule.gif

Veliki si ti poznavalac ovih stvari, u pm!
Значи то!
ОК ето видиш да су били, а кмечао си лопата, шта ће ту лопата!!!

Koliko si "znao" o "lopati", hiljadu puta bolje :znas" o plavom "UV premazu".

Do "lopate" nisam znao s kim imam posla, sad znam i nastavi pricas sam sa sobom koliko ti je volja.

Oni su bili na Mjesecu za takve znalce kao ti, za one sa zdravim razumom i znanjem nisu bili.

Poslednja izmena:
Kakvo izražavanje? Mnogo si ti meni nadobudan i bezobrazan...

elem, da se vratimo na temu dok se još ima šta pametno reći. Prvo, zastava je nagužvana radi efekta još na Zemlji. Drugo, zastava se ne vijori sem kad je astronauti pomeraju. A i tada se ne vijori zvog nekave amosfere već zbog čiste talasne mehanike. Ovde se sasvim jasno vidi da se zastava ne pomera OSIM kada je astronauti sami pomeraju. Čista elementarna fizika za 6 osnovne.

Ниси одговорио на питање - зашто би "лакирали" заставу ради ефекта, када постоји она водоравна шипка која држи заставу развијеном? Сасвим се лепо види.

Back