Hrastovnik
Poznat
- Poruka
- 9.374
Pa pitaj Buzza.
Živ je još ćini mi se.
Pitanje oko boje prozora je namijenjeno svima koji tvrde da su Amerikanci bili na Mjesecu. A svi zacutali ko p...e!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pitaj Buzza.
Živ je još ćini mi se.
Ако је иза прозора у песрпективи је Земља, јасно је шта се плави.Pitanje oko boje prozora je namijenjeno svima koji tvrde da su Amerikanci bili na Mjesecu. A svi zacutali ko p...e!![]()
Pitanje oko boje prozora je namijenjeno svima koji tvrde da su Amerikanci bili na Mjesecu. A svi zacutali ko p...e!![]()
moj stav je da su ameri sletanje na mesec izveli u studiju ,jer su sami po sebi (americka vlada) prevaranti ,koji su se utronjali da im rusi ne otmu slavu tog tipa ,jer su ih u mnogo cemu prevazilazili...jos tih 60ih godina
forografije koje sam video ,po mom misljenju daju dokaze o americkoj prevari ,ali kao i u slucaju rozvel cute i mudruju
Ако је иза прозора у песрпективи је Земља, јасно је шта се плави.
Ако је у питању прозор на ЛМ на Месецу није ти ово Земља са њеном атмосфером па да је спектар боја исти.
Мада теби говорио, или прд*о свеједно је.
Наравно да су били, потврдили Руси, ЕСА, Јапанци, Чајнезери, капиш.
Неће бити ваљда да сви лажу само је Храстовник, који добија црве и мољце из воде и светлости и подбацује лопате под ЛМ()у праву?
![]()
Па светло унутар кабине таквим се показује због ултраљубичасте заштите на прозору јел може тако?A prozor je plav i na Mjesecu.
Шта је по теби природна боја прозора?Ako je americka zastava u realnim bojama i sve ostalo na fotografijama nosi originalnu boju, onda je i prozor morao biti u prirodnoj boji,
Па питај НАСУ за боју кациге.a on to nije, nego je cak i u sjenci plav i to plavetnilo probija i na astronauta u kabini.
Zasto kaciga nije plava, nego crna?
Види пријатељу засићење, или на енглеском сатурација, јавља се услед прејаког светла, а њега на Месецу имаш у изобиљу управо зато јер нема атмосфере као на земљи која ублажава и донекле расипа светлост.Vi pokusavate meni da se rugate, a ne vidite da upravo vi sve zdravorazumsko razmisljanje odbacujete i ono sto je ocigledno nenormalno na fotografijama pokrivate nekakvim zasicenjima. Kakva zasicenja, otkud to na suncevooj svjetlosti. zasicenja
Сунчево светло је увек далеко јаче од рефлектора, а кад имаш рефлекторе онда имаш и више сенки, што на видео материјалу није случај.mogu doci samo ako je jedan objekat izlozen razlicitim izvorima svjetlosti, reflektora.
Е кад би било тако....Ovdje se ne radi o magiji i cudesima, jer na fotoaparat to ne djeluje, nego je svaka fotografija vjeran odraz onoga u sta je fotoaparat bio uperen
; razliciti pravci sjena, jer su sjene u suprotnim smjerovima i tamo gdje nema sanse da budu,
Па светло унутар кабине таквим се показује због ултраљубичасте заштите на прозору јел може тако?Шта је по теби природна боја прозора?Па питај НАСУ за боју кациге. Види пријатељу засићење, или на енглеском сатурација, јавља се услед прејаког светла, а њега на Месецу имаш у изобиљу управо зато јер нема атмосфере као на земљи која ублажава и донекле расипа светлост.Сунчево светло је увек далеко јаче од рефлектора, а кад имаш рефлекторе онда имаш и више сенки, што на видео материјалу није случај.Е кад би било тако....
Па кога би другог, они су дизајнирали шлемове, кога би другог питао???Da pitam NASU?
Наравно да има планета сличних земљи, шта ти је ту проблем???Prve lazove u svijetu koji svakog mjeseca otkrivaju novu planetu slicnu zemlji ili vodu na Marsu.
Од заштитног премаза против УВ зрачења.Cime mozes dokazati da je to zastita od ultraljubicastog zracenja?
Па и нису супротног смера, што лажеш?![]()
Sincevo svjetlo nikad ne pravi sjenke suprotnog smijera (pogledaj pravce sjena koje biljeze plave strelice).
Па кога би другог, они су дизајнирали шлемове, кога би другог питао??? Наравно да има планета сличних земљи, шта ти је ту проблем???
А воду на Марсу смо открили спектралном анализом још 60-их, а потом и лендерима.
Уосталом и узорци Месеца садрже воду.Од заштитног премаза против УВ зрачења.
Дакле још једном, шта је за тебе права боја тог страшног прозора???Па и нису супротног смера, што лажеш?
Видиш да је рељеф нераван, то имаш и на земљи.
И где ти је ту тај тзв други, трећи и н-ти реглектор за којима тако патиш, тј зашто нема више сенки кад има више тих назови рефлектора?
И јел видиш како су сенке из даљине када се посматрају мало више изнад сасвим складне.
Опет си се убио
Па нормално.
Сама површина прозора је премазана заштитом и зато је плава.
Није премазан Месец том бојом па да се и он плави.
Јел имаш макар мало разумевања и логике???
Рекао сам ти, Олдрин је мало подбацио лопату под стопу ЛМ да би дршка била лакша за дохватити, јер је скафандер прилично нееластичан, па је проблем чучнути сваки пут када је лопата потребна.Ja tek sad vidim da ti ni o cemu blage veze nemas, jer da imas znao bi i sta su oni stapovi pod nogarima i spika bi mi odgovorio dok sam pomenuo lopatu.
Ti zaista pojma o tome nemas, a zelis nekoga da ubijedis da su bili na Mjesecu. Ma bjezi, uzmi bubanj pa bubanj na pijaci iza sesira na cesti, mani bubanja ovdje.
Лепо сам ти објаснио зашто овде нема плаветнила, ајд сада објасни ти како то да су све сенке паралелне баш као што и треба да буду док их посматраш са мало веће удаљености.Tebe uhvatiti u tvojoj lazi je vrlo jednostavan posao. Necemo o postojanju drugih planeta i vodi na mjesece, nego samo cemo o prozoru. Ti kazes da je plavkasta boja prozora oд заштитног премаза против УВ зрачења. A vidi ovu fotografiju koja je bistra ko dan. Vjerovao ili ne snimak je napravljed iz kabine kroz taj isti prozor:
![]()
Рекао сам ти, Олдрин је мало подбацио лопату под стопу ЛМ да би дршка била лакша за дохватити, јер је скафандер прилично нееластичан, па је проблем чучнути сваки пут када је лопата потребна.
Лепо сам ти објаснио зашто овде нема плаветнила, ајд сада објасни ти како то да су све сенке паралелне баш као што и треба да буду док их посматраш са мало веће удаљености.
И где су те вишеструке сенке од више рефлектора, јер се овакав панорамски снимак не може снимити уз светлост само једног рефлектора (како ти то тврдиш, јел).
Твоје непознавање света око себе више чак није ни забавно, ни смешно, већ јадно, почев од слетања на Месец у програму Аполо, истраживањима Марса и осталих планета, преко глоопости о спорама зелених алги, до калемарских младица племенитих биљних врста!
Mani se ti Apola, nije to za tebe.
Poznavalac stvari je najzesci branilac lazi o slijetanju na Mjesec i najveca neznalica fakata o tome (povuceno u citatu).
Твоје непознавање света око себе више чак није ни забавно, ни смешно, већ јадно, почев од слетања на Месец у програму Аполо, истраживањима Марса и осталих планета, преко глоопости о спорама зелених алги, до калемарских младица племенитих биљних врста!
Јел постоји област деловања људи коју ти разумеш, мада се нимало не устручаваш да користиш све што сматраш упитним.
Може л' бити да си ти лицемеран?
![]()
![]()
А погледај како су све сенке савршено складне и јединствене док мало одмакнеш главу од тла, а Храстовниче, а,а,а???
Е незналице једна неописана!
![]()
Poznavalac stvari: Па и нису супротног смера, што лажеш?
Видиш да је рељеф нераван, то имаш и на земљи.
И где ти је ту тај тзв други, трећи и н-ти реглектор за којима тако патиш, тј зашто нема више сенки кад има више тих назови рефлектора?
Па нормално.
Сама површина прозора је премазана заштитом и зато је плава.
Није премазан Месец том бојом па да се и он плави.
Јел имаш макар мало разумевања и логике???
Рекао сам ти, Олдрин је мало подбацио лопату под стопу ЛМ да би дршка била лакша за дохватити, јер је скафандер прилично нееластичан, па је проблем чучнути сваки пут када је лопата потребна.![]()
Рекао сам ти, Олдрин је мало подбацио лопату под стопу ЛМ да би дршка била лакша за дохватити, јер је скафандер прилично нееластичан, па је проблем чучнути сваки пут када је лопата потребна.![]()
Ово је најјаче!!!Kroz plavi prozor napravljena slika mora biti zaplavljena.To je zakon optike.
Значи то!Evo ti lopata, lopatasu:
![]()
Veliki si ti poznavalac ovih stvari, u pm!
Apsolutno!Koliko si "znao" o "lopati", hiljadu puta bolje :znas" o plavom "UV premazu".
Do "lopate" nisam znao s kim imam posla, sad znam i nastavi pricas sam sa sobom koliko ti je volja.
Oni su bili na Mjesecu za takve znalce kao ti, za one sa zdravim razumom i znanjem nisu bili.
Kakvo izražavanje? Mnogo si ti meni nadobudan i bezobrazan...
elem, da se vratimo na temu dok se još ima šta pametno reći. Prvo, zastava je nagužvana radi efekta još na Zemlji. Drugo, zastava se ne vijori sem kad je astronauti pomeraju. A i tada se ne vijori zvog nekave amosfere već zbog čiste talasne mehanike. Ovde se sasvim jasno vidi da se zastava ne pomera OSIM kada je astronauti sami pomeraju. Čista elementarna fizika za 6 osnovne.
Mani se ti Apola, nije to za tebe.
Poznavalac stvari je najzesci branilac lazi o slijetanju na Mjesec i najveca neznalica fakata o tome (povuceno u citatu).