Ma ne verujem.
Ne vidim ni jedan razlog zasto bi se to uvodilo
Ne vidim ni jedan razlog zasto bi se to uvodilo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podizanje ugleda pripadnika VS, stvaranje neke drugačije slike o Vojsci... Podržavam tu ideju iz najprostijeg razloga: uniforma je daleko pristojnija od civilne garderobe većine pripadnika Vojske; zatim- veliki broj ih ne liči ni na šta dok ne obuku uniformu, pa valja to malo našminkati. Muka me uhvati kad vidim kako dolaze i odlaze s posla- neskladne kombinacije, neuklopljene boje, prekratke i 'šargarepa' nogavice, izlizana i ofucana odeća i obuća... užas! Oficir/podoficir nije fizikalac, njegov posao je ugledan, i zato mora i da na izgled bude dostojan svog poziva.
A odakle tebi ta informacija?To nema veze kome kako stoji....nije ni bitno !!!!
Niko ne zna da mi kaze jel' ce biti ili nece...za kad je najavljeno,kao !!!!?
Problem je u tome ko kaze, da to nije prica rekla kazalaPa kazu da su u nekim jedinicama procitali...u nekim najavili i obavestili ljude !!
A sta radis tamo? kontam da si civilno lice ali gde radis. Poznajem dosta civila iz Medica![]()
pa ja sam najpoznatiji tamo ako ti kazem sta radim moracu da te ubijem![]()
Ma ne verujem.
Ne vidim ni jedan razlog zasto bi se to uvodilo![]()
Podizanje ugleda pripadnika VS, stvaranje neke drugačije slike o Vojsci... Podržavam tu ideju iz najprostijeg razloga: uniforma je daleko pristojnija od civilne garderobe većine pripadnika Vojske; zatim- veliki broj ih ne liči ni na šta dok ne obuku uniformu, pa valja to malo našminkati. Muka me uhvati kad vidim kako dolaze i odlaze s posla- neskladne kombinacije, neuklopljene boje, prekratke i 'šargarepa' nogavice, izlizana i ofucana odeća i obuća... užas! Oficir/podoficir nije fizikalac, njegov posao je ugledan, i zato mora i da na izgled bude dostojan svog poziva.
Па,ако би избацили ову комунистичку јна униформу и увели српску,било би лепо поново видети српског официра-подофицира у српској униформи.
Нек вам је са срећом!
greska imas jos dva pokusaja al dobro razmisli
on je najblesaviji u Medicu a koji si pa ti
Ugovorci nemaju svecane uniforme tako da je meni svejednopa pitaj Nenadovica o tome on ce ti dati vise razloga za to, sta vam fali to je bas cool![]()