EiPeD
Zainteresovan član
- Poruka
- 461
legla crkavica taman da se pocastimo za 8.mart 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmmmmmmmmmmmmm
Da nisi onaj sto radi u kotlarnici? *** ne znam kako se zove ili zoves
Ja sam onaj sto cisti lisce, lopata kada padne sneg, vuce razne stolove i stolice, kosi.....![]()
Ugovorci nemaju svecane uniforme tako da je meni svejedno
Ma Nenadovic je talentovan i za krecenje, "ponudio" se da pomogne kada je sredjivan anTi teatar![]()
auuuuuuuuuuuuuu tek si me sada bacio u razmisljanjeopet greska bavim se malo umnijim poslovimaod pribora imam samo olovku
pa i ja sam u pocetku radio svasta ali prvih 20 godina je tesko, posle je vec lakse veruj mi, mala pomoc imam bradu
ako sada ne pogodis gotovo je
![]()
Ja dolazim kolima pa nemam ustede, mada sad evo uvode ovaj bus ka N.Sadu pa ce mi biti superok ti ces dolaziti u maskirnoj, ali i to ima svojih prednosti necete morati da placate gradski prevoz ko panduri usteda 2684.00 din malo li je na ovu skupocu![]()
auuuuuuuuuuuuuu tek si me sada bacio u razmisljanje
Znam jednog sto je nosio bradu, zbog smrti nekog pa se obrijao, on je valjda u logistici....?
Ima i jedan mladi bradicu, onako od 3 danaal nestro tripujem da on radi u kotlarnici
Ako si u 1 centru onda je moguce da te nisam vidjao, oni su kao misevi ne izlaze iz rupe![]()
Pa kad niko nista ne kucka, barem temu drzimo aktuelnomAjde,razmenite brojeve telefona,mail-ove,ili slicno...pa se lepo cujte i ispricajte kao ljudi,...ovo je tema Stanovi i plate a ne Ko ce koga ili Ko je ko!!!
Pa kad niko nista ne kucka, barem temu drzimo aktuelnom![]()
Ja dolazim kolima pa nemam ustede, mada sad evo uvode ovaj bus ka N.Sadu pa ce mi biti super![]()
auuuuuuuuuuuuuu tek si me sada bacio u razmisljanje
Znam jednog sto je nosio bradu, zbog smrti nekog pa se obrijao, on je valjda u logistici....?
Ima i jedan mladi bradicu, onako od 3 danaal nestro tripujem da on radi u kotlarnici
Ako si u 1 centru onda je moguce da te nisam vidjao, oni su kao misevi ne izlaze iz rupe![]()
Ajde,razmenite brojeve telefona,mail-ove,ili slicno...pa se lepo cujte i ispricajte kao ljudi,...ovo je tema Stanovi i plate a ne Ko ce koga ili Ko je ko!!!
Od ponedeljka uvode "nas" bus. Ne putujem iz NS-a nego iz Indjijepa nije valjda da dolaziš iz NS svaki dan, a bus postoji odavno ali s njm se voze samo privilegovani od čina majora pa naviše, ali ako si dobar sa Nenadovićem možda ti i sredi nešto.Šalim se to je bus ovih sa aerodroma pa su se naši uvalili, a nisam čuo ništa za novi bus u našoj mišijoj rupi kako nas nazivaš.
![]()
Da stvarno, sta je sa tim dodatkom?Ma salim se ja,...znam da nemam nista pametno da napisem pa zato i svasta pisem tek toliko da bar povecamo broj strana na temi kada nista drugo ne moze da se poveca :-). Nego,zna li neko jel u planu i kada da uplate onih OGROMNIH 2500din.(a nekome i manje :-( ),posto vidim da uz platu nije bilo?! I da,..nisam nervozan a jos manje sam oficir,a ponajmanje se nadam nekom stanu...uzdravlje.
Kako nema vojnih stanova...!?
Pa zar nisu poceli da menjaju vojnu imovinu za stanove koji su napravljeni ili ce biti.
Prica se da ce cena kvadrata biti niza za vojna lica(preko liste) !?
.....al' ozbiljno !
.........definitivno ce biti bolje nego za jadnike koje su navukli u onom prvom naletu kredita 2008.godine!
Da stvarno, sta je sa tim dodatkom?
Mozda je to bio samo novogodisnji poklon![]()
Pa u februaru su isplatili januar a nova godina je u januaruda u februaru novogodisnji pokloni to vam je trupni dodadatak al kada se isplacuje pitaj Rajku![]()
Za koji mesec je sad bila uplata? Ja očekivao praznične i noćne dodatke iz januara, pa ništa. Nismo još dobili listiće, pa ne mogu da povežem...
Pa u februaru su isplatili januar a nova godina je u januaru
Mani me Rajke, pitas je nesto a ona sve prebaci na Gezovica. Zatim pitas a gde je Gezovic, a ona odgovara "negde loce sigurno"![]()
Ma znam da ide plata za prethodni mesecuvek dodaci idu jedan mesec unazad, znaci sada je bio prvi deo februarske plate a dodaci za januar![]()
Ajde,razmenite brojeve telefona,mail-ove,ili slicno...pa se lepo cujte i ispricajte kao ljudi,...ovo je tema Stanovi i plate a ne Ko ce koga ili Ko je ko!!!
Sta si ti na godisnjem?gde si sino23 nema te, poplašio te zare kralj ili te smaraju na poslu pa nemaš vremena za forumšta oma novo u mediću
![]()