stanovi i plate

Hmmmmmmmmmmmmm :think:
Da nisi onaj sto radi u kotlarnici? *** ne znam kako se zove ili zoves :D

Ja sam onaj sto cisti lisce, lopata kada padne sneg, vuce razne stolove i stolice, kosi.....:rtfm:

opet greska bavim se malo umnijim poslovima :whistling: od pribora imam samo olovku :whistling: pa i ja sam u pocetku radio svasta ali prvih 20 godina je tesko, posle je vec lakse veruj mi, mala pomoc imam bradu :bye: ako sada ne pogodis gotovo je :bye:

opet greska bavim se malo umnijim poslovima :whistling: od pribora imam samo olovku :whistling: pa i ja sam u pocetku radio svasta ali prvih 20 godina je tesko, posle je vec lakse veruj mi, mala pomoc imam bradu :bye: ako sada ne pogodis gotovo je :bye:
auuuuuuuuuuuuuu tek si me sada bacio u razmisljanje :think:

Znam jednog sto je nosio bradu, zbog smrti nekog pa se obrijao, on je valjda u logistici....?

Ima i jedan mladi bradicu, onako od 3 dana :) al nestro tripujem da on radi u kotlarnici :think:

Ako si u 1 centru onda je moguce da te nisam vidjao, oni su kao misevi ne izlaze iz rupe :lol:

Znam jednog sto je nosio bradu, zbog smrti nekog pa se obrijao, on je valjda u logistici....?

Ima i jedan mladi bradicu, onako od 3 dana :) al nestro tripujem da on radi u kotlarnici :think:

Ako si u 1 centru onda je moguce da te nisam vidjao, oni su kao misevi ne izlaze iz rupe :lol:

Ajde,razmenite brojeve telefona,mail-ove,ili slicno...pa se lepo cujte i ispricajte kao ljudi,...ovo je tema Stanovi i plate a ne Ko ce koga ili Ko je ko!!!

Ja dolazim kolima pa nemam ustede, mada sad evo uvode ovaj bus ka N.Sadu pa ce mi biti super :worth:

pa nije valjda da dolaziš iz NS svaki dan, a bus postoji odavno ali s njm se voze samo privilegovani od čina majora pa naviše, ali ako si dobar sa Nenadovićem možda ti i sredi nešto. :hahaha::hahaha: Šalim se to je bus ovih sa aerodroma pa su se naši uvalili, a nisam čuo ništa za novi bus u našoj mišijoj rupi kako nas nazivaš. :bye:

Žao mi nisam taj to je Milanko :klap: ali polako još treba da se najedeš vojnog pasulja (mada će i to uskoro ukinuti ) i da upoznaš sve pripadnike sa kojim radiš. A što se tiče " miševa " svi ste vi pa i cela komanda tu zbog njih, jer oni rade najviše pa ih zato i neviđaš na krugu i kantini koja se čujem ukida. :bye:

Ajde,razmenite brojeve telefona,mail-ove,ili slicno...pa se lepo cujte i ispricajte kao ljudi,...ovo je tema Stanovi i plate a ne Ko ce koga ili Ko je ko!!!

zare kralju šta ovde više ima da se diskutuje, crkavica na 15 dana i neće se povećavati još dve godine, a vojnih stanova nema od pre 10 godina, tako da možemo i da ugasimo temu. Džaba mi ovde toročemo i razmatramo zakone kada niko ništa ne može da ostvari, valjda je to ta demokratija :kafa: zato se opusti i plivaj daleko je penzija :bye:

Kako nema vojnih stanova...!?
Pa zar nisu poceli da menjaju vojnu imovinu za stanove koji su napravljeni ili ce biti.
Prica se da ce cena kvadrata biti niza za vojna lica(preko liste) !?
.....al' ozbiljno !
.........definitivno ce biti bolje nego za jadnike koje su navukli u onom prvom naletu kredita 2008.godine!

pa nije valjda da dolaziš iz NS svaki dan, a bus postoji odavno ali s njm se voze samo privilegovani od čina majora pa naviše, ali ako si dobar sa Nenadovićem možda ti i sredi nešto. :hahaha::hahaha: Šalim se to je bus ovih sa aerodroma pa su se naši uvalili, a nisam čuo ništa za novi bus u našoj mišijoj rupi kako nas nazivaš. :bye:
Od ponedeljka uvode "nas" bus. Ne putujem iz NS-a nego iz Indjije :p

Ma salim se ja,...znam da nemam nista pametno da napisem pa zato i svasta pisem tek toliko da bar povecamo broj strana na temi kada nista drugo ne moze da se poveca :-). Nego,zna li neko jel u planu i kada da uplate onih OGROMNIH 2500din.(a nekome i manje :-( ),posto vidim da uz platu nije bilo?! I da,..nisam nervozan a jos manje sam oficir,a ponajmanje se nadam nekom stanu...uzdravlje.

Ma salim se ja,...znam da nemam nista pametno da napisem pa zato i svasta pisem tek toliko da bar povecamo broj strana na temi kada nista drugo ne moze da se poveca :-). Nego,zna li neko jel u planu i kada da uplate onih OGROMNIH 2500din.(a nekome i manje :-( ),posto vidim da uz platu nije bilo?! I da,..nisam nervozan a jos manje sam oficir,a ponajmanje se nadam nekom stanu...uzdravlje.
Da stvarno, sta je sa tim dodatkom?
Mozda je to bio samo novogodisnji poklon :)

Kako nema vojnih stanova...!?
Pa zar nisu poceli da menjaju vojnu imovinu za stanove koji su napravljeni ili ce biti.
Prica se da ce cena kvadrata biti niza za vojna lica(preko liste) !?
.....al' ozbiljno !
.........definitivno ce biti bolje nego za jadnike koje su navukli u onom prvom naletu kredita 2008.godine!

mnogo gledas tv i jos verujes u deda mraza. ministar dulic je namirisao dobru zaradau da mu suki ustupi zemljiste kasarne 4.juli sada stepa stepanovic, ali se vec pobunili stari vlasnici zemljista kojima su komunisti odavno to oteli, al ove demokrate ce i njih ladno odjebati, napraviti naselje " dullvil " drugi belvill i prodace ih po 1500 eu. mozda i vojska ugrabi neki stancic da bi se ministar malo slikao da deli kljuceve. :think: tako ja mislim mozda i nisam u pravu al videcemo za godinu dve. :bye: a sto se tice kredita mislim da je bolje i placati ratu nego davati gazdaricama za kiriju i svakom bi to preporucio normalno ako ima sredstava i dok daju UTS.

Back