shooter_10
Primećen član
- Poruka
- 654
Ma mogu da budu samo ljubomorni na nas! :-P :@ :-P
Pa sta ako ja kao st.v. imam platu jednaku prosecnoj u Srbiji? Ja ne mogu i ne smem u vanradno vreme bilo sta da radim za novac, a sta rade lekari, profesori... Ja imam platu koliko mi daju i ni paru vise ne mogu i ne smem zaraditi, a pomenuti zarade onoliko koliko zele...
A kad dodje do toga da mi plata ne bude dovoljna da normalno zivim- ja cu u civilstvu naplatiti svoje znanje i vojnicke vestine, drzanjem privatnih casova vatrene obuke. Da do takvih stvari ne bi doslo, mora nam se dati dobra plata. :@
Uskraceno nam je pravo da preko sindikata dobijemo 10% popusta na zejtin i brasno, jos bi samo falilo da nas za platu i stan uskrate!
Ko vam je kriv sto niste isli u vojne skole pa nemate dobru platu, pravo na stan i uglednu profesiju!? :-p
Ne vredi pricati to onima koji nemaju pojma kako izgleda vojnicki zivot.
Sad jos i treba da se pravdamo sto vodnik ima platu koja je manja od proseka u Srbiji.
Mogli bi ti "strucnjaci" kojima smeta ta "ogromna" vodnicka plata,da guglaju malo pa da uporede koliku platu ima npr. narednik u engleskoj vojsci u odnosu na neka zanimanja u civilstvu ( kao sto je zdrastvo ili prosveta,sto je najbolje za poredjenje).