STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ooooo pa lepo. Nego reci mi, kako si uspeo da je pokvariš? Živo me interesuje. Šta je bilo u pitanju, sok ili pivo? :mrgreen:

Caj!!!
Pola litre a iscedio sam 2 dl...e sad se smejte sto nije bilo pivo ali moje pravilo je bolje doci kuci u pijanom stanju nego doci do pijanog stanja u kuci, tj. mozda izbegnete matorce kad stignete pijani a ako se ceo proces odvije kod vas u sobi moze svasta da bidne (tipa da se prospe pivo na tastaturu... :mrgreen:)

:eek: :eek: ААААААААААааааааааааааааааААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААааааа
ааааааааааааааааааааааааааааааааа
аааааааааааааааааааААААААААААААААааааааааааааааа

Звезда 0:1 :eek: :eek:

:vudu:Из пенала...Стаменковић опет...

Poslednja izmena:
:eek: :eek: ААААААААААааааааааааааааааААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААааааа
ааааааааааааааааааааааааааааааааа
аааааааааааааааааааААААААААААААААааааааааааааааа

Звезда 0:1 :eek: :eek:

:vudu:Из пенала...Стаменковић опет...

Ma vratice im penal pa jel ima smisla da za Javor svira a za Zvezdanaesterac ne?

Брани Кархиман ко блесав.

АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕ ИГРААААЈ И БООООООРИИИИИИИИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Брани Кархиман ко блесав.

АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕ ИГРААААЈ И БООООООРИИИИИИИИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Sta je sve odbranio Kahriman... Svaka lopta Zvezde je ubacivana u peterac i nijedna nije prosla. Ne znam sta planiraju sa ovom igrom ali Javor se odlicno brani i zasluzeno drzi prednost.

ZNas kakav je show bio tad xD
Samo tad sam napravio haos i nikad vise (izostavljam ono kad su jajare ubile Deju)...
Prosao sam samo sa zutim kartonom :p
Ја сам мислио да ти као сланинар нагињеш на Вест Хем а ову реченицу сам сретао код навијача Милвола
:thumbdown:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back