gost 94299
Veoma poznat
- Poruka
- 11.312
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde ti je smajli? Vidim samo ovog zaprepašćenog.![]()
![]()
i ja to mislim...![]()
kupi one sa rupicama medju prstima, manje kvasi u toku treninga, drzi ih na terasi kod kuce, i mogao bi da stavljas u njih onaj mentol prasak protiv smrada nogu pre nego sto ih navuces na ruke.
Branio 5-6 godina-probao-delovalo![]()
namazi mascu iznutra i posoli, znaci veruj mi ortak je to uradio![]()

Ako imaš kaži...jel treba nesto jos reci...

Ooooo pa lepo. Nego reci mi, kako si uspeo da je pokvariš? Živo me interesuje. Šta je bilo u pitanju, sok ili pivo?Uzeo sam novu tastaturu, here we go again![]()

Ako imaš kaži...
Ooooo pa lepo. Nego reci mi, kako si uspeo da je pokvariš? Živo me interesuje. Šta je bilo u pitanju, sok ili pivo?![]()
Ooooo pa lepo. Nego reci mi, kako si uspeo da je pokvariš? Živo me interesuje. Šta je bilo u pitanju, sok ili pivo?![]()
)![]()
ААААААААААааааааааааааааааААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААааааа
ааааааааааааааааааааааааааааааааа
аааааааааааааааааааААААААААААААААааааааааааааааа
Звезда 0:1![]()
![]()
Из пенала...Стаменковић опет...
Брани Кархиман ко блесав.
АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕ ИГРААААЈ И БООООООРИИИИИИИИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Јел ти то негде гледаш или читаш ко ја?Sta je sve odbranio Kahriman... Svaka lopta Zvezde je ubacivana u peterac i nijedna nije prosla. Ne znam sta planiraju sa ovom igrom ali Javor se odlicno brani i zasluzeno drzi prednost.
Јел ти то негде гледаш или читаш ко ја?
Gledam na Arena 1 ima prenos uzivo.
Реци ми само колико смо шанси промашили и колико је Лекић пута засрао.
Види га...No one likes us and we don't care!!!
Види га...![]()

Ја сам мислио да ти као сланинар нагињеш на Вест Хем а ову реченицу сам сретао код навијача МилволаZNas kakav je show bio tad xD
Samo tad sam napravio haos i nikad vise (izostavljam ono kad su jajare ubile Deju)...
Prosao sam samo sa zutim kartonom![]()