STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ajde stvarno izgulirajte malo ta prepucavanja
ok ilicevci videli smo vas bunt, ako zelite svratite ovde pisite nesto normalno nemojte nikoga vredjati i to je to, a i vi sa druge strane iskulirajte ih malo videli smo da su napravili forum i neka ih nek se druze deca... :per:

ajde stvarno izgulirajte malo ta prepucavanja
ok ilicevci videli smo vas bunt, ako zelite svratite ovde pisite nesto normalno nemojte nikoga vredjati i to je to, a i vi sa druge strane iskulirajte ih malo videli smo da su napravili forum i neka ih nek se druze deca... :per:
Ima tu i odraslih. Nisu samo deca. 23 clana. Trojici nismo omogucili clanstvo. Nisu polozili sve testove. Pali su na testu psihicka pitanja. :rtfm:

:hahaha:

Onom najduzem smo izmakli stolicu pa sad ne moze da proviruje preko tarabe. :rotf:

Ima tu i odraslih. Nisu samo deca. 23 clana. Trojici nismo omogucili clanstvo. Nisu polozili sve testove. Pali su na testu psihicka pitanja. :rtfm:

Onom najduzem smo izmakli stolicu pa sad ne moze da proviruje preko tarabe. :rotf:

Jesu li The Rolling Stones, okolo i Mica07 medju njima?
Steta sto ne dolaze vise ovde, bili su dobri likovi. :sad2: :hahaha:

Najvisi je vas dovoljno... onako, bas... i to bez vazelina. :super:

Jer, cega se pametan stidi... time se budala dici.
Te je svaka dalja kvazidiskusija kojom pokusavas da me isprovociras, Kartmene... prosto dosadna. :dosadno:

Te mozete samo da me celivate u smajli...
:guza:

Najvisi je vas dovoljno... onako, bas... i to bez vazelina. :super:

Te je svaka dalja kvazidiskusija kojom pokusavas da me isprovociras, Kartmene... prosto dosadna. :dosadno:

:lol:

Wiki:

Ерик Теодор Картман (енгл. Eric Theodore Cartman) је најпроблематичнији члан групе, често у сукобу с Стеном и Кајлом. Приказан је као покварен, лицемеран, похлепан, егоистичан, манипулативан, непристојан, агресиван, а уз то је и антисемит, расист и сексист. Картмен је ипак врло паметан, с невероватним способностима за пословање и вођство. Базиран је на лику Арчија Банкера, протагонисте некад популарне америчке серије All in the Family.

Ima slicnosti, majku mu. :hahaha:

Najvisi je od vas dovoljno dobio... onako, bas... i to bez vazelina. :super:

Pa sto onda ne cutis nego se dicis turanjem nosa preko tarabe? Sad si ostao na njoj da visis. Pazi samo tog smajlija da ne naidju Mujo, Haso, Suljo.....:hahaha:

ne skidam ja nista, mozete da se zalite nekom ko je iznad mene pa ce vam skinuti...
AJMO OVAKO EVO ZVANICNO ZA SVE I TO VELIKIM SLOVIMA :D
NEMAM NISTA PROTIV NEKOG KO BLEJKA NA OVOM PDF-U
MISLIM DA JE JAJARSKI STO PISETE TAMO NAMA IZA LEDJA NESTO, A ONDA DODJETE OVDE I BUNITE SE STO NEKO PISE NESTO ZA VAS, A NE MOZETE DA ODGOVORITE TO JE ZALOSNO...ZNACI SVE ONO STO TAMO PISETE RUZNO ILI LEPO MOZETE OVDE ILI NA PM ILI KAKO GOD.SVAKOME CU IZACI U SUSRET... :gace:

Poslednja izmena od moderatora:
ne skidam ja nista, mozete da se zalite nekom ko je iznad mene pa ce vam skinuti...
AJMO OVAKO EVO ZVANICNO ZA SVE I TO VELIKIM SLOVIMA :D
NEMAM NISTA PROTIV NEKOG KO BLEJKA NA OVOM PDF-U
MISLIM DA JE JAJARSKI STO PISETE TAMO NAMA IZA LEDJA NESTO, A ONDA DODJETE OVDE I BUNITE SE STO NEKO PISE NESTO ZA VAS, A NE MOZETE DA ODGOVORITE TO JE ZALOSNO...ZNACI SVE ONO STO TAMO PISETE RUZNO ILI LEPO MOZETE OVDE ILI NA PM ILI KAKO GOD.SVAKOME CU IZACI U SUSRET... :gace:

Nemoj velikim slovima,to je galama i to je zabranjeno.
Vidim da si imao prepravku od nadređenog,ko zna šta te je toliko iznerviralo kad je morao da te ispravlja...
"Jajarski što tamo pišemo"...misliš da ovde postoji negde gde može rad moderatora & co.da se kritikuje a da se ne dobije opomena,ban,trajni ban...
Opravdanje za vraćanje u zelenoj boji mora nečim da se vrati...pa čak i ovakvim postovima ("ja sam sada sa druge planete").

Koje od malopre?

Smoky je nesto napisao, pa su po obicaju izbrisali.....
tiky20.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back