STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To prethodno piranje nije postojalo u vreme kada je postavljeno pitanje. Da nisi pomalo drzak u obracanju prema Kingu?

Ni ja post iznad Tabovog sinoc nisam video.:rtfm:
Uopste nije drzak. Samo se trazi razlog da se napadaju modovi... Necuveno.
Ako neko nije video post, to je do tog ko nije video a ne do osobe koja je objasnila o cemu se radi.

Ako neko nije video post, to je do tog ko nije video a ne do osobe koja je objasnila o cemu se radi.
Osoba nije "objasnila". Nesto drugo je imao na umu. Sta mu znaci dodatak objasnjenju: sta ti nije jasno?

Post jednostavno nije postojao pa ga je moderator naknadno ubacio. Zasto nije to objasnio nego pravi od korisnika budalu?

Ima li gde el klasiko?

koliko znam na tv areni

To prethodno piranje nije postojalo u vreme kada je postavljeno pitanje. Da nisi pomalo drzak u obracanju prema Kingu?

Ni ja post iznad Tabovog sinoc nisam video.:rtfm:

kao prvo pogledaj dobro ili kupi naocare ovo ti je post pre tabovog...
kao drugo pogledaj u koliko sati sam odgovorio i koliko sam postova tada imao pa je i realno da imam gresku u jednom slovu jer ne proveravam poruke da bih za sto krace vreme video vase postove OD SILNIH VAS KOJI NECETE VISE DA POSECUJETE OVAJ FORUM PA VAM SE ODJEDNOM POJAVLJUJU NEKI DRUGARI KOJI NAM PORUCUJU NESTO, povraca mi se od tih ljudi koji ne zele da dolaze a i dalje pisu ovde pod drugim imenima...

na kom kanalu ima prenos barselone to je hteo da kaze odgovorio je na prethodno piranje sta ti nije jasno?? :eek:

Post je ubacen kasnije Jeko :ok: a ti Kimi nemoj da se pravis lud :roll: ;)

Opet on o onom cuvenom "ne mozete vi meni banovati IP adresa koliko ja kompjutera mogu da kupim". :hahaha:
I ode Cartman. :)

Kad mu saberes sve postove preko klonova, nema ih vise od 100. :lol:

A vas dvojica i dalje imate ogromne komplexe i posecujete ovu temu danonocno samo da vidite da li smo se mi oglasili :whistling: :bye:

Post je ubacen kasnije Jeko :ok: a ti Kimi nemoj da se pravis lud :roll: ;)

A vas dvojica i dalje imate ogromne komplexe i posecujete ovu temu danonocno samo da vidite da li smo se mi oglasili :whistling: :bye:

ja sam to video kad sam usao i post pre tab-ovog i post posle tako da ne razumem cemu ovo da se pravim lud, ako neces ovde napisi mi na pp jer ne znam o cemu pricas!? :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back