King Arthur
Domaćin
- Poruka
- 3.857
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo polako Smoky![]()
Sta je pisac hteo da kaze![]()

na kom kanalu ima prenos barselone to je hteo da kaze odgovorio je na prethodno piranje sta ti nije jasno??![]()
ОооооооооооооООООООооо како је добро видети вас опет![]()

lomiti oooopet vasa ramenaaaaa
Pa 'de si blesavi![]()

To prethodno piranje nije postojalo u vreme kada je postavljeno pitanje. Da nisi pomalo drzak u obracanju prema Kingu?na kom kanalu ima prenos barselone to je hteo da kaze odgovorio je na prethodno piranje sta ti nije jasno??![]()

Uopste nije drzak. Samo se trazi razlog da se napadaju modovi... Necuveno.To prethodno piranje nije postojalo u vreme kada je postavljeno pitanje. Da nisi pomalo drzak u obracanju prema Kingu?
Ni ja post iznad Tabovog sinoc nisam video.![]()
Osoba nije "objasnila". Nesto drugo je imao na umu. Sta mu znaci dodatak objasnjenju: sta ti nije jasno?Uopste nije drzak. Samo se trazi razlog da se napadaju modovi... Necuveno.
Ako neko nije video post, to je do tog ko nije video a ne do osobe koja je objasnila o cemu se radi.
Ima li gde el klasiko?
koliko znam na tv areni
To prethodno piranje nije postojalo u vreme kada je postavljeno pitanje. Da nisi pomalo drzak u obracanju prema Kingu?
Ni ja post iznad Tabovog sinoc nisam video.![]()
Osoba nije "objasnila". Nesto drugo je imao na umu. Sta mu znaci dodatak objasnjenju: sta ti nije jasno?
Post jednostavno nije postojao pa ga je moderator naknadno ubacio. Zasto nije to objasnio nego pravi od korisnika budalu?

Opet on o onom cuvenom "ne mozete vi meni banovati IP adresa koliko ja kompjutera mogu da kupim".![]()

lomiti oooopet vasa ramenaaaaa
Pa 'de si blesavi![]()
slomiti ruke i oba ramena...![]()
Kao nekad bezite pred nama![]()

na kom kanalu ima prenos barselone to je hteo da kaze odgovorio je na prethodno piranje sta ti nije jasno??![]()
Uopste nije drzak. Samo se trazi razlog da se napadaju modovi... Necuveno.
Ako neko nije video post, to je do tog ko nije video a ne do osobe koja je objasnila o cemu se radi.
a ti Kimi nemoj da se pravis lud Opet on o onom cuvenom "ne mozete vi meni banovati IP adresa koliko ja kompjutera mogu da kupim".![]()
I ode Cartman.
Kad mu saberes sve postove preko klonova, nema ih vise od 100.![]()

A vas dvojica i dalje imate ogromne komplexe i posecujete ovu temu danonocno samo da vidite da li smo se mi oglasili![]()
![]()

Naravno... nista smesnije od histericne dece... sto piske u pesku...
Niste samo smesni... urnebesni ste sa tim vasim paravojnim formacijama...![]()

Post je ubacen kasnije Jekoa ti Kimi nemoj da se pravis lud
![]()
A vas dvojica i dalje imate ogromne komplexe i posecujete ovu temu danonocno samo da vidite da li smo se mi oglasili![]()
![]()

ja sam to video kad sam usao i post pre tab-ovog i post posle tako da ne razumem cemu ovo da se pravim lud, ako neces ovde napisi mi na pp jer ne znam o cemu pricas!?![]()