STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajd', stvarno, recimo da nisi Kartmen.
Pa sto ne dodjes u original izdanju? Niko od vas nije banovan trenutno.

Sve junaci NICK-om ponikose. :mrgreen:

Tako i na utakmici, pokriju se salovima pa ciglama iz mraka...
Nisi bio tu da vidis da nije potrebno doci u originalu. Napisemo pa se potpisemo. Tamo gde treba da se zna: Pogledaj dok jos ponovo ne obrisu ovaj citat!:rtfm:

Јој само немој ти да ми причаш о неком спамовању,вређању молим те...
Све си смешнији и смешнији на твом "новом положају".Колико неко може да буде јадан то није здраво.Поврх свега још банујеш ликове са којима си до јуче спамовао и псовао овде.Има ли шта смашније?
Запитај се мало шта си испао,да ти ја не кажем.
Извињавам се модератору Кимију за оф топик, молим да ми не да опомену,што ме не би изненадило,с'обзиром колка је пизда!
Ђоле.

To ti pricas nekome o zbogom Krstarico? Koliko si puta to zbogom vec rekao?

Nijednom... to se kaze samo jedanput. Ne, neces od mene napraviti sebe. Izvoli, demantuj.

A doticni gospodim je otisao.

O sebi u trecem licu? :eek: Sizofreno... :sad2:
BTW, nakon onakvog recnika tesko da ga mogu nazvati i kocijasem,a kamoli gospodinom.

No mozda si u pravu. Mozda je zaista Beli medved. Nece da mu ugase nik ni posle ponovljenog zahteva.

Hoce, vec su mu gasili... pa je kukao da se vrati... i tako u krug. Ajde, bre, Vodjo, pa nismo od juce ovde...

A tebe kako kazes ugasice al si se reinkarnirao da nikad ne dodjes. To se zove drzati rec.

Tako je. Sta ti tu nije jasno?

Koliko se secam do juce si nam pricao da ne treba niko da se vrati.

I dalje stojim iza toga. Kad odes, idi sa stilom, a ne kobajagi, da vidis da li ce ko pustiti suzu za tobom. Jednom si cak otvarao neku anketu "da li ste za to da se Ilic vrati?"... tragikomicno.
I to je bila lepljiva ovde... :roll:

A zasto ti dolazis kad ti je isti cilj kao i nama? :rtfm:

Ja sam mislio da imamo isti cilj... ali, nemamo.
Tebi je samo stalo da budes kalif namesto kalifa i serif na ovom pdf-u. To ces postizati javnim larmanjem i tajnim dogovorima, standardno vec. Tebi ce smetati svaki moderator koji ne otvara teme o Tvojoj Svetlosti.
Meni je nesto drugo na pameti. Samovolja par njih.

Vidim, svi se ovde usr-ali... :hahaha:
Tako je, drzite rec... :hahaha1:

Strasila... :rotf:
A cega se ti bojis? Zasto gasis lampicu? Mislis da ti se mozak ne vidi iza ovakvih optuzbi? Pa tu ne znas ni osnovnu nit svojih misli da drzis a ne nesto pametno da kazes a da se ne ponovis dvesta puta. :rtfm:

Aj opet izguglaj neki tekst pa se potpisi pod njega.

I brisi na spavanje. Eno ti Jeca ode pod jorgan. Ti mozes samo nasem Generalu Dus@nu da temenom dodirnes **** :hahaha::hahaha::hahaha:

:bye:

Dodji nam sutra ali malo ranije. :rotf::rotf::rotf:

Shalal
А и ти ниси неки...са једног профила ми нудиш чланство у тој вашој крими организацији,са другог кажеш да сам краљ а са трећег се дереш на мене :sad2:
Нисам ја тако јак и мени треба неко да ме воли :sad2::sad2: :rotf::rotf:

Shalal
А и ти ниси неки...са једног профила ми нудиш чланство у тој вашој крими организацији,са другог кажеш да сам краљ а са трећег се дереш на мене :sad2:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :super:

Shalal
Ti nisi onda za nas i sve je jasno. A nas je 22. Ne znam ko ti je sta nudio. Ja sam te samo pitao kom se carstvu priklanjas. Nemoj da mi filozofiras o Vizantiji. Ti bi trebalo jos uvek Peruna da slavis.:rtfm:

A cega se ti bojis? Zasto gasis lampicu? Mislis da ti se mozak ne vidi iza ovakvih optuzbi? Pa tu ne znas ni osnovnu nit svojih misli da drzis a ne nesto pametno da kazes a da se ne ponovis dvesta puta. :rtfm:

Cudnog li sklopa recenice... ja nisam razumeo, bice da sam glup... :sad2:
Ili sam prosto odrastao, pa ne razumem ove sto su ostali jos u osnovnoj? :think:

Aj opet izguglaj neki tekst pa se potpisi pod njega.

Ajd' ti reci ispod kojeh IZGUGLANOG se potpisah? :hahaha: ... sve smesnije od smesnijeg... :mrgreen:

I brisi na spavanje. Eno ti Jeca ode pod jorgan. Ti mozes samo nasem Generalu Dus@nu da temenom dodirnes **** :hahaha::hahaha::hahaha:

Dodji nam sutra ali malo ranije. :rotf::rotf::rotf:

I, evo ga cuveni stadionski humor! :super:

Zamoli onda brisace da ti citiraju ako ti nesto nije jasno. :rtfm:

Sve mi je jasno, a to sam najkrace moguce i napisao, da ovi sa poremecajem opazanja kojima odgovaram mogu razumeti. Nije problem, evo ponovo:

Elem, JEDAN POST CIRILICA, DRUGI LATINICA. :rtfm:

Sizofren neki Djole... :hahaha:

Cudnog li sklopa recenice... ja nisam razumeo, bice da sam glup... :sad2:
Ili sam prosto odrastao, pa ne razumem ove sto su ostali jos u osnovnoj? :think:

Ajd' ti reci ispod kojeh IZGUGLANOG se potpisah? :hahaha: ... sve smesnije od smesnijeg... :mrgreen:

I, evo ga cuveni stadionski humor! :super:

Sve mi je jasno, a to sam najkrace moguce i napisao, da ovi sa poremecajem opazanja kojima odgovaram mogu razumeti. Nije problem, evo ponovo:

Elem, JEDAN POST CIRILICA, DRUGI LATINICA. :rtfm:

Sizofren neki Djole... :hahaha:

Sta ces kad nemas dovoljno IQ kapaciteta. Djole pise sa svog i sa sestrinog kompa. Tebi treba malo vise vremana da shvatis neke stvari pa sam ti pojasnio. Inace Djole veceras nije ovde. Ala si se spustio. Zbunite zavesu. :hahaha::hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back