STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:hahaha: ... puste tribine... ludih navijaca... :mrgreen:

Bravo, sad se izvaljaj u blatu :roll:

Cat%20Fuck%20Off.jpg

Verujem da ne bi osetila. :mrgreen:
Uvek idem sama, gde hoću, i kad hoću... a pioni ste vi, direktno Ilićevi, indirektno cele moderacije... kao i gazda vam.
I nisam došla da pljujem, naprotiv... samo proveravam da li ste išta skontali iz svega ovoga... vidim da niste... na žalost.

otišla sam... ne citirajte više... poz za fluida... :lol:

Sigurno da ne bi ni osetila,anestetik pa posao...imamo mi valjda dušu :mrgreen:
"Neće mene Ilić" a ovamo "vi ste Ilićevi pioni".
Šta ti imaš da proveravaš...možeš jedino da dođeš,kao sada na nagovor pojedinih (kao ovaj što si ga pozdravila) da provociraš.
Otišla si,osetila si da ti bulja vibrira pa si podvila repić...lutkice naša :heart:

U, jeeee... evo, već se tresem... :lol:
Neće Ilić mene da drma... živ bio, pa video... :mrgreen:

p.s. otišla sam... al možda svrnem opet... samo da pregledam listu za odstrel...
ILIC dva puta oprasta. Treci put pomaze Bog.
Naravno da te nece dirati! :ok:

Za vojnike ne garantujem!

sugerisali mi da vam pustim ovu... još uvek ne znam šta tačno znači... ali ću da poslušam čoveka... :lol:
valjda vi znate... na koga se odnosi...

Pozdravi suflera. Kazi mu da cirkusi dolaze i odlaze. Pa tako sve u krug.
Ali za one koji jednom ispadnu iz dupeta pa se povuce voda vise nema povratka.
Davno ti je sufler otisao u fluidne izmete.:rtfm:

Dobar dan vojnici! :ok:
Srecan rad. :super:

Poslednja izmena:
Ti vidis puste tribine? A jel gledas malo na teren? Sad gledas predigru. Igra pocinje u 20h kao i uostalom sve evropske utakmice. :rtfm:

Ulaz je besplatan. Skandiranje sa tribina dozvoljeno pa izvoli i navijaj za tebi blize! :rtfm:

Kako ono bese... samo kad tebi smeta, a Ilicu? :mrgreen:
Mani se tog megafona i sidji sa sipke, mator si za takve igre... ne manipulisi ovom decom.
Gde si bio kad smo svi lajali na onoga ko vas je kolektivno uza zid?
Konstantno ti los tajming, moj Ilicu... da si tada larmao, mozda bi se nesto i desilo.
Dozovi se u pamet...

Smijesno je sto ti ne shvatas da mi nijesmo nikakva Iliceva djeca vec njegovi drugovi... Ima nas ovdje mnogo...i punoljetnih...i dovoljno zrelih da razmisljamo svojom glavom...

@SJK
Samo naprijed!:super:

E, koliko ne zelim da ti objasnjavam... :mrgreen:... ono, bas ne zelim... al' hocu, jos jedared. :rtfm:
Naivan si kao kad si bio zeleni... pa mi objasnjavao zasto sam ja banovan za istu stvar koju je i Ilic uradio recima "pa on je legenda foruma!"... :hahaha1:... a video si kako to izgleda jutros...
Ta ista legenda je prosle nedelje bila za mirno resenje situacije kad smo mi ostali larmali u elitnoj kafani, protiv tog istog esh-a, braneci ga maltene... a sad odjednom okrenuo curak. :rtfm:
Zasto niste tada napadali esh-a... ako vec mislite svojom glavom? I tada je "dirao" vas... Nego, odjednom vam sada zasmetao... :rotf:

Samo napred, drugovi! :hahaha: Ma jok, niste vi izmanipulisani, i mislite svojom glavom... :lol: Kao sto, uostalom, i pristaje navijacima... poznati su po tome da svako misli za sebe.

Ajd, sa srecom! :mrgreen: Da ga srusite sa te funkcije... :lol:

E, koliko ne zelim da ti objasnjavam... :mrgreen:... ono, bas ne zelim... al' hocu, jos jedared. :rtfm:
Naivan si kao kad si bio zeleni... pa mi objasnjavao zasto sam ja banovan za istu stvar koju je i Ilic uradio recima "pa on je legenda foruma!"... :hahaha1:... a video si kako to izgleda jutros...
Ta ista legenda je prosle nedelje bila za mirno resenje situacije kad smo mi ostali larmali u elitnoj kafani, protiv tog istog esh-a, braneci ga maltene... a sad odjednom okrenuo curak. :rtfm:
Zasto niste tada napadali esh-a... ako vec mislite svojom glavom? I tada je "dirao" vas... Nego, odjednom vam sada zasmetao... :rotf:

Samo napred, drugovi! :hahaha: Ma jok, niste vi izmanipulisani, i mislite svojom glavom... :lol: Kao sto, uostalom, i pristaje navijacima... poznati su po tome da svako misli za sebe.

Ajd, sa srecom! :mrgreen: Da ga srusite sa te funkcije... :lol:

Nije ga napadao jer nije dirao nas. A to sto je dirao vas bas ga zabole Q. Sad je esh krenuo po nama. Jel ti malo jasnije? :rtfm:

Hvala! Kad vidim ko mi kaže da sam đubre odmah znam da sam potpuno ispravan.

Jesmo prijatelji na forumu još ko zna od kad i nema šta ja nju da zovem, njeno je pravo kad će dolaziti i šta će pisati, ona kontaktira sa vama i van ovog foruma, tako da pre nego što sledeći put nešto napišeš stavi prst na čelo.

Hvala! Kad vidim ko mi kaže da sam đubre odmah znam da sam potpuno ispravan.

Jesmo prijatelji na forumu još ko zna od kad i nema šta ja nju da zovem, njeno je pravo kad će dolaziti i šta će pisati, ona kontaktira sa vama i van ovog foruma, tako da pre nego što sledeći put nešto napišeš stavi prst na čelo.
A ti izvadi prst iz oka i vidi sta je napisala! :rtfm: Ovde niko nije slep. Uzalud pokusavas da se odbranis. Culi smo sve ko si i sta si. Nismo verovali u pocetku al sad znamo sve. Cigani ne vole onog mileta ili kako se zove. Ti nama ne mozes da budes uzor ni po cemu drugom nego po onome kako ne treba da se ponasamo!.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back