STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sugerisali mi da vam pustim ovu... još uvek ne znam šta tačno znači... ali ću da poslušam čoveka... :lol:
valjda vi znate... na koga se odnosi...
UŽIVATE HA???
striptwisterturnsuglypo7.jpg

U, jeeee... evo, već se tresem... :lol:
Neće Ilić mene da drma... živ bio, pa video... :mrgreen:

p.s. otišla sam... al možda svrnem opet... samo da pregledam listu za odstrel...

sugerisali mi da vam pustim ovu... još uvek ne znam šta tačno znači... ali ću da poslušam čoveka... :lol:
valjda vi znate... na koga se odnosi...

Ne plaši se,neće te boleti,nećeš ništa ni osetiti :per:
Ne moraš da se vraćaš...jedino ćeš morati da dolaziš kada te pozovu za neku provokaciju.
Ti koji su ti sugerisali samo potvrđuje ovo što sam napisao da služiš kao istureni pion za pljuvanje...niko od njih nije vredan pomena,možda ćeš jednom to i shvatiti,samo da ne bude kasno ;)

Ne moraš da se vraćaš...jedino ćeš morati da dolaziš kada te pozovu za neku provokaciju.
Ti koji su ti sugerisali samo potvrđuje ovo što sam napisao da služiš kao istureni pion za pljuvanje...niko od njih nije vredan pomena,možda ćeš jednom to i shvatiti,samo da ne bude kasno ;)
:cool:

Verujem da ne bi osetila. :mrgreen:
Uvek idem sama, gde hoću, i kad hoću... a pioni ste vi, direktno Ilićevi, indirektno cele moderacije... kao i gazda vam.
I nisam došla da pljujem, naprotiv... samo proveravam da li ste išta skontali iz svega ovoga... vidim da niste... na žalost.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back