gost 94299
Veoma poznat
- Poruka
- 11.312
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... puste tribine... ludih navijaca...
![]()
Nijesu psi...nego ljudi...
Kacis se sa pogresnima![]()
Budi![]()

Verujem da ne bi osetila.
Uvek idem sama, gde hoću, i kad hoću... ...
Oni se kače za mene... ničim izazvani.
Ako ovako kevću, nisu ni ljudi.
uvek bila...![]()
Mojne da lazes
Bravo, sad se izvaljaj u blatu
![]()
... a vi nastavite sa valjanjem.Zasto? Jer ste kaljugu od sta diona napravili?
Neka hvala, ja cu na tribine...... a vi nastavite sa valjanjem.
Auuu, ala ovde odjekuje-e-e...

Verujem da ne bi osetila.
Uvek idem sama, gde hoću, i kad hoću... a pioni ste vi, direktno Ilićevi, indirektno cele moderacije... kao i gazda vam.
I nisam došla da pljujem, naprotiv... samo proveravam da li ste išta skontali iz svega ovoga... vidim da niste... na žalost.
otišla sam... ne citirajte više... poz za fluida...

ILIC dva puta oprasta. Treci put pomaze Bog.U, jeeee... evo, već se tresem...
Neće Ilić mene da drma... živ bio, pa video...
p.s. otišla sam... al možda svrnem opet... samo da pregledam listu za odstrel...

sugerisali mi da vam pustim ovu... još uvek ne znam šta tačno znači... ali ću da poslušam čoveka...
valjda vi znate... na koga se odnosi...

E na tribinu neces, ti ces na atletsku stazu![]()

Nista ne bih imao protiv ovakvog drustva...
'Bem li ga, jel ovo uvreda, sto rece besmrtna...![]()

Ti vidis puste tribine? A jel gledas malo na teren? Sad gledas predigru. Igra pocinje u 20h kao i uostalom sve evropske utakmice.... puste tribine... ludih navijaca...
![]()

E odlicno, onda cemo i tebi da nadjemo onakav bicikl i da im se pridruzis![]()

Ti vidis puste tribine? A jel gledas malo na teren? Sad gledas predigru. Igra pocinje u 20h kao i uostalom sve evropske utakmice.
Ulaz je besplatan. Skandiranje sa tribina dozvoljeno pa izvoli i navijaj za tebi blize!![]()

@NCF
Kojom djecom?![]()
Tebi moze i deda da bude... a o smokiju da i ne pricam.
Sta je smesno?

... puste tribine... ludih navijaca...
![]()
Smijesno je sto ti ne shvatas da mi nijesmo nikakva Iliceva djeca vec njegovi drugovi... Ima nas ovdje mnogo...i punoljetnih...i dovoljno zrelih da razmisljamo svojom glavom...
@SJK
Samo naprijed!![]()
... ono, bas ne zelim... al' hocu, jos jedared. 
... a video si kako to izgleda jutros...

Ma jok, niste vi izmanipulisani, i mislite svojom glavom...
Kao sto, uostalom, i pristaje navijacima... poznati su po tome da svako misli za sebe.
Da ga srusite sa te funkcije... 
E, koliko ne zelim da ti objasnjavam...... ono, bas ne zelim... al' hocu, jos jedared.
Naivan si kao kad si bio zeleni... pa mi objasnjavao zasto sam ja banovan za istu stvar koju je i Ilic uradio recima "pa on je legenda foruma!"...... a video si kako to izgleda jutros...
Ta ista legenda je prosle nedelje bila za mirno resenje situacije kad smo mi ostali larmali u elitnoj kafani, protiv tog istog esh-a, braneci ga maltene... a sad odjednom okrenuo curak.
Zasto niste tada napadali esh-a... ako vec mislite svojom glavom? I tada je "dirao" vas... Nego, odjednom vam sada zasmetao...
Samo napred, drugovi!Ma jok, niste vi izmanipulisani, i mislite svojom glavom...
Kao sto, uostalom, i pristaje navijacima... poznati su po tome da svako misli za sebe.
Ajd, sa srecom!Da ga srusite sa te funkcije...
![]()

A ti izvadi prst iz oka i vidi sta je napisala!Hvala! Kad vidim ko mi kaže da sam đubre odmah znam da sam potpuno ispravan.
Jesmo prijatelji na forumu još ko zna od kad i nema šta ja nju da zovem, njeno je pravo kad će dolaziti i šta će pisati, ona kontaktira sa vama i van ovog foruma, tako da pre nego što sledeći put nešto napišeš stavi prst na čelo.
Ovde niko nije slep. Uzalud pokusavas da se odbranis. Culi smo sve ko si i sta si. Nismo verovali u pocetku al sad znamo sve. Cigani ne vole onog mileta ili kako se zove. Ti nama ne mozes da budes uzor ni po cemu drugom nego po onome kako ne treba da se ponasamo!.