GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
Zar ne bi trebalo Španski pasovi, italijanska odbrana, brazilski vez...?![]()
Ne bi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar ne bi trebalo Španski pasovi, italijanska odbrana, brazilski vez...?![]()
alo bre,sta je bre ovo,gde je stara ekipa???zasto je forum puko?ko je oterao ljude ???pa da li je on normalan,eeeee bre ovde je bila najjaca zajebancija.
Cak ti je prepravljen i post...
Boze, boze...
Hvala. Da li možda znaš koji su bili brojevi dresova, na kojim su pozicijama igrali, i da li je bilo zamena u toku utakmice?
Kad' nepravda postane zakon, OTPOR JE TVOJA DUZNOST!!!!
ce li bude stvarno neka organizacija ovde....vise su mi prekurcili neki??????
ce li bude stvarno neka organizacija ovde....vise su mi prekurcili neki??????
meni su svi preqrcili ovde...
od moderatora, supermoderatora , pa sve do admina...
ali to kako se oni ponasaju je njihova stvar,nek im sluzi na cast.
mada ,kada nema pravde u drzavi kako da je ocekujemo na forumu?
posle ovog posta ocekujem ban....ali mnogo ce to da me s.****
Da li vi gospodo moderatori i admini primecujete razliku vaseg pdf-a "fudbal" sada i pre godinu dana????
Dokle mislite da terate svoj inat? Zar ne vidite koliko ste naroda oteraili sa ovog foruma svojom politikom????
Evo,ova tema je nekad vrvela od postova,svaki dan se ispisivale po 4-5 strana,nije moglo da se pregleda koliko je tu bilo postova,bilo je i prepirki i zajebancijeee i svega! A SAD??? Evo.....kakva je slika.
Stavite prst na celo i zapitajte se jos koliko dugo cete moci da terate ovu politiku...
Banujete ljude koji su godinama sate i sate provodili na ovom forumu,koji im je sluzio za relaksaciju, a kako vidim danas, i kurte i murte su moderatori...
Ne krijemo se nigde jer sve sto kazemo iza toga stojimo. A imamo naravno svoj forum gde je atmosfera jos bolja nego nakada ovde na Fudbalu. Samo smo jednostavno uskratili mogucnost svakome da se veselju pridruzi. Ti nisi od onih sa kojima mozemo da se veselimo. Pripadas grupi koja nas uveseljava.
Izvini, ali...
Sta cete onda u ovoj usahloj atmosferi ovde?
Niste mi jasni.
meni su svi preqrcili ovde...
od moderatora, supermoderatora , pa sve do admina...
ali to kako se oni ponasaju je njihova stvar,nek im sluzi na cast.
mada ,kada nema pravde u drzavi kako da je ocekujemo na forumu?
posle ovog posta ocekujem ban....ali mnogo ce to da me s.****
Da li vi gospodo moderatori i admini primecujete razliku vaseg pdf-a "fudbal" sada i pre godinu dana????
Dokle mislite da terate svoj inat? Zar ne vidite koliko ste naroda oteraili sa ovog foruma svojom politikom????
Evo,ova tema je nekad vrvela od postova,svaki dan se ispisivale po 4-5 strana,nije moglo da se pregleda koliko je tu bilo postova,bilo je i prepirki i zajebancijeee i svega! A SAD??? Evo.....kakva je slika.
Stavite prst na celo i zapitajte se jos koliko dugo cete moci da terate ovu politiku...
Banujete ljude koji su godinama sate i sate provodili na ovom forumu,koji im je sluzio za relaksaciju, a kako vidim danas, i kurte i murte su moderatori... Nekad sam jedva cekao da posle casova provedem sat,dva za ekipom koja je nekad ovde bila,a danas me nesto zabole *****....dolazim jednom nedeljno cisto da vidim da li se stvari menjaju, ali kako vidim idu sve gore i gore....
Izvini, ali...
Sta cete onda u ovoj usahloj atmosferi ovde?
Niste mi jasni.
Procitaj bolje moj post,ja ovde svratim jednom u nedelju dana,i kad vidim kakva je atmosfera odma zbrisem..
ti si dugo na forumu,verovatno umes da napravis razliku "danas" i "juce" ...
sto si seljak tolki.....moras li svaki profil da mi banujes.....kad nisi za moderatora begaj odatle....
Nedostaje ti stara ekipa? I pored svega onog???
Nedostaje ti stara ekipa? I pored svega onog???