Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li će ova tema ikada stići do 20.000 poruka, pa da mora nova?!
Možda 2100., tu negde.![]()
Da li će ova tema ikada stići do 20.000 poruka, pa da mora nova?!
Možda 2100., tu negde.![]()
Pa ovo je chat tema. Mozes da pricas o cemu hoces.
Pa ovo je chat tema. Mozes da pricas o cemu hoces.
Jedno pitanje za moderatore:
Da li korisnik koji je banovan na neko određeno vreme može kasnije da se opet registruje pod drugim nickom?
Recimo,ban mu traje nekoliko dana a on se u međuvremenu,dok mu još traje kazna,ponovo registruje.
Za odgovor je trebalo da prođe više od 24 časa da bi se odgovorilo...bravo,moderatori (četvorica) veoma ažurni i konstantno prisutni
Jedan predlog:
Da se ovde postavi još jedno 2-3 moderatora...ko zna možda će vam to olakšati posao!
E pa "moderatore" da ti sada ja odgovorim:
Kažeš "Banovani korisnik ima pravo da otvori nalog i da pise preko njega za vreme bana, ali za najmanji prekrsaj mu ide trajni ban na klon-nalog - ovo prvi put čujem i to mora da je nešto novo.
U obaveštenjima o prekršaju su stojale poruke od strane nadležnih koje su glasile:
"Trajni ban - klon nalog"
- Da li ti ovde vidiš nekog klona koji ima ban na osnovni nalog?
- Po čijem naređenju se vode dvostruki aršini o pojedinim korisnicima?
Ja sam imao otvorenog klona koji je imao naziv pantelijin brat i kada su tebe postavili za moderatora,umesto odgovora koje sam očekivao za one konstatacije u vezi nekadašnje dobre atmosfere na ovom pdf-u ti si odmah po stupanju na "funkciju" taj moj klon banovao,sigurno samo iz jednog razloga - nemaš adekvatan odgovor pa ti je ovo rešenje bilo najjednostavnije kao uostalom što se i već dešavalo na ovom pdf-u.
Pitaj nadležene koliko na Krstarici postoji klonova koji nisu banovani i koji komotno pišu postove - ima ih barem par desetina hiljada.
Taj što ima klona neka mi ne zameri ali samo hoću da pokažem kako se ovde i pored buljuk moderatora brljavi na sve strane.
Trebalo je 24h zato sto nisam ni ja znao odgovor nego sam pitanje prosledio supermoderatorima, pa sam i ja cekao. Dakle ovo sto "prvi put cujes" je zvanicno pravilo foruma.
pantelijin brat je banovan po nalogu supermoderatora, tj. tih nadleznih za koje kazes da znaju za 10000 klonova. Takodje, nije banovan kad sam ja postavljen za moderatora, nego 15 dana kasnije nakon jedne od vasih "akcija" kad je banovan i klon Calamaro, pa je i za pantelijinog brata nadjeno poklapanje da je klon.
O čemu ti pričaš,zašto lažeš??????
Kada je nick pantelijin brat učestvovao u "neku akciju",kako ti navodiš,i koga je to moj tadašnji nick vređao.Možda tebe,samo zato jer nisi imao odgovor na nekadašnje zezanje ovde.
Kažeš "da je nađeno poklapanje pa je zato banovan"...Pitam tebe i tvog nadleženog: Da li ste tako ažurni i po pitanju drugih,da ne kažem par hiljada klonova koji se ovde vrte,ili ste samo skoncentrisani i čekate k'o zapete puške kada se neko pojavi iz SJK-a da bi ste dokazali i pokazali forumašima kako ste vi pesnica pravde Krstarice?
Sam si naveo da klonovi mogu da pišu ali da mu za najmanji prekršaj ide trajni ban.Pitam tebe:Zašto si mi banovao nick pantelijin brat ako nisam imao prekršaje?
Ako je po nalogu supermoderatora,zašto nisi naveo razlog mog banovanja?
Ne bojim se nikakvog banovanja i kažnjavanja i ne bi me čudilo da i sada zbog ovog posta budem kažnjen ili banovan.
Kao prvo, ja se ne secam nikakvog pitanja koje si mi postavio kad sam postao moderator, a koje se odnosi na svastaru koja je bila ovde. Znam samo da si poceo sa prozivanjem!
Drugo, svaciji klon se odmah trajno banuje(naravno treba prvo da se otkrije da je klon). Nije dozvoljeno imati vise od jednog aktivnog naloga.
Trece, vide li ti sta sam napisao gore? Korisnik kojem je osnovni nalog banovan ima pravo da otvori novi nalog i da pise preko njega za vreme trajanja bana. Za najmanji prekrsaj taj klon mu se trajno banuje, a kad mu istekne ban na osnovnom nalogu onda mora da prestane da pise sa klonom. Tebi, koliko vidim, osnovni nalog (Dr. Jekyll) nije bio banovan.
Cetvrto, kako nije naveden razlog banovanja???
![]()
Pitanje ti nije bilo postavljeno "kada si postao moderator" već par dana pre tog svečanog čina i to sam naveo (da si ga banovao odmah po stupanju na funkciju umesto odgovora).
Sada sam pregledao te stranice gde smo o tome pisali i NORMALNO - sve je izbrisano,demokratski,zar ne!?I kako znaš da je bilo prozivanja a ne znaš da sam ti postavio nekoliko pitanja za nekadašnju bolju atmosferu i kako sam napisao da mi nije jasno zašto si se ti pronašao uvređenim u Ilićevim postovima kada smo se svi zezali...nije ti poznato ovo što pišem???
Meni osnovni nalog nije bio banovan (imao sam problem i sa mejlom) ali sam i hteo da vidim da li mogu i ja da komuniciram sa klonom pošto (po 500 put ovo pišem) na Krstarici se vrte hiljade i hiljade klonova i sve je u redu.
Naveden razlog banovanja?!Nije.Od tebe stoji obaveštenje da će mi pristup biti omogućen - NIKADA i to je sve.Kako to da ranije bio banovan već onda kada si ti postavljen?
E sad ti idi pa ako hoćeš prepravljaj po klonu koliko hoćeš i šta hoćeš.
dule i ja smo postali moderatori 16.12, a taj klon je banovan 30.12. Po cemu ti tvrdis da je banovan odmah, ne razumem?
Nasao sam i to tvoje pitanje. Obrisao sam post jer sam malo bio sredjivao teme vecitih.
Sto mi je smetalo zezanje i spamovanje na SVAKOJ temi? A sto je zbog tog "zezanja" otisla gomila likova koji su stvarno vredeli i znali nesto o fudbalu?? Jel ti to govori nesto?? Meni govori da nisam jedini kome je smetalo.
I opet pitam, kako nije naveden razlog banovanja, kad ovde imas sve crno na belo???
![]()
Nikome ovde na forumu nije jasno zašto su dodata još 2 moderatora pored već postojeća dva.To ni najposećeniji pdf.Politika nema još ako se zna da se ovde sve manje i manje diskutuje.Interesuje,ne samo mene,zašto su sada ovde 4 moderatora?Ako kimi i new age nisu aktivni,zašto nisu prebačeni ili im oduzeta "zelena farba"?
Kako to da si se baš ti našao a ne Dule da sređuje postove?Da li to tebi nešto govori?Otišla jeste gomila ljudi ali onih pravih koji su ovaj forum držali kao najposećeniji,sa najboljom virtuelnom zabavom.
Stadion,Tribina,Ciganska Kafana kod veselog Delije i mnogi drugi nazivi su bila mesta gde smo se najbolje zezali na forumu.
E sad za banovanje:
Lepo sam ja rekao da možeš posle ovih mojih poruka i da prepravljaš ako hoćeš po klonu pantelijin brat.
Tu poruku koji ti prikazuješ sa tvojim razlogom banovanja ja nisam imao.Meni je samo stigla PP od tebe sa tekstom da mi pristup biti omogućen - NIKADA.
Ovo što ti meni prikazuješ je meni lično bilo nedostupno.
Drugo:Tamo stoji datum banovanja 30.12.2010. a poslednja moja aktivnost je bila 05.01.2011.Matematika nam se ne slaže,jel da?