STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo izbrisaše mi post...

Elem, ako nemaš nešto konstruktivno da kažeš...zbog čega dolaziš na pdf. Fudbal?
Da bi se svađao?

Ok, ima i takvih likova, ali baš zbog njih i postoje moderatori...

Polako Spurs...šta pjeniš odmah?

oladi be sefe....dva puta me je na tvoje insistiranje banovao zbog jedno isto...i ne lazi da sam ti psovao porodicu...rekao sam mile da te **** a onda sam banovan...mislim ako ste u medjuvremenu postali deo porodice, rodjaci, topla braca, intimni prijatelji neznam sad je 21. vek i neznam kako to da nazovem OK....ali tri puta me je banovao bez moju ijednu psovku!!!! :evil: :evil: :evil:

Nismo u istoj prici.
Zna on vrlo dobro na cega se nase kritike odnose.
:ok:
Pozz, drugar :P

Ok, kapiram da je to nešto od ranije, ipak sam ja relativno kratko na ovom pdf-u :)

Ali isto tako, sjećam se vremena kada je bilo dosta, preeeviše pičkaranja, koje je bilo van onih standardnih navijačkih prepucavanja...valjda se svi možemo složiti da bi se to trebalo dovesti u red?

P.S. Vidim par stranica unazad da je krenula i priča oko banovanja Spursa i njegovih klon naloga, pa reko' da i ja kažem ponešto, obzirom da sam i dobio poen ;)

Brisanje postova? :D ....
pa to nije nista,ja sam licno navikao, ja sam sad trebao da imam oko 5000 postova,ali samo na jednoj temi su mi obrisani oko 400 postova bez razloga, na temi ciganska kafana kod veselog delije,navijacke teme i ne znam gde jos...
Meni to nije palo tesko jer za broj postova mi puca dugme na prsluku ,meni je krvo sto niko od nas ovde nema slobodu da kaze ono sto misli,inace odma te neko poklopi sa "ban" ...

Ok, kapiram da je to nešto od ranije, ipak sam ja relativno kratko na ovom pdf-u :)

Ali isto tako, sjećam se vremena kada je bilo dosta, preeeviše pičkaranja, koje je bilo van onih standardnih navijačkih prepucavanja...valjda se svi možemo složiti da bi se to trebalo dovesti u red?

P.S. Vidim par stranica unazad da je krenula i priča oko banovanja Spursa i njegovih klon naloga, pa reko' da i ja kažem ponešto, obzirom da sam i dobio poen ;)
Pa zato samo gledaj i uzivaj. Nemoj da se mesas jer ce te banovati a ne samo brisati poruke. :P

oladi be sefe....dva puta me je na tvoje insistiranje banovao zbog jedno isto...i ne lazi da sam ti psovao porodicu...rekao sam mile da te **** a onda sam banovan...mislim ako ste u medjuvremenu postali deo porodice, rodjaci, topla braca, intimni prijatelji neznam sad je 21. vek i neznam kako to da nazovem OK....ali tri puta me je banovao bez moju ijednu psovku!!!! :evil: :evil: :evil:

Da ti objasnim ponešto...ako ćeš saslušati.

Dobio si 2 poena jer si psovao. Ja sam dobio poen za vrijeđanje i upozorenje da te ne provociram. (za ovo su mile i dule svjedoci)
Posle toga, ti si počeo velikim slovima da vrijeđaš sve one sa kojima si vodio ''diskusiji'' na Tottenhamovoj temi, pa si dobio još 2 poena i ban od 5 dana.
Pravilo je, da kada je originalni nalog banovan, svi klon nalozi se trajno banuju, ako nastave sa neprimjerenim ponašanjem.
Ti si nastavio da vrijeđaš ljude (nisi ih psovao više, to je tačno) sa sledeća dva naloga, i oni su ti dobili trajni ban.

Sada imaš treći nalog, i opet govoriš moderatoru da je govedo, seljačina itd...i? Šta misliš da ćeš time postići?

Plus, pogledaj novi nick koji koristiš...jeBMW :lol:
Pa šta očekuješ da će se dalje dešavati?

Pa zato samo gledaj i uzivaj. Nemoj da se mesas jer ce te banovati a ne samo brisati poruke. :P
:rotf:
Njemu da banuje i da mu brise poruke :rotf:
Nije valjda brate da neznas da su on i mile u ozbiljnoj ljubavnoj vezi....vec neki mesec.... znas ono malo :heart: malo interesi.....Njega je mile namerno isturio da se on macuje ovde dok on izvlaci guzicu...

Brisanje postova? :D ....
pa to nije nista,ja sam licno navikao, ja sam sad trebao da imam oko 5000 postova,ali samo na jednoj temi su mi obrisani oko 400 postova bez razloga, na temi ciganska kafana kod veselog delije,navijacke teme i ne znam gde jos...
Meni to nije palo tesko jer za broj postova mi puca dugme na prsluku ,meni je krvo sto niko od nas ovde nema slobodu da kaze ono sto misli,inace odma te neko poklopi sa "ban" ...

Ja svoje banove i poene skupljam na politici, tamo se može naići na pravi ološ...ovo ovdje su ipak veselije, sportske prije svega, teme :mrgreen:

Problem je što se ovdje trenutno vode dvije paralelne priče, jedna vezana za banovanje Spursa, i ova druga vezana za neke ranije događaje :D

:rotf:
Njemu da banuje i da mu brise poruke :rotf:
Nije valjda brate da neznas da su on i mile u ozbiljnoj ljubavnoj vezi....vec neki mesec.... znas ono malo :heart: malo interesi.....Njega je mile namerno isturio da se on macuje ovde dok on izvlaci guzicu...

Eto, o ovome vam pričam.

Ovo mu je već treći klon nalog danas...sa kojeg isto piše, a onda pravi novi nalog i čudi se što je dobio ban.

Evo, vi meni to objasnite...?

Da ti objasnim ponešto...ako ćeš saslušati.

Dobio si 2 poena jer si psovao. Ja sam dobio poen za vrijeđanje i upozorenje da te ne provociram. (za ovo su mile i dule svjedoci)
Posle toga, ti si počeo velikim slovima da vrijeđaš sve one sa kojima si vodio ''diskusiji'' na Tottenhamovoj temi, pa si dobio još 2 poena i ban od 5 dana.
Pravilo je, da kada je originalni nalog banovan, svi klon nalozi se trajno banuju, ako nastave sa neprimjerenim ponašanjem.
Ti si nastavio da vrijeđaš ljude (nisi ih psovao više, to je tačno) sa sledeća dva naloga, i oni su ti dobili trajni ban.

Sada imaš treći nalog, i opet govoriš moderatoru da je govedo, seljačina itd...i? Šta misliš da ćeš time postići?

Plus, pogledaj novi nick koji koristiš...jeBMW :lol:
Pa šta očekuješ da će se dalje dešavati?
stani minut...
psovao sam jer sam bio izazan...ako se kaznjava psovka mora da se kazni i provokacija....hehehe znaci i dule nesto petlja tu....khm khm ja nista nisam reko...
nisam vredjo na tottenhamovoj temi nikog vec sam velikim slovima napisao da ne upropascavate temu.....da odjebete...
a za to sto govorim moderatoru..to je za njega kompliment....ja imam pravo da kazem sta mislim..nece valjda da me banuje zbog toga....
i sta fali mome niku..izgleda da samo tebi ovde smeta....

Eto, o ovome vam pričam.

Ovo mu je već treći klon nalog danas...sa kojeg isto piše, a onda pravi novi nalog i čudi se što je dobio ban.

Spurs nije clan SJK. Jel dovoljno? On se bori kao slobodan strelac. A mogu da ti kazem da je bilo mnogo gorih slobodnih strelaca od njega pa nisu bili banovani za svaku glupost. No onda je bila moderatorka (uzgred, najbolja otkako postoji ovaj pdf) a sada je "moderator". Jel ok ili jos da dodam po nesto? :P

stani minut...
psovao sam jer sam bio izazan...ako se kaznjava psovka mora da se kazni i provokacija....hehehe znaci i dule nesto petlja tu....khm khm ja nista nisam reko...
Pa i ja sam bio izazvan, pa nisam psovao. Provokacija i jeste kažnjena, dobio sam poen. Tako da...tu nema ništa nejasno.
nisam vredjo na tottenhamovoj temi nikog vec sam velikim slovima napisao da ne upropascavate temu.....da odjebete...
Kada nekom kažeš...citiram...''odjebi govedo''...to je vrijeđanje.
Eto, sad znaš zašto si dobio ban prvog i drugog klon naloga.
a za to sto govorim moderatoru..to je za njega kompliment....ja imam pravo da kazem sta mislim..nece valjda da me banuje zbog toga....
Možeš ti za nekog misliti sve najgore, ali i dalje ne možeš da ga vrijeđaš.
Tako stoje stvari.
Ma ništa, jebemve je ok nick, samo govori o tome zbog čega si ovdje.

Ja svoje banove i poene skupljam na politici, tamo se može naići na pravi ološ...ovo ovdje su ipak veselije, sportske prije svega, teme :mrgreen:

Problem je što se ovdje trenutno vode dvije paralelne priče, jedna vezana za banovanje Spursa, i ova druga vezana za neke ranije događaje :D

Ma politika je drugo...
I ja nisam nesto dugo na forumu, ali secam se recimo 2008 godine,bilo je tu odlicnih likova kojih sada nema....u tu grupu ne spadaju clanovi SJK-a.
Admini su se zezali sa nama,nisu delili banove sakom i kapom,trudili su se da stekmu postovanje, kada je bilo problematicnih forumasa,njihove poruke su brisane a oni su kaznjavani poenima, u krajnjem slucaju ban 2-5 dana. Dobro,i tad je bilo nepravde, mnogi likovi su banovani zbog cuvene slike "pravda za urosa" kad je Jeka bila mod. :D ....ali to nije toliko strasno...

Poslednja izmena:
Eto, o ovome vam pričam.

Ma covece....to sto sam banovan ide na njegovu dusu a ne na moju....raspravljamo i on tras "ban"....ubacim se sa drugim nalogom i pitam ga sto me banuje ono opet "ban".....pa zar nemam pravo da kazem sta mislim....

Poslednja izmena od moderatora:
Spurs nije clan SJK. Jel dovoljno? On se bori kao slobodan strelac. A mogu da ti kazem da je bilo mnogo gorih slobodnih strelaca od njega pa nisu bili banovani za svaku glupost. No onda je bila moderatorka (uzgred, najbolja otkako postoji ovaj pdf) a sada je "moderator". Jel ok ili jos da dodam po nesto? :P

Ali pazi, zavisi zbog čega se bori.

Jedno je kada se buniš što si nezasluženo dobio ban, a drugo je kada se buniš što te je neko sankcionisao zbog vrijeđanja i psovanja.

Jedno je kada se buniš što si nezasluženo dobio ban, a drugo je kada se buniš što te je neko sankcionisao zbog vrijeđanja i psovanja.

e aj nemoj da ispravljas muuda na magarca.....idi spavaj,gledaj crtani,radi nesto....sta se ubacujes kad ic nisi od korist.....kazi mi koga sam psovao..nek postavi mile post u kome sam te psovao...

Ma politika je drugo...
I ja nisam nesto dugo na forumu, ali secam se recimo 2008 godine,bilo je tu odlicnih likova kojih sada nema....u tu grupu ne spadaju clanovi SJK-a.
Admini su se zezali sa nama,nisu delili banove sakom i kapom,trudili su se da stekmu postovanje, kada je bilo problematicnih forumasa,njihove poruke su brisane a oni su kaznjavani poenima, u krajnjem slucaju ban 2-5 dana. Dobro,i tad je bilo nepravde, mnogi likovi su banovani zbog cuvene slike "pravda za urosa" kad je Jeka bila mod. :D ....ali to nije toliko strasno...
Treba li da boldujem pa da neko vidi razliku izmedju PDF onda i sad? Inace, Jeka je banovala samo u pocetku kad je postala mod. Posle vise nije jer je shvatia nesmisao odstranjivanja forumasa sa Foruma. :ok:
Sada je drugo vreme.

stani minut...

E kad me teras ovo da radim...evo nek vide svi.

1. Tvrdis da nisi prozivao porodicu???

upuceno petom ligamentu
Spurs:
Sefe nije ovo tema za tebe....predji na ovu....
http://forum.krstarica.com/showthrea...%A1ke-igre-itd.
jeebiga bolest ne bira gde udara a tebe je udarila pravo u centralu...\
A sefe kad si vec tu kazi sestri da dodje da mi oblize dzonsona cisto da budes od neku korist....

Spurs:
**** ti on majku

i od pre svima poznato
http://img5.imageshack.us/img5/1540/spursn.jpg

2. Tvrdis da nisi vredjao preko klonova???

pera97:
koe si znao....koe pa ti znas........'89 sam.....vidis li retardu da sam ovo napravio samo da se sluzim dok sam na onaj profil banovan......stvarno si retard.... :rotf:

pera97:
ovo govedo je opet ovde...... :roll:

pera97:
pusi ga retardu jedan zaulavi....
.!.

pera97:
mnogo ima da mi ga nakrivi mile....necu mocu da mocam....

Yidoo:
Svaka na mestu....vise mi se popese na kuurac ova goveda...pre svih mile....naporan covek postao...

jeBMW:
sa ne vredi ti brate da se raspravljas sa govedo.....

itd itd...

Ali je najbolje kad se dvojica pomire i rese medjusobno na PP nego da neko treci deli pravdu. Pametni forumasi umeju da se razumeju. Pazi sta sam rekao. Pametni :ok:

Pa i ja sam bio izazvan, pa nisam psovao. Provokacija i jeste kažnjena, dobio sam poen. Tako da...tu nema ništa nejasno.

Kada nekom kažeš...citiram...''odjebi govedo''...to je vrijeđanje.
Eto, sad znaš zašto si dobio ban prvog i drugog klon naloga.

Možeš ti za nekog misliti sve najgore, ali i dalje ne možeš da ga vrijeđaš.
Tako stoje stvari.

Ma ništa, jebemve je ok nick, samo govori o tome zbog čega si ovdje.

hahahahahahahahahahahahahha to li je Valken u tvoj nalog....koristi ih tri...u jednom navija za Man Utd a u dva je neutralan....
kada sam ja vec kaznjen zasto niste i vi....sigurno ja nisam poceo da pravim picvajz po mojoj temi...cak sam i napisao velikim slovima da ne pravite problem po temi da bi ja bio kaznjen...kazi mi da li bi ti uniustavao temu Man Utd...
ja sam rekao da je to za jega kompliment..nemam tu sta da dodam....
a za nik....nisam ja ko ti od ******....neraduj se nisam ja dosao zbog toga...mozes da ides slobodno...

Ma covece....to sto sam banovan ide na njegovu dusu a ne na moju....raspravljamo i on tras "ban"....ubacim se sa drugim nalogom i pitam ga sto me banuje ono opet "ban".....pa zar nemam pravo da kazem sta mislim....
Raspravljamo? Ne prika, ti vrijeđaš, a ja se trudim da ti nešto objasnim.
Pa na temi Tottenham su svi moji postovi ostali, a svi tvoji izbrisani jer si non-stop vrijeđao.
I onda se pitaš otkud ban?
a i ti kad ostanes bez argumenti pozoves ga kao pickica da mile resi problem....
4-5 forumaša ti je davalo iste argumente kao ja, kada si tvrdio da je Ferdinand prosječan igrač, i da je King za njega tata.
Dobio si sve one argumente, koliko je Ferdinand stekao individualnih priznanja, još dok nije bio u ManUtd, koliko titula itd. itd.
Na sve to, nisi dao kontra argument, nego si nastavio da vriđaš, i opet si banovan.

Evo i sada vrijeđaš. Iskreno, ja i dalje pišem ovako čisto jer si više smorio, a i rekao sam ti šta mislim o osobama koje nekom psuju porodicu na forumu.
Meni je to jednostavno jadno, kukavički.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back