Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Sto su dodata jos 2 na postojeca 2 moderatora, to pitaj admine.
dulebass i ja radimo sve u dogovoru, samo ja malo cesce od njega navracam na forum. Sve sto sam ja pobrisao i on bi, posto je SPAM.
I ne, nisu Stadion, ciganska kafana, tribina itd. bila jedina mesta na kojima ste se vi "zezali", vec je to bila bukvalno SVAKA tema, sa gomilom nebuloznih slika i smajlija, gde se najmanje o fudbalu pricalo. Bolje je da forum ne bude najposeceniji al da se prica o fudbalu, nego da bude najposeceniji a da pritom bude svastara.
Dalje, o kakvom prepravljanju po klonu pricas? Ja imam dokaz da sam naveo razlog banovanja, a sto tebi nije stiglo nemam pojma. Tvrdio si da sam ti banovao klona cim sam postao moderator, i za to sam ti izneo dokaz da nije istina. Kakve veze ima poslednja aktivnost 5.1.11? To samo znaci da si hteo da se ulogujes 5.1.2011. sa tim nickom. Aj probaj sad da se ulogujes pa da vidis koji ce datum posle da stoji.
Idi opet kod tvojih nadležnih malo da se informišeš:
Čoveče,kada je meni banovan nick pantelijin brat nisam posle toga imao nikakv pristup i u toku tog dana (30.12.2010) ja kada sam posle toga pokušao ponovo da uđem i vidim istu poruku izašlo mi je da nisam ulogovan i prođem proceduru za registraciju...jel ti sad barem malo jasnije?Dakle nema tu nikakve aktivnosti i slično.
Jesu Stadion,Ciganska kafana,Tribina itd bile najbolje mesto za zezanje...e sad,što tebi to nije bilo najbolje mesto za zezanje i to što si bio škartiran od društva to je već nešto drugo.Napiši mi ovde,ko je sve od tih ljudi koji su se tada zezali još ostao na ovom delu foruma?
Još jedno,zašto mi nick nije banovan odmah već nakon više od 3 meseca piskaranja po forumu?
Uostalom,boli me uvo da li ćeš i odgovoriti jer znam da je ovo toliko postalo tužno i jadno da ovde svaki korisnik ovog dela foruma treba da bude kao poslušno kuče i da vas sluša kao gazde neke farme.
Taj virus se širi sa pdf-a na pdf.