STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se kimi ne naljuti, ipak je on moderator... evo i njemu pokoja cestitka... :hahaha1:

rainbowsix2603635pmplju.jpg

esh, obrati paznju na uvlacenja... :rtfm: ... :lol:

JA SAM TAJ! :rotf:

Чему спојилери, кад већ људи требају да прочитају:
rainbowsix2603249amplju.jpg

Да сам знао да ово може да се постави на Фудбалу, ја искрено не бих ни одлазио да постујем на другом мјесту!!!
:hahaha::hahaha::hahaha:
Мислим да нема потребе да се смарате copi/paste наших мишљења са другог форума, јербо их ионако можемо да наставимо овдје, вама на увиду, кад вас већ то толико одушевљава.
:super::super::super:

Spojleri služe radi preglednosti.

Da ste bili junaci, kao što niste, ne bi šaputali u grupi zatvorenog tipa, ili forumu slične namene.
Ne radi se, znači o nečijoj toleranciji, već o srcu junačkom. :mrgreen:

Mene je glupost oduvek fascinirala... tačnije, kada vidim da nema granica. :)

Spojleri služe radi preglednosti.

Da ste bili junaci, kao što niste, ne bi šaputali u grupi zatvorenog tipa, ili forumu slične namene.
Ne radi se, znači o nečijoj toleranciji, već o srcu junačkom. :mrgreen:

Mene je glupost oduvek fascinirala... tačnije, kada vidim da nema granica. :)

Тебе нисам чак ни тамо помињао!!! Нисли ми пала ни на памет да постојиш!!!
Ето видиш... мораш трипут узастопно да се улогујеш па да сконтам да постојиш!!!
Ако имаш "срце јуначко", шта ти мачко онда фали када се овако проваљујеш???

Знаш, то "срце јуначко" остави за неки реални фајт, а у виртуелном рату, какав је нпр. форумска дискусија, пресудан је ипак интелект, мада нема потребе да дискутујемо о таквим стварима уколико се којим детаљем сама препознаш!!!

"СРЦЕ ЈУНАЧКО И ФОРУМСКА ДИСКУСИЈА" - еееееј туго:dash::dash::dash:

Poslednja izmena:
Тебе нисам чак ни тамо помињао!!! Нисли ми пала ни на памет да постојиш!!!
Ето видиш... мораш трипут узастопно да се улогујеш па да сконтам да постојиш!!!
Ако имаш "срце јуначко", шта ти мачко онда фали када се овако проваљујеш???

Знаш, то "срце јуначко" остави за неки реални фајт, а у виртуелном рату, какав је нпр. форумска дискусија, пресудан је ипак интелект, мада нема потребе да дискутујемо о таквим стварима уколико се којим детаљем сама препознаш!!!

Koliko ti je vremena trebalo da smisliš, bruka... oduvek sam se grozila kilavih muškaraca.

Ne radi se o mom srcu, već o vašem, ne busam se ja u grudi, već vi... ne pretim ja ljudima, već vi, ne manipulišem ja ljudima, već vi... a "srce junačko" shvati u kontextu da bi se podrazumevalo da ga imate, samo da ste se usudili da radite to gledajući ljude u oči, ne zabadajući noževe u leđa.
Znači, da nacrtam... bilo je figurativno, kao i onaj metak... budi čovek do kraja, pa mi u lice reci, nemoj preko drugoga, nemoj iza leđa.

Neću ni da čitam, pretpostavljam da je gadno, da gadnije ne može biti.

Dobili ste rešenje, dobili ste izlaz... ne mogu da verujem da ga niste iskoristili.
Tužno.

Значи сама одговараш на своје постове!!!:eek: Извини , нећу више да те реметим у таквој дискусији!!!:ok::neutral:

Zašto sramota?
Sve to tamo napisano nije moglo nikada da se napiše ovde,nisi smeo da se suprotstaviš moderatorima (opravdani razlozi) već su ti bez objašnjenja davali upozorenje pred ban.
Vidim da se fluid smeje za ono moje što sam napisao "držao sam moderatore budne do 5 ujutru"...jeste,tako je bilo i to sam i ovde pre par nedelja napisao.
Konkretno sa njim sam se i samo sukobljavao jer nije imao iste aršine za sve:
Provokacija od navijača partizana na zvezdinoj temi koja je u najmanju ruku za opomenu,on ne reaguje...ja uzvratim istom merom na partizanovoj temi i od fluida ne dobijam upozorenje već je citirao moj post i napiše "vidite ovo,nemojte posle da mi kažete da nisam upravu kada hoću da ga opomenem"...naravno posle niza postova da obriše provokaciju od njegovom grobara on to ne čini i mi ulazimo u virtuelni rat gde me non-stop obaveštava da je maksimalno korektan što neće da me banuje.
U raspravu se uključuju i drugi korisnici koji mu napominju da mora sve provokacije da izbriše što on to ne čini...vatra se razbuktava i nastaje opšti haos gde nakon nekog vremena fluid odlučuje da se povuče sa mesta moderatora.
Dolaskom Jeke za moderatora on se totalno povlači i sa tek povremenim izlascima izbaci po neku provokaciju,uglavnom na rad moderatora Jeke koja je svima nama,u granicama pristojnosti,dozvolila da imamo i chat temu (uz blagoslov Tab-a).
Pre nego što je fluid otišao i pre nego što je Jeka izabrana za moderatora,bilo je glasanje ko će biti novi moderator a u najužoj konkurenciji za moderatora smo bili ja,Rainbow Six,v.v.ilic,Alex L,tab503...onda se fluid ubacio u rspravu i napomenuo je "da pazimo koga biramo jer moderator treba da ima poduži "radni staž" na Krstarici i određeni broj postova.
Alex L i v.v.ilic odustaju,ne zbog staža i broja postova već zato što nisu zainteresovano.
Rainbow Six u međuvremenu dok je trajalo biranje izbacuje par humorističkih fotografija,bez verđanja nekog korisnika,i fluid koristi zadnju priliku da ga banuje.
Izabran je za moderatora tab503 a kasnije i Jeka i sve je normalno funkionisalo...bilo je zezanja a jedina vređanja koja su se mogla videti su bila za vreme i posle večitog derbija.
Svega ovoga više nema,počeli su da se pojavljuju neki likovi koji ovde nemaju niti jedan post a imaju podugačak "radni staž" na Krstarici...njihova dela su da idu od pdf-a do pdf-a i prave razdor među korisnicima tog pdf.-a...znate vi dobro koji su to,nijedan post o fudbalu ali su prvi za pljuvanje jer su zato i ovde poslati...ko ih je poslao,ne znam ali očigledno da je nekome smetalo naše prijateljstvo i zezanje ovde.
Kada ste već videli gde se i zašto okupljamo slobodno dođite,nemojte da se sakrivate...to je slobodan forum i svaki dobronameran forumaš je dobrodošao.

Zašto sramota?
Sve to tamo napisano nije moglo nikada da se napiše ovde,nisi smeo da se suprotstaviš moderatorima (opravdani razlozi) već su ti bez objašnjenja davali upozorenje pred ban.
Vidim da se fluid smeje za ono moje što sam napisao "držao sam moderatore budne do 5 ujutru"...jeste,tako je bilo i to sam i ovde pre par nedelja napisao.
Provokacija od navijača partizana na zvezdinoj temi koja je u najmanju ruku za opomenu,on ne reaguje...ja uzvratim istom merom na partizanovoj temi i od fluida ne dobijam upozorenje već je citirao moj post i napiše "vidite ovo,nemojte posle da mi kažete da nisam upravu kada hoću da ga opomenem"...naravno posle niza postova da obriše provokaciju od njegovom grobara on to ne čini i mi ulazimo u virtuelni rat gde me non-stop obaveštava da je maksimalno korektan što neće da me banuje.
U raspravu se uključuju i drugi korisnici koji mu napominju da mora sve provokacije da izbriše što on to ne čini...vatra se razbuktava i nastaje opšti haos gde nakon nekog vremena fluid odlučuje da se povuče sa mesta moderatora.
Dolaskom Jeke za moderatora on se totalno povlači i sa tek povremenim izlascima izbaci po neku provokaciju,uglavnom na rad moderatora Jeke koja je svima nama,u granicama pristojnosti,dozvolila da imamo i chat temu (uz blagoslov Tab-a).
Pre nego što je fluid otišao i pre nego što je Jeka izabrana za moderatora,bilo je glasanje ko će biti novi moderator a u najužoj konkurenciji za moderatora smo bili ja,Rainbow Six,v.v.ilic,Alex L,tab503...onda se fluid ubacio u rspravu i napomenuo je "da pazimo koga biramo jer moderator treba da ima poduži "radni staž" na Krstarici i određeni broj postova.
Alex L i v.v.ilic odustaju,ne zbog staža i broja postova već zato što nisu zainteresovano.
Rainbow Six u međuvremenu dok je trajalo biranje izbacuje par humorističkih fotografija,bez verđanja nekog korisnika,i fluid koristi zadnju priliku da ga banuje.
Izabran je za moderatora tab503 a kasnije i Jeka i sve je normalno funkionisalo...bilo je zezanja a jedina vređanja koja su se mogla videti su bila za vreme i posle večitog derbija.
Svega ovoga više nema,počeli su da se pojavljuju neki likovi koji ovde nemaju niti jedan post a imaju podugačak "radni staž" na Krstarici...njihova dela su da idu od pdf-a do pdf-a i prave razdor među korisnicima tog pdf.-a...znate vi dobro koji su to,nijedan post o fudbalu ali su prvi za pljuvanje jer su zato i ovde poslati...ko ih je poslao,ne znam ali očigledno da je nekome smetalo naše prijateljstvo i zezanje ovde.
Kada ste već videli gde se i zašto okupljamo slobodno dođite,nemojte da se sakrivate...to je slobodan forum i svaki dobronameran forumaš je dobrodošao.
Ovim postom si sam sebe pokopao. Pitaš se zašto? Zato što to nije prava istina i što si pre govorio potpuno drugačije, a to je da je glavni razlog za nesuglasice počeo kad sam se mešao u rad Zvezdine teme! Sad vidim pišeš onako kako ti odgovara. E pa neće moći tek tako da se manipuliše činjenicama. Dakle, ovako...

Kad je došlo do toga, kako ti kažeš, sukoba (po vašem shvatanju kao da smo bili na bojnom polju) preko klonova ste se ubacivali u raspravku i vređali i provocirali i moderatore i svakog ko nije bio na vašoj strani! Za tebe ne znam, ali znam ko je preko klonova pokušavao da stvori sliku kako je zaboga vas mnogo nezadovoljnih! A šta ćemo sa onima koji su zbog vas otišli sa ovog foruma? Njih ne bi da pominješ jer su zaboga manje vredni od tebe i drugih? Vidim pominješ Alex L. dečka kojem ste dosadili sa svojim nedoličnim ponašanjem i odlučio da više ne dolazi na Krstaricu! I nije bio jedini! Ono što si govorio ti, a i ostali, je da sam se mešao u rad vaše teme (Zvezdine), pa smo se svi dogovorili da Marauder kao navijač Zvezde uređuje vašu temu, a ja kao navijač Partizana temu o Partizanu. Pa onda sledi ono što ti navodiš, Marauder, koga ste vi lično birali za mesto moderatora(!!!), je bio zadužen za temu o Zvezdi, a ti upravo sad pokušavaš da svališ krivicu na mene zašto nisu upozoravani oni koji su pravili nered na Zvezdinoj temi, dok sam ja zbog nereda na Partizanovoj temi upozoravao!!! I šta sam tu onda ja kriv što ste tražili takvu podelu pa sad posle par godina retroaktivno pokušavaš da izvrneš priču naopačke? I hoćeš da kažeš da nisam bio korektan kad nisam tražio da budeš banovan za sve uvrede i provokacije??? Kažem, tražio, jer moderatori nisu imali nikakve opcije za kažnjavanje, već pošalju privatnu poruku administratorima pa čekaju odgovor, a često ga i ne dobiju. Tako da me je stvarno mrzelo da se smaram da šaljem poruke, već sam samo usmeno upozoravao što ste vi još više zloupotrebljavali i osilili ste se pa ste krenuli i sa otvorenim pretnjama putem privatnih poruka!!! Samo sam Jominija koji je imao tu neku mogućnost kažnjavanja da kad kad baci pogled na ovaj deo foruma, što je on po svemu sudeći retko i činio jer je imao pune ruke posla na Politici. E to je prava istina ovoga što ti pišeš! Iz svega ovoga se vidi da si se upetljao i da pokušavaš da prikriješ pravu istinu ili je možda i ne znaš.

Dalje... Kada su uvedeni poeni koje su mogli da dele i moderatori ostao sam vrlo kratko. Tada je glavni administrator Ivan zatražio da se otvori ta pomenuta anketa o moderatorima. Kada je Rainbow Six krenuo da se sprda na toj temi, a koju je inače Ivan pratio da bi video kako se odvija situacija oko moderatora, pitao je da li je Rainbow Six do sad pravio neke probleme. Na potvrdan odgovor da jeste pre, lično ON ga je banovao!!! Zato nemoj da izmišljaš o situacijama koje ne znaš! Posle para dana sam odustao da ovde "ispravljam krive Drine" i pre odlaska zatražio od Ivana da odbanuje Rainbow Six-a, što je on i učinio, ali mi je rekao da je to na moju odgovornost! Sve ovo može da potvrdi i on lično! To što ste vi stvorili od mene neprijatelja to je problem u vašim glavama na čelu sa dotičnim v.v.ilic-em, a ne u meni! Posle mog odlaska ostao je samo Marauder sa kim ste došli u još veće sukobe, a to je, ponavljam, isti onaj Marauder koga ste vi izabrali! Pošto ste čoveka najprizemnije izvređali, on je zatražio banove za vas nekolicinu, ali je i on posle nekoliko dana odustao i otišao zauvek sa foruma, a meni je lično rekao da više nikad u životu neće da se seti da učestvuje u radu nekog srpskog foruma, već samo na američkim, gde čovek i živi! I Marauder i ja smo predložili Taba za moderatora, a on dogurao čak i do administratora. Što znači da je naša procena bila dobra, a vi ste bili dobri sa njim? I to vam nije odgovaralo, je li?

Po svemu sudeći svi su krivi samo vi niste. Vi ste nevinašca koja ne bi ni mrava zgazila, ali bi zato kad bi mogla da sretnu mene kao "ustašu", kako sam nazivam sa vaše strane, da bi me "prebili na mrtvo". Eto, to ste vi, vaša slika i prilika od koje bežite kao đavo od krsta!

Posle ko vam je došao na mesto moderatora, a došla je Jeka, kreće procvat vašeg huliganstva na forumu Krstarica! Uz njenu podršku, prikrivanje i prenošenje onoga šta se piše na internom forumu vi ste ostvarili vaše anarhističke ideje da ovde vlada haos i da možete da radite šta hoćete, a da vam niko ništa ne može. Glavni guru te vaše fiks ideje je naravno dotični v.v.ilic koji od silnih klonova više nije znao sa kojim piše ne bi li izvređao i oterao ono još malo ljudi koji se nisu slagali sa njegovim internet huliganstvom u 60-oj godini života. Pa sam ga tako par puta uhvatio kako odgovara sa klonom, a onda je shvativši da je pogrešio brže bolje brisao poruku i isti taj tekst odgovora postavljao pod svojim imenom. Smešno, zar ne??? Pa tako dolazimo još do nekih činjenica koje su sinoć isplivale na površinu da nije Jeka bila jedina krtica među moderatorima. To je bio i Boris 1, koji me preko privatnih poruka svim silama ubeđivao da on nema ništa sa svim što se dešava i što radite.

Vaše stvaranje slike da ste velikomučenici je propalo odavno, a ovo kako si ti pokušao da predstaviš stanje stvari je samo poslednji trzaj da okriviš nekog drugog, trećeg i šestog za sve gadosti kojima se služio v.v.ilic, pa i Rainbow Six, a u tu zamku provokacija, vređanja i huliganisanja ste sami upali vas nekolicina. Da se nije preokrenula situacija i istina isplivala na površinu koliko vidim i Kimi bi bio optužen za mrskog neprijatelja vas velikomučenika.

Budite ljudi i priznajte sebi da ste bili izmanipulisani Vođom koji vam je obećavao forumski raj, a istina kad tad ispliva na površinu. Na vama je šta ćete sada uraditi. Uprkos svemu meni niti smetate, niti mogu ja da određujem ko će da dolazi na forum, a ko ne. Ovo je virtuelni svet gde danas jesmo aktivni forumu, sutra nismo, odveo nas život na drugu stranu.

P.S.
Samo da dodam... Marauder i ja smo bili moderatori i na Košarci, a vidi čuda pošto vas košarka nije interesovala niste tamo ni dolazili tako da nije bilo ni problema. Zaključak izvedi sam!

Poslednja izmena:
Zašto sramota?

ONO sto ste tamo pisali ne sme NIGDE da se pise, sem na forumu na kojem vlada jednoumlje. Ono je recnik kome je mesto jedino na pravoj fudbalskoj tribini, pa ko voli, nek' izvoli.

Jel' ti znas koliko puta ste kretali u kojekakve akcije pod njenim patronatom? Recimo kad je Laci bio na tapetu, a v(eliki) v(odja) ilic se drznuo da mu kaze da supermoderatorima nije mesto na vasem pdf-u, vec da vi to sami uredjujete? :eek: Mislis da bi SM dosao na ovaj pdf da je sve bilo pod konac? :rtfm: Covek bre hteo da napravi svoju prciju ovde...

Rekoh vec da je to notorna laz. Imali ste vi svoje izlete i na druge pdf-ove, kao "vojska". Setite se Club Religion-a. I to ne jednom.
I, postavljeno je kako sada deluju ti likovi kojima je Tab verovao. I Grizzly, i Jeka... a uskoro ce im se pridruziti i Boris. sve moderatori koje ste vi postavljali, demokratski.
A oni delovali iza ledja, kako i sada rade. A sve po volji jednog coveka.

Sami ste se ukopali, niko drugi vam tu nije kriv.
Ko je napravio razdor na vasem forumu, pa su vam pojedini clanovi otisli iz te vase paravojne organizacije? :rtfm:
Ko vas je ocinkario na onom forumu sa kog ste izbaceni, ako ne neko vas? :rtfm:
Znas da imam crno na belo, ni ne usudjuj se da kazes da nije istina.

Kako vas nije sramota, nakon svih onih dokaza... evo cu to i ja da te pitam... da i dalje prosipate pamet?
Sto se ovde nisi izjasnjavao kao tamo, nego si sav nesto fin? A, da: direktive.
Hoces da ti postavim od koga i kada si ih dobio? Da napadate klonovima, a da se ti onda pojavis sa originalnim nick-om ispred SJK-a i pitas zasto svi nisu jednako kaznjeni?
Osvesti se.

Sinoc ste brze-bolje zatvorili forum kad ste videli da postavljam stvari sa njega. Zasto, ako je otvoren za sve i ako nemate cega da se stidite? :rtfm:
Cemu onda provere identiteta, kakvu je prosao Boris od strane Velikog Vodje? :rtfm:
Cemu posvecenost samo tome kako da se ovde nesto srusi i unisti? Sto ne gradite svoj forum, vec je ceo posvecen samo planiranju akcija uperenih protiv onih koji bi ovde i pisali?

Ja recimo imam nesto protiv tria BBB, I SAMO PROTIV NJIH. Delujem tako sto pisem postove A4 koji cinjenicno udaraju u glavu. Vasa taktika je, kao sto se vidi iz postavljenih postova, samo rusilacka. Te postavljati slike od pola kilometra, te kliktati bez ikakvog smisla, te primitivno psovati necijeg oca i majku... tako cete nesto promeniti? Hocete, sigurno. Zbog toga ste vec izleteli sa znas kojeg foruma, a Vodja vam se ozbiljno naljutio na gazdu istog, pa ga nastavio smarati na pp da vam se odobri povratak. Dosledno, nema sta. :roll: Nakon toga ste odlucili da otvorite svoj forum, al' vas nervira sto nemate neistomisljenike koje biste mogli napadati, pa ste posveceni samo tome kako da to uradite ovde.
Jaka ste mi vi organizacija. Nit' brige, nit'pameti: samo destrukcija. :roll:
Tipicno navijacki.

***Ostatak posta se tice tebe i Fluida, te ga necu komentarisati, niti citirati.***

-------------

Ovo sam morao jos jednom da izdvojim:

A ispod tvoj administrator kaze sledece:

Пацови цркните;)

Jasno je koliko je to "slobodan" forum. I da se na njemu "dobronameran" cita kao rec od tri slova.

Resite se manipulatora, dodjite i pisite bez kojekakvih ratovanja. Smenjujte moderatore argumentima, ne idiotskim slikama i pokusajem blokade foruma. Dobronameran savet.
Evo, ja sam i za Jeku ("Ilicevu lutku", u potpisu) i za Grizzly-ja ("SJK", u potpisu) i za Borisa (jos malo :twisted:) tvrdio isto. Istrajte u argumentima, ne u isceniranim borbama.
Ko ce vas ubuduce gledati ozbiljno, a ne kao grupu kojoj je iskljucivi cilj da anarhisticki deluje ruseci svoju kucu?
Uzmite se u pamet, i ratosiljajte "dobronamernih" manipulatora.

Edit:
Ipak ostavljam otkljucano, pratim svaki red i idu poeni na prvi prekrsaj, ovaj post vec mozete smatrati kao zuti karton (ucesnici bespotrebne rasprave kojoj ocigledno nema kraja)...

Poslednja izmena:
Resite se manipulatora, dodjite i pisite bez kojekakvih ratovanja. Smenjujte moderatore argumentima, ne idiotskim slikama i pokusajem blokade foruma. Dobronameran savet.
Evo, ja sam i za Jeku ("Ilicevu lutku", u potpisu) i za Grizzly-ja ("SJK", u potpisu) i za Borisa (jos malo :twisted:) tvrdio isto. Istrajte u argumentima, ne u isceniranim borbama.
Ko ce vas ubuduce gledati ozbiljno, a ne kao grupu kojoj je iskljucivi cilj da anarhisticki deluje ruseci svoju kucu?
Uzmite se u pamet, i ratosiljajte "dobronamernih" manipulatora.
Svima objasnio, nema dalje!

Zašto sramota?

Mozda zato sto smo konacno svi shvatili koliko je glupo i maloumno da slusamo instrukcije jednog starca koji nema zivot !?
Pa kako se i ne bi smejao kad procita poruku koja nema veze sa zivotom, kad nemas sta pametnije da radis nego sedis na forumu do 5 ujutru !? :dash:
Gde ti najbolje i najiskusnije igras !?
Da nije ovo mozda vas podforum, gde samo vi mozete da pisete, ne mogu da verujem koliki sovinisti i net huligani mozete da budete !
NE ZABORAVI DA STE ISTO TAKO I VI ISLI I UNISTAVALI FORUME !

Obicne internet mudonje ! :rtfm:

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back