cns | Kimi
Domaćin
- Poruka
- 4.417
Ne što mi je dao, već za čega mi je dao...![]()
buahhahaha da da za čega

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne što mi je dao, već za čega mi je dao...![]()

Da se kimi ne naljuti, ipak je on moderator... evo i njemu pokoja cestitka...
![]()
esh, obrati paznju na uvlacenja......
![]()

Znači, i Kimi mi je kolega, obojica smo retardi.![]()
![]()
To su bile cestitke od rainbow-a i king arthura, da vidimo sta kazu o kimiju jekyll i squid...
![]()
esh... ovi tvrde da ti je liznuo... mis'im, fuuuj...![]()
Čega se pametan stidi, time se lud ponosi.![]()

Чему спојилери, кад већ људи требају да прочитају:![]()
Да сам знао да ово може да се постави на Фудбалу, ја искрено не бих ни одлазио да постујем на другом мјесту!!!
Мислим да нема потребе да се смарате copi/paste наших мишљења са другог форума, јербо их ионако можемо да наставимо овдје, вама на увиду, кад вас већ то толико одушевљава.
![]()

М.о.д.е.р.а.ц.и.ј.а.а.а.а.а.а...
![]()
Spojleri služe radi preglednosti.
Da ste bili junaci, kao što niste, ne bi šaputali u grupi zatvorenog tipa, ili forumu slične namene.
Ne radi se, znači o nečijoj toleranciji, već o srcu junačkom.
Mene je glupost oduvek fascinirala... tačnije, kada vidim da nema granica.![]()

Čovek vredi mnogo više ako je spreman da prizna da je u nekom trenutku ispalio metak bez razmišljanja.![]()
Тебе нисам чак ни тамо помињао!!! Нисли ми пала ни на памет да постојиш!!!
Ето видиш... мораш трипут узастопно да се улогујеш па да сконтам да постојиш!!!
Ако имаш "срце јуначко", шта ти мачко онда фали када се овако проваљујеш???
Знаш, то "срце јуначко" остави за неки реални фајт, а у виртуелном рату, какав је нпр. форумска дискусија, пресудан је ипак интелект, мада нема потребе да дискутујемо о таквим стварима уколико се којим детаљем сама препознаш!!!
Си нам и неки овдје форумски жири???
Neću ni da čitam, pretpostavljam da je gadno, da gadnije ne može biti.
Dobili ste rešenje, dobili ste izlaz... ne mogu da verujem da ga niste iskoristili.
Tužno.
Извини , нећу више да те реметим у таквој дискусији!!!

Ovim postom si sam sebe pokopao. Pitaš se zašto? Zato što to nije prava istina i što si pre govorio potpuno drugačije, a to je da je glavni razlog za nesuglasice počeo kad sam se mešao u rad Zvezdine teme! Sad vidim pišeš onako kako ti odgovara. E pa neće moći tek tako da se manipuliše činjenicama. Dakle, ovako...Zašto sramota?
Sve to tamo napisano nije moglo nikada da se napiše ovde,nisi smeo da se suprotstaviš moderatorima (opravdani razlozi) već su ti bez objašnjenja davali upozorenje pred ban.
Vidim da se fluid smeje za ono moje što sam napisao "držao sam moderatore budne do 5 ujutru"...jeste,tako je bilo i to sam i ovde pre par nedelja napisao.
Konkretno sa njim sam se i samo sukobljavao jer nije imao iste aršine za sve:
Provokacija od navijača partizana na zvezdinoj temi koja je u najmanju ruku za opomenu,on ne reaguje...ja uzvratim istom merom na partizanovoj temi i od fluida ne dobijam upozorenje već je citirao moj post i napiše "vidite ovo,nemojte posle da mi kažete da nisam upravu kada hoću da ga opomenem"...naravno posle niza postova da obriše provokaciju od njegovom grobara on to ne čini i mi ulazimo u virtuelni rat gde me non-stop obaveštava da je maksimalno korektan što neće da me banuje.
U raspravu se uključuju i drugi korisnici koji mu napominju da mora sve provokacije da izbriše što on to ne čini...vatra se razbuktava i nastaje opšti haos gde nakon nekog vremena fluid odlučuje da se povuče sa mesta moderatora.
Dolaskom Jeke za moderatora on se totalno povlači i sa tek povremenim izlascima izbaci po neku provokaciju,uglavnom na rad moderatora Jeke koja je svima nama,u granicama pristojnosti,dozvolila da imamo i chat temu (uz blagoslov Tab-a).
Pre nego što je fluid otišao i pre nego što je Jeka izabrana za moderatora,bilo je glasanje ko će biti novi moderator a u najužoj konkurenciji za moderatora smo bili ja,Rainbow Six,v.v.ilic,Alex L,tab503...onda se fluid ubacio u rspravu i napomenuo je "da pazimo koga biramo jer moderator treba da ima poduži "radni staž" na Krstarici i određeni broj postova.
Alex L i v.v.ilic odustaju,ne zbog staža i broja postova već zato što nisu zainteresovano.
Rainbow Six u međuvremenu dok je trajalo biranje izbacuje par humorističkih fotografija,bez verđanja nekog korisnika,i fluid koristi zadnju priliku da ga banuje.
Izabran je za moderatora tab503 a kasnije i Jeka i sve je normalno funkionisalo...bilo je zezanja a jedina vređanja koja su se mogla videti su bila za vreme i posle večitog derbija.
Svega ovoga više nema,počeli su da se pojavljuju neki likovi koji ovde nemaju niti jedan post a imaju podugačak "radni staž" na Krstarici...njihova dela su da idu od pdf-a do pdf-a i prave razdor među korisnicima tog pdf.-a...znate vi dobro koji su to,nijedan post o fudbalu ali su prvi za pljuvanje jer su zato i ovde poslati...ko ih je poslao,ne znam ali očigledno da je nekome smetalo naše prijateljstvo i zezanje ovde.
Kada ste već videli gde se i zašto okupljamo slobodno dođite,nemojte da se sakrivate...to je slobodan forum i svaki dobronameran forumaš je dobrodošao.
Zašto sramota?
Sve to tamo napisano nije moglo nikada da se napiše ovde,nisi smeo da se suprotstaviš moderatorima (opravdani razlozi) već su ti bez objašnjenja davali upozorenje pred ban.
Dolaskom Jeke za moderatora on se totalno povlači i sa tek povremenim izlascima izbaci po neku provokaciju,uglavnom na rad moderatora Jeke koja je svima nama,u granicama pristojnosti,dozvolila da imamo i chat temu (uz blagoslov Tab-a).
Mislis da bi SM dosao na ovaj pdf da je sve bilo pod konac?
Covek bre hteo da napravi svoju prciju ovde...Izabran je za moderatora tab503 a kasnije i Jeka i sve je normalno funkionisalo...bilo je zezanja a jedina vređanja koja su se mogla videti su bila za vreme i posle večitog derbija.
Svega ovoga više nema,počeli su da se pojavljuju neki likovi koji ovde nemaju niti jedan post a imaju podugačak "radni staž" na Krstarici...njihova dela su da idu od pdf-a do pdf-a i prave razdor među korisnicima tog pdf.-a...znate vi dobro koji su to,nijedan post o fudbalu ali su prvi za pljuvanje jer su zato i ovde poslati...ko ih je poslao,ne znam ali očigledno da je nekome smetalo naše prijateljstvo i zezanje ovde.

Kada ste već videli gde se i zašto okupljamo slobodno dođite,nemojte da se sakrivate...to je slobodan forum i svaki dobronameran forumaš je dobrodošao.

Пацови цркните![]()
Svima objasnio, nema dalje!Resite se manipulatora, dodjite i pisite bez kojekakvih ratovanja. Smenjujte moderatore argumentima, ne idiotskim slikama i pokusajem blokade foruma. Dobronameran savet.
Evo, ja sam i za Jeku ("Ilicevu lutku", u potpisu) i za Grizzly-ja ("SJK", u potpisu) i za Borisa (jos malo) tvrdio isto. Istrajte u argumentima, ne u isceniranim borbama.
Ko ce vas ubuduce gledati ozbiljno, a ne kao grupu kojoj je iskljucivi cilj da anarhisticki deluje ruseci svoju kucu?
Uzmite se u pamet, i ratosiljajte "dobronamernih" manipulatora.
Zašto sramota?
Vidim da se fluid smeje za ono moje što sam napisao "držao sam moderatore budne do 5 ujutru"...jeste,tako je bilo i to sam i ovde pre par nedelja napisao.
Konkretno sa njim sam se i samo sukobljavao jer nije imao iste aršine za sve:
Provokacija od navijača partizana na zvezdinoj temi koja je u najmanju ruku za opomenu,on ne reaguje...ja uzvratim istom merom na partizanovoj temi i od fluida ne dobijam upozorenje već je citirao moj post i napiše "vidite ovo,nemojte posle da mi kažete da nisam upravu kada hoću da ga opomenem"...naravno posle niza postova da obriše provokaciju od njegovom grobara on to ne čini i mi ulazimo u virtuelni rat gde me non-stop obaveštava da je maksimalno korektan što neće da me banuje.
U raspravu se uključuju i drugi korisnici koji mu napominju da mora sve provokacije da izbriše što on to ne čini...vatra se razbuktava i nastaje opšti haos gde nakon nekog vremena fluid odlučuje da se povuče sa mesta moderatora.
Pre nego što je fluid otišao i pre nego što je Jeka izabrana za moderatora,bilo je glasanje ko će biti novi moderator a u najužoj konkurenciji za moderatora smo bili ja,Rainbow Six,v.v.ilic,Alex L,tab503...onda se fluid ubacio u rspravu i napomenuo je "da pazimo koga biramo jer moderator treba da ima poduži "radni staž" na Krstarici i određeni broj postova.
Alex L i v.v.ilic odustaju,ne zbog staža i broja postova već zato što nisu zainteresovano.
Rainbow Six u međuvremenu dok je trajalo biranje izbacuje par humorističkih fotografija,bez verđanja nekog korisnika,i fluid koristi zadnju priliku da ga banuje.
Izabran je za moderatora tab503 a kasnije i Jeka i sve je normalno funkionisalo...bilo je zezanja a jedina vređanja koja su se mogla videti su bila za vreme i posle večitog derbija.