Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko bi neki pojeli sopstveno ***** što je Partizan prošao. Ali prošao je!

E, pa crknite vi koji ste navijali protiv Partizana! Više ste mi se popeli na vrh qrca zbog vaše zlobe.

NAPRED PARTIZAN!!!

shalle87:
u kojim si ti problemima...ja sam prvi navijao za partizan
A šta ti sad kao hoćeš da glumiš nekog pametnog pa pokušavaš da budeš duhovit. A obična si gnjida koja samo proziva, a kad treba da odgovori nešto konkretno pobegne kao najveća *****. Nemaš smisla ni za komunikaciju kao da si rastao u džungli. Non-stop ti neko smeta. Smeta ti kad neko navija za neki drugi klub. Smeta ti kad bude fin. E pa dosta je više finoće. Sa tobom kao neandertalcem treba da se razgovara na neki drugi način jer ti si operisan od svih mogućih ljudskih normi.
Ajde beži u svoju rupu i smrdi tamo.

Ljudo...hocu da menjam stampanu plocu,procesor i napajanje. Eventualno i muzicku karticu.
Jel zna neko koliko bi to bilo para?
Ne bih se izivljavao...procesor ne bih jaci od oko 1.8 (ako se takvi jos i proizvode) i plocu u skladu sa potrebama procesora. Muzicku isto neku normalnu,Tornado ili neka tako...***** li ga.
Zna li neko ista?

:D:D

Ajde lepo sisaj,budalo jedna!Na kojim si ti narkoticima???Ocigledno imas neke probleme u glavi,ali njih nikako neces resavati preko mene.Nosi se u *****!
Ti si gnjida najgora,trtljas tu a nemas sta pametno da kazes!Kad je Zvezda dobila Smederevo iz onog penala 'uvatio si se kao muva na *****!Pozdravio te Misa Tumbas,idi smrdi sa njim!

PLESsitnihDEMONA:
Ljudo...hocu da menjam stampanu plocu,procesor i napajanje. Eventualno i muzicku karticu.
Ne bih se izivljavao...procesor ne bih jaci od oko 1.8 (ako se takvi jos i proizvode) i plocu u skladu sa potrebama procesora. Muzicku isto neku normalnu,Tornado ili neka tako...***** li ga.
Zna li neko ista?

:D:D
PLES potraži na netu. Ima kod ovih većih firmi cenovnik ili postavi temu na podforumu o kompjuterima.

PLESsitnihDEMONA:
Zna li neko ista?

pa po mojoj proceni 400-500 eura. :lol:

shalle87:
Ajde lepo sisaj,budalo jedna!Na kojim si ti narkoticima???Ocigledno imas neke probleme u glavi,ali njih nikako neces resavati preko mene.Nosi se u *****!
Non-stop prozivaš. Provociraš. E pa više si mi dokurčio. I to samo Grobare. Dosta je bre sa tim. Nisi svetan koliki je tvoj kompleks kad su ti samo Grobari tema za podjebavanje. Podjebavaj nekog drugog i pazi se da negde tako ne kenjaš gde ne treba. Nemaju svi živce za takve provokatore.

PLESsitnihDEMONA:
Zna li neko ista? :D:D

zar ja da ti pricam :shock:
pa u kini je to najjeftinije :D

Ma nsam uzeo nista ako mi verujes.
Osim neki kamericu i opstickog misa i to onako usput,dok sam kupovao digitalni fotoaparat.
Moras i tamo da se iscimas malo vise da bi nashao povoljnije nego ovde.
Cim vide da si belac,odmah dodaju 30-50% na cenu bez pardona. I ti onda moras da se cenkas da bi dobio robu,prakticno po ceni koju je on vec odredio. SAmo gleda da te oklemapavi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back