Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dugujem izvinjenje ljudima (kažem ljudima) na podforumu Fudbal za moje prethodne postove na ovoj temi jer sam svašta rekao i ne povlačim. E, pa više mi je dosta ovakvih šarlatana. Ovde dolazim da se lepo ispričam sa ljudima bez obzira za koga navijaju. I poštujem svakog, ali sve ima svoju granicu.
Neki to nikada neće shvatiti.

******, kako je dobro biti hladne glave i gledati kako se dvojica sa usijanim glavama svadjaju. Šta sve ne kažu jedan drugome! Ja se upišavam od smeha jer znam da će za dva dana sve biti drugačije kada neko prolije na vatru kantu vode. Mnogo je zabavno. Hajdete još malo, ovde možete sve, nema banovanja.Neću da gledam TV. Hoću ovoga još........ :wink:

v.v.ilic:
******, kako je dobro biti hladne glave i gledati kako se dvojica sa usijanim glavama svadjaju. Šta sve ne kažu jedan drugome! Ja se upišavam od smeha jer znam da će za dva dana sve biti drugačije kada neko prolije na vatru kantu vode. Mnogo je zabavno. Hajdete još malo, ovde možete sve, nema banovanja.Neću da gledam TV. Hoću ovoga još........ :wink:
Iliću i sam znaš da se nismo nešto baš slagali i ko zna da li se i sad slažemo i koliko :D , ali bez zezanja ono je prevršilo svaku meru. Stvarno mi nije jasno otkud mu tolika mržnja i želja za provociranjem. :confused:

FLUID:
Iliću i sam znaš da se nismo nešto baš slagali i ko zna da li se i sad slažemo i koliko :D , ali bez zezanja ono je prevršilo svaku meru. Stvarno mi nije jasno otkud mu tolika mržnja i želja za provociranjem. :confused:
Fluid, meni se čini da smo se baš ti i ja u početku veoma dobro slagali. Problem je nastao onog momenta kada niste prihvatili diskusiju kao laganu i neobaveznu. Ja sa tobom nemam problem ni sada a ne znam zašto ti to dovodiš u sumnju. Jel zato što se ne pojavljujem kod vas na temi? Isti problem imaš i sa Shalletom. Uzimaš sve mnogo blisko srcu. Pokušaj da sniziš oktavu i videćeš da se svadjate ni oko čega.
Ovo ti kažem iz najboljih namera jer si stariji od njega. Pogledaj samo šta je rekao na našoj temi za Pixija pa se niko nije pustio u borbeni okršaj. Pokušaj da proliješ kantu vode na tu vatru. Shalle je mnogo dobro i emotivno dete.

shalle87:
Ajde lepo sisaj,budalo jedna!Na kojim si ti narkoticima???Ocigledno imas neke probleme u glavi,ali njih nikako neces resavati preko mene.Nosi se u *****!
Ti si gnjida najgora,trtljas tu a nemas sta pametno da kazes!Kad je Zvezda dobila Smederevo iz onog penala 'uvatio si se kao muva na *****!Pozdravio te Misa Tumbas,idi smrdi sa njim!
Dopisuješ kao ***** na već ispisane postove. Pokušavaš da budeš pametan. Nažalost ne ide ti nikako.
Za Zvezda-Smederevo nikog nisam vređao ni provocirao i napisao jedva dva posta o tome. A ti i još pojedini ste se uhvatili za Bežaniju pa ste prosto svršavali po toj utakmici što potvrđuju mnogi postovi na raznoraznim temama.
Pogledaj prvo sebe smrdljivko koliko si samo jeftin i glup. Dopisuješ na već napisane postove da ne bih pročitao, a da ipak stoji napisano kako si ti extra rečit i bogat pametnim mislima kojih si odavno lišen. Još od rođenja.

v.v.ilic:
Fluid, meni se čini da smo se baš ti i ja u početku veoma dobro slagali. Problem je nastao onog momenta kada niste prihvatili diskusiju kao laganu i neobaveznu. Ja sa tobom nemam problem ni sada a ne znam zašto ti to dovodiš u sumnju. Jel zato što se ne pojavljujem kod vas na temi? Isti problem imaš i sa Shalletom. Uzimaš sve mnogo blisko srcu. Pokušaj da sniziš oktavu i videćeš da se svadjate ni oko čega.
Ovo ti kažem iz najboljih namera jer si stariji od njega. Pogledaj samo šta je rekao na našoj temi za Pixija pa se niko nije pustio u borbeni okršaj. Pokušaj da proliješ kantu vode na tu vatru. Shalle je mnogo dobro i emotivno dete.
OK. Razumem ja tebe, ali pogledaj ti čime se on služi. Dopisuje na prethodne postove samo da mu ne bih odgovorio i da ne bi pročitao. Pa reci mi da li je to normalno.
A da ne tražim sad jer me mrzi na koliko tema je provocirao i podyebavao, ali sam prećutao. E, pa neću više da ćutim makar bio banovan.

shalle87:
da neces mozda da me bijes?Popio bi patos i vise se ne bi digao,to bi ti bilo poslednje.Stavljam te na ignore od sada,necu da imam posla sa dilejama.
A moram i na ovo da odgovorim. Red je. Tako nalaže kultura. Ovo je forum i mi moramo lepo da odgovorimo jedan drugom, a ne da se vređamo.

Pa kao što sam i očekivao. Tebi je pamet svuda samo ne u glavi. Tamo je pustinja.

Stavi me na ignore. Nešto me zabole **** za tvoj ignore. Trebao bi prvenstveno sebe da staviš na ignore jer nema veće dileJe od tebe.

Ovo je kraj ovog odgovora. Ako želiš još da budeš pametan javi se. Možda nešto i naučiš.

south:
onda znas ko ti je uvalio,
pa im ga razbi o glavu,
kolko je dobar :D
Znas kako se kaze?
Kad kupis Zastavu (auto) nikad nisi bez posla. :D:D
E,tako i sa mojim kompom. Malo,malo...pa ga otvaram da mu se yebavam po hardveru.
Gledaj ovo,gledaj ono...vadi ovo,vadi ono...probaj,nevalja,ajde opet...nevalja,opet vratis sve kako sto je bilo...on radi. :D:D:D
Pre neki dan sam se istripovao da mi je riknula graficka. A ja je vadio i nisma je gurnuo lepo. Sva sreca,pa sam slicajno primetio...inace bih puko 50 evra za graficku uz ****.
Ma eno nashao sam konfigiraciju za mene od oko 240 jura...bombonjera! Novo!!!
Sempron 2,6 GHz (cini mi se),256 memorije (i ovaj sad mi ima toliko,a ja ionako ne igram igrice NIKAD),ploca Samsung (zaboravio sam karakteristike),HDD 80GB,Combo(cini mi se da sam video i DVD-Rw)...ma k'o secer. :D:D:D

PLESsitnihDEMONA:
Znas kako se kaze?
Kad kupis Zastavu (auto) nikad nisi bez posla. :D:D
E,tako i sa mojim kompom. Malo,malo...pa ga otvaram da mu se yebavam po hardveru.
Gledaj ovo,gledaj ono...vadi ovo,vadi ono...probaj,nevalja,ajde opet...nevalja,opet vratis sve kako sto je bilo...on radi. :D:D:D
Pre neki dan sam se istripovao da mi je riknula graficka. A ja je vadio i nisma je gurnuo lepo. Sva sreca,pa sam slicajno primetio...inace bih puko 50 evra za graficku uz ****.
Ma eno nashao sam konfigiraciju za mene od oko 240 jura...bombonjera! Novo!!!
Sempron 2,6 GHz (cini mi se),256 memorije (i ovaj sad mi ima toliko,a ja ionako ne igram igrice NIKAD),ploca Samsung (zaboravio sam karakteristike),HDD 80GB,Combo(cini mi se da sam video i DVD-Rw)...ma k'o secer. :D:D:D

:D :D :D hahaha
zato nasi koji dodju zadnjih godina ovde,
znaju sve ,da ubace,izbace....
znas kako je ovde,sve lenjo,a novi komp kosta $500,
a nekad i dzabe,
sto bi se zajebavali

Kod nas ti svi sve znaju. :D:D
Pa kad sam bio u Kini i kad majsotrisem sa Amerima,oni meni pocnu da objashnjavaju sta je sta od alata i kako se sta radi.
Ja se mislim...Alo...rodjace...kod nas se deca prvo uhvate za cekic i sravciger,pa tek posle za igracku i knjigu. :D:D

ma ovde ti se ne isplati da majstorises,
jer je sve jeftino,

tv od 24in je $150,
a da promenim neki deo kosta $70

zato kad mi treba nesto oko kompa,samo zovem vladu,koji je tek 2 godine ovde
i on sastavi,promeni,dogradi... i jos oce da mi objasni :shock:

Pokušaj da izbegneš Semprone. Imaju brzu magistralu, ali slabu frekfenciju.Tako da Sempron 2600+ ne može da radi brže od 1700MHz, maksimalno 1800MHz.
Ako ti pare nisu neki veći problem kupi Athlon 64 i odgovarajuću ploču,jer je to ono pravo(ove u Mitrovici oba koštaju 120E).Mada to i ne mora baš. 32-bitni AMD se prodaju samo Semproni(Athloni su bolji, ali ih povukli iz prodaje zbog Athlona 64)
Ali najvažnije je dobra RAM Memorija. Ne znam koliko koristiš komp, i u koje svrhe, ali danas je 512MB STANDARD!!!
Monitor bilo koji Samsungov(najbolji su),mada i drugi nisu loši, bitno da je proizvođač proveren i poznat(Samsung, LG, Filips, BenQ...nikako kineske monitore, traju jedva godinu dana).

Alex,jel znas da se ta marka BenQ u Kini reklamira,a verovatno i proizvodi NAVELIKO!!!
Nema coska na kome ne stoji bilbord sa natpisom BenQ.
Ma dosta mi je i 256 rama memorije. Ne igram igrice niti ih imam na kompu. Picim internet,mjuza,trete mrte...nista ozbiljno.
Ma monitor ne bih ni uzimo novi koji ce mi ****...imam CTX...BOMBONA JE!!!
Ma razmisljam se samo da promenim plocu i procesor...nista drugo. Ostalo da mi ostane sve isto. Necu da bacam pare,jer ne znam koliko cu jos da se zadrzim u Srbiji.

Pa ja mislim da BenQ i jeste kineska kompanija, ali zamisli proizvodi dobre komponente i a i ostale uređaje(kamere pre svega).
Za muziku i filmove i Internet 256MB je dovoljno.
Monitor ako ti je dobra ne menjaj ga. Nema svrhe. Ja sam mog Samsunga kupio pre 3,5 godine(zajedno sa kompjuterom) i radi SUPER, a više je bio uključen, nego isključen.
64-bitnih ploča ima dosta dobrih ploča, a procesor samo Athlon 64. Ako ti je puno 120E za njih, kupi obične 32-bitne, ali pokušaj da izbegneš Semprone.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back