Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
south:
ma i to namestate :D
zeka je pravi covek za to :-D dogovor

ps. probacu da nadjem snimak(80-ih godina) cuvenog ''indirekta'',(video sam ga pre 2 god)
kad ste nam dali gol iz ofsajda(10 metara najmanje) :evil:
Nadji i onaj kada ste na Marakani po pljusku i provali oblaka popili 6 komada. Pogledaj da i oni nisu bili iz ofsajda. :wink: Ja sam tada bio treći gimnazije i naravno gledao sam to sa severa. 5 komada ste dobili na jugu pa nisam nešto dobro video. :P:P:P:P:P:P:P:

Na prijateljskoj fudbalskoj utakmici u Livornu izmedju Italije i Hrvatske,doslo je oko 100 hrvatskih navijaca.Buduci da je Livorno poznat kao levicarski klub a navijaci i gradjani kao okoreli komunisti,navijaci hrvatske su posedali na tribinu u takvom polozaju da su napravili kukasti krst provocirajuci domace navijace.Neki mediji su izvestili da su hrvati jedva izvukli zivu glavu. :-D

Ma baš me briga za njihova prljava posla. Posle onog sa Maltom su dobro prošli, sad ima da ih suspenduju sa svih takmičenja na 2 god. To ''potvrđuje'' onu Stipeovu izjavu da ''na teritoriji današnje Hrvatske nikada nije postojao nacizam.'' :shock: Reci to Anteu Paveliću koji se prevrće po grobu.

Ma ja mislim da nema nista od kazne...Poznato je kakva je UEFA prema nacistima,pa sta je sve uradio Di Kanio pa nista nije bilo.Trebalo je dozivotno da mu bude zabranjeno da igra fudbal ali ga je fudbalska asocijacija Italije pomilovala na nagovor Berluskonija.

Ma i ti si mi "v.v.ilicu" jak k.....,spojio si srpsku zastavu sa krunom zajedno sa zvezdom petokrakom(crvenom zvezdom)ej bre:)gde je tu mozak???Mada ni Grobari nisu nista bolji-cetnici koji navijaju za klub koji se zove Partizan...:)

B.A.L.:
Ma i ti si mi "v.v.ilicu" jak k.....,spojio si srpsku zastavu sa krunom zajedno sa zvezdom petokrakom(crvenom zvezdom)ej bre:)gde je tu mozak???Mada ni Grobari nisu nista bolji-cetnici koji navijaju za klub koji se zove Partizan...:)

1. ...u znak nacionalnog pomirenja zavadjenog naroda. :D:D
2. Cak ni ja kao Ciganin,ne vidim zasto bi neko imao problema da navija za tim koji se zove bilo kako. Naziv kluba nije uvredljiv. Bilo je medju Partizanima i casnih ljudi (manje vise...:) )

Sve u svemu,momak(ako si uopste momak,hehee) nasrao si gomilu gluposti. Seresh kao trudna foka.

:D:D

B.A.L.:
spojio si srpsku zastavu sa krunom zajedno sa zvezdom petokrakom(crvenom zvezdom)ej bre:)gde je tu mozak???Mada ni Grobari nisu nista bolji-cetnici koji navijaju za klub koji se zove Partizan...:)

a ciji si ti??
imas crvenu zvezdu na glavi i volis partizan-e :confused:
takvih nema u nasoj I ligi,
probaj u kineskoj seriji A,
tamo su svi crveni kao ti,
a i @ples ima neke veze da te spoji

68Charger440:
Ja sam ponovio milion puta da imate ovu temu za off-topic, a kad necete da slusate i pisete off-topic komentare tamo gde nebi trebali biti - 'ebiga, moram da brisem.
Znam. Ali morao sam tamo da kažem neke stvari jer kao što si i sam video postovi koji su bili namenjeni meni koje su sadržine bili. I to bez ikakvog razloga. Ako ćemo na taj način ajde onda da vidimo tu "veličinu" koja želi da poraste.

Ala na grobarskoj temi slave Zekabjekin klub. I još ga nazivaju Partizan. A ovaj tim danas ne liči ni na senku onog nekadašnjeg Partizana koji se još i mogao Zvezdi suprotstaviti kao dostojan protivnik.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back