- Poruka
- 9.594
Ma nije nista samo im dajemo fore.
Da bude zanimljivije.

Podmladjena nam je ekipa kompletno.
Da bude zanimljivije.
Podmladjena nam je ekipa kompletno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako li si ovo prevalio preko ustiju(prstiju)!?Pored Partizana,koji je 5x za redom prvak

Teco,ti zaboravljas da ja volim Zvezdu,a da me Partizan ne zanima.Terror Techa:kako li si ovo prevalio preko ustiju(prstiju)!?![]()

Ma to je samo fora. Nisi video koje je haos na Svastari.Hrvoje:Bora Drljaca? Je to ta faca na plejki? Ma daj, meni je lik ka iz nekoga horrora, ne?
Sta je taj stvarno faca u Srbiji? Ma ke, imam si ja prijatelje u Beogradu , i oni si ne slusaju taj trash.uopce.Dapace.
PLESsitnihDEMONA:Teco,ti zaboravljas da ja volim Zvezdu,a da me Partizan ne zanima.
Isto me i basket vrlo slabo zanima. Pogledam ga ponekad,ali ni priblizno sa istom strascu kao fudbal.
Tako da mi je to bilo ok.
NIsam bio siguran da li je 4 ili 5 puta za redom. Pa rekoh ajde da stavim 5 da Grobari ne pocnu da histerisu.![]()
Jedna titula manje vise. Mi i dalje imamo vise titula i u basketu od vas.![]()
![]()

Kao vi za derbi!!!!!south:sa tako ozbiljnim stvarima,
ne moze da se nagadja :shock:
a posle 5 titula za redom,![]()
sasvim je normalno da gubite interesovanje,![]()

gosn south je odgovorio umesto menesa tako ozbiljnim stvarima,
ne moze da se nagadja
a posle 5 titula za redom,
sasvim je normalno da gubite interesovanje,
v.v.ilic:I još optužuje komšije da se bave mutnim poslovima.Kaže da svoje prljave poslove komšija sakriva time što lopticu prebacuju kod njih u dvorište. !!!!
!
south:ali svaki sudija u ligi zna sta treba da svira na marakani ,u zadnjih 30 godina
i vi stvarno verujete da vi ne namestate
da se razumemo,mi smo ''profi'' u tome,

E daj south molim te...pa vi prvi da niste namestili u sezoni 84/85. ili kad vec...ispali bi ste iz prve lige te sezone.south:novac i karijera ne poznaju granice,
ma setite se zvezdinih ''cuvenih'' proleca
u staroj ligi![]()
@ples
trener smedereva ce nam sve reci kad primi platu![]()
v.v.ilic:Južnjak! Ti nikako da mi odgovoriš da li su i Derbi nameštali! :wink:
Mi smo pevali:
Već je sedma godina, kako pita nana,
zašto Zvezda stalno bije Partizana.![]()
PLESsitnihDEMONA:E daj south molim te...pa vi prvi da niste namestili u sezoni 84/85. ili kad vec...ispali bi ste iz prve lige te sezone.
Ti ovde dovodis u pitanje svaku Zvezdinu pobedu u istoriji kluba i svaku titulu. Daj molim te,reci nesto argumentovano.
A argumentovano je da je Partizan trebao da ispadne iz lige 80-tih godina,ali su ga generali spasii. To zna CELA bicsha SFRJ.
Pa vi ste i evropske utakmice namestali i to protiv svoje koristi. I to je onaj vas bisvi funkcioner u SD Partizan pricao.
p.s. potpuno podrzavam trenera smederava...da mogu ja bih mu dao platu.![]()