- Poruka
- 9.594
Ma videcu nesto.Alex.L:Pa ja mislim da BenQ i jeste kineska kompanija, ali zamisli proizvodi dobre komponente i a i ostale uređaje(kamere pre svega).
Za muziku i filmove i Internet 256MB je dovoljno.
Monitor ako ti je dobra ne menjaj ga. Nema svrhe. Ja sam mog Samsunga kupio pre 3,5 godine(zajedno sa kompjuterom) i radi SUPER, a više je bio uključen, nego isključen.
64-bitnih ploča ima dosta dobrih ploča, a procesor samo Athlon 64. Ako ti je puno 120E za njih, kupi obične 32-bitne, ali pokušaj da izbegneš Semprone.
Komp poceo da mi divlja...nece da mi pusta zvuk. Cas oce,cas nece...pa se restartuje (dobro to mu je los kontakt kablova unutra,to znam),ali ovo sa zvukom cas ima cas nema me IZLUDJUJE!!!
Slusam recimo pola sata i samo stane.I ja restartujem komp i on opet pusti zvuk. Evo zadnja 3 dana je sve bilo normalno i sad opet...pusti mi 2 minuta i krk!
Sranje!!!

a oko Sunca lete 15 većih nebeskih tela koje Ameri neće da prihvate kao planete jer bi izgubili primat pronalaska.Ua Pluton kamen..ua, ua, ua..... Živeo Miki Maus i Pluton, najmilija kuca na svetu (posle moje pudlice Milice)