Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Alex.L:
Pa ja mislim da BenQ i jeste kineska kompanija, ali zamisli proizvodi dobre komponente i a i ostale uređaje(kamere pre svega).
Za muziku i filmove i Internet 256MB je dovoljno.
Monitor ako ti je dobra ne menjaj ga. Nema svrhe. Ja sam mog Samsunga kupio pre 3,5 godine(zajedno sa kompjuterom) i radi SUPER, a više je bio uključen, nego isključen.
64-bitnih ploča ima dosta dobrih ploča, a procesor samo Athlon 64. Ako ti je puno 120E za njih, kupi obične 32-bitne, ali pokušaj da izbegneš Semprone.
Ma videcu nesto.
Komp poceo da mi divlja...nece da mi pusta zvuk. Cas oce,cas nece...pa se restartuje (dobro to mu je los kontakt kablova unutra,to znam),ali ovo sa zvukom cas ima cas nema me IZLUDJUJE!!!
Slusam recimo pola sata i samo stane.I ja restartujem komp i on opet pusti zvuk. Evo zadnja 3 dana je sve bilo normalno i sad opet...pusti mi 2 minuta i krk!
Sranje!!!

Čuh i to, i poprilično mi je glupo. Ja se već navikao da ima 9 planeta.
Mada kad pogledaš drugačije možda i nije planeta, jer je manji od Meseca, a sem toga Pluton ima satelit Haron(ili tako nešto), koji je probližno iste veličine kao i Pluton(nijedna poznata planeta nema satelit približno iste veličine kao ona sama). Pluton i Haron obrazuju neki čudan sistem, valjda kao dele orbitu na nekim delovima, što sa planetama nije slučaj.

prihvaceno,
samo lepo skupimo potpise,
i javno objavimo
''pluton je bila planeta i ostaje planeta''
i ''ziveo pluton''

100 godina je bila planeta,
a sad se napila goveda,
pa kazu da je mnogo mali za planetu

'' glavu dajemo - pluton ne dajemo''

:evil: nek neko nadje imena onih glupandera sto su rekli da pluton nije planeta.
pa da im napisemo 10000 mailova :evil:
na svim jezicima sveta,

a ako je bio greskom neki nas,(sumnjam)
odma covek da se zarobi,stavi u podrum i drzi
dok se ne izvine i povuce svoj glas

to je bilo kad su ''strucnjaci'' jos bili trezni, :-D
kao nasli jos 3 nove,pa seli da proslave :D
pa kad su se ponapijali,
jos su uspeli da izbace pluton,jer je mali :shock:
ko njihov mozak :evil:

to je istinita prica ;)

video sam,
iako su dobili 3 za redom.

sutra moramo da organizujemo navijace da svi odu i daju misljenje o plutonu
na temi astrologija.
umro sam od smeha kad sam video da je @ples vec postovao

south:
sastali se ''strucnjaci'' kod ilica u ceskoj,
i dogovorili da vise nema plutona :evil:
eto kad neko nema nesto pametno da radi
Sada nemam vremena da ti odgovorim, ali u toku dana ćeš dobiti objašnjenje. Naravno da se sve odigravalo ovde kod mene. Ugostio sam ih, dao malo domaće šljivovice i izbacišmo Plutona iz sunčeve orbite. "Marš napolje, uljezu američki, :evil:uvukao si se medju planete jer te je amerikanac ugledao i uvalio te nama u spisak.:roll:" Taj Pluton je kamenčina :cry: a oko Sunca lete 15 većih nebeskih tela koje Ameri neće da prihvate kao planete jer bi izgubili primat pronalaska.Ua Pluton kamen..ua, ua, ua..... Živeo Miki Maus i Pluton, najmilija kuca na svetu (posle moje pudlice Milice) :lol: Pluton, Pluton, živeo Pluton (i Miki Maus) Ua Pluton, ua Pluton (kamenčina). :lol: :lol: :lol:

PS: Pocepaću vam peticiju... :wink:

Crna Gora (nisam mogao da nadjem torenteovu temu...o velikom derbiju Buducnost-Grbalj)

Priveden Rajo Bozovic

Gledaoci utakmice Buducnost-Grblalj (0:0) ,igrane u okviru treceg kola sampionata CG,imali su priliku da prisustvuju zestokoj tuci predsednika Zete i potpredsednika FSCG Radojice Bozovica i nekadasnjeg trenera mladjih kategorija Buducnosti Momcila Moma Prelevica,inace bliskog prijatelja gradonacelnika Podgoroice Miomira Mugose.
Posto je Prelevic zavrsio na asfaltu,jedan od komandira policije ubedjivao je i molio Bozovica da udje policijska kola,ali je on na to pristao tek nakon polucasovnog odbijanja-pisu "Vijesti"

:D:D:D:D
Milicija u CG pregovara,trazi kompomis za privodjenje. :lol: :lol:
Derbi nema sta!!! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back