Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na dnu stranice imas opciju da izaberes koliki vremenski period zelis da vidis. Ako izaberes "pocetak" onda ce ti pokazati bas sve topike.

untitled4ps7.jpg

PLESsitnihDEMONA:
Samo da znas kako sam pobeleo od besa...
Da znas samo koliko mi je falilo....UF! Ne valja ovo...
Ti nisi normalan, isto kao i ja. Mi debeli ljudi izgleda da više nemamo živaca. Ja sam bio otkačio kada nisam mogao da pronadjem avatar koji mi je uradio Torente. Zdrav razum mi kaže da Nevidljivi to nije mogao da obriše ni da je popio litar vodke, a mog avatara nigde. E, znam kako si se osećao i šta si sve hteo da uradiš. Ali to je za PP. :wink:

Ma cuti...vise puta sam razmisljao da idem u neku banju da lecim zichanost.:D:D:D
Samo tako prebacim u sekundi....
Ma nesto sam chachkao i nisma snimio da sam pojebao ove dole parametre koje mi je Charger posle pokazao...

south:
a sprema se teren sa darko pancev i sampionska generacija ' 91 ;)
''znas ti kad smo osvojili....'' :D

ps. salimo se,navijam za vas malo
jer ovde su svi grobari,pa mogu

A i vas vidim na grobarskoj temi kako pretite: Čekajte malo, kad mi budemo prvaci sveta....

PS1: Generacija koja će to da doživi ne postoji! :lol: :lol: :lol: :lol:

PS2: Znam da navijaš za nas, malo, jer ti si "tamo daleko" a tamo se uvek navija za srpske klubove, kao i ovde kod "nas malo bližih". Samo se "kolju" medjusobno "oni koji su ostali". :cry: :cry:

@
Anonimnom mladiću
On će sebe prepoznati

Svadje se unose onog momenta kada nekoga nazovemo paranoikom ili demagogom. Nikako upozorenjem da se nastavlja diskusija istim, prostačkim načinom.
Pomenuti dečkić izgleda da leči komplekse niže vrednosti (time mislim veličinu kluba za koji navija, pored ostalog), pokušavajući nečiji komentar (bez smajlika) okarakterisati bolešću veličine.
Takodje, isti pokušava da brani neodbranjivo time što sagovornika bombarduje uvredama (blagim ili teškim, potpuno je svejedno) na njegov račun, bez adekvatnih argumenata za odbranu. A to se karakteriše kao dokaz nesposobnosti, sopstvene.
Advokati ovoga tipa gube parnice i sudove pa se redovno žale višim instancama radi produženja spora a nikako radi dokazivanja pravde (ili istine). Žalba po pravilu biva odbačena a naš advokat se ljuti na pravosudje i napušta sudnicu da bi se na nju vratio kada mu nestane duševne hrane.
PS: Ja se ne stidim da kažem svoj stav niti da ga branim pred publikom, tako da mi prigovori tipa PP nisu metod za teme koje se obradjuju na Forumu.

v.v.ilic:
A i vas vidim na grobarskoj temi kako pretite: Čekajte malo, kad mi budemo prvaci sveta....

ilicu, ne preteruj,
ja to nisam nasao,jer bi bio strasno iznenadjen :evil:
pa ceo svet zna da je to vasa cuvena odlika(realnost) :D

ps. a ako je bilo,to mora de je neki mnogo mlad grobar,a brat mu je vas,
pa ono, krv nije voda ;)

south:
v.v.ilic:
1.A i vas vidim na grobarskoj temi kako pretite: Čekajte malo, kad mi budemo prvaci sveta....

2.ilicu, ne preteruj,ja to nisam nasao,jer bi bio strasno iznenadjen :evil:
3.pa ceo svet zna da je to vasa cuvena odlika(realnost) :D

4.ps. a ako je bilo,to mora de je neki mnogo mlad grobar,a brat mu je vas,
pa ono, krv nije voda ;)
1.Nije nigde pisalo ali se čita medju redovima. :wink:
2.Neću da preterujem, ali stoji sve ono što sam napisao :wink:
3.To si dobro primetio. Svet je upoznat sa realnošću i našem vidjenju toga sveta. :P
4.Medju vama nema nas. A vas će uskoro biti i kod nas jer izumirete pod tim bojama. :lol: :lol: :lol:

jebeno vreme...
niko ne veruje nikom
vidis kakva nam je liga,da je ukinu sutra niko ne bi primetio
90% tekmi je namesteno,da se ne lazemo :evil:

vidi ko vodi klubove???,a poseta ???
nekad kad dodje 10,000 ljudi na tekmu ,se pitalo gde su navijaci?
a danas kad dodje na otvaranje 4.000, je super poseta???
i jedino je pitanje ko ce biti prvi,a ko drugi,mi ili vi?
strasno neizvesno???
jer ovo je smesno,
jedne godine se mi zavaravamo(lazemo),....da smo dobri,evropa je nasa,....
a sledece vi..., i tako u krug :shock:

mozda je resenje da svi bojkotujemo tu kladionicarsku ligu
da bar jedno kolo niko ne dodje na stadion

Treba samo uvesti pravilo (ovde ga je vec neko pominjao),da iz jednog grada ne moze da bude vise od recimo 3 prvoligasha.
I onda bi se vrlo lako reshila situacija sa fantomskim klubovima tipa Hajduk Lion,Bezanija,Zeleznik,Vozdovac...itd.
Samim tim ovi bogatashi koji ulazu pare u te klubove odmah bi svoj kapital preusmerili u neki normalniji klub u unutrasnjosti Srbije,koji usto ima i infrastrukturu tj. stadion...a ne livadu,na kojoj igra.
I nije mi jasno zasto onu Vojvodinu neko ozbiljan ne kupi ili ne preuzme? Pretpostavlja da je to zbog uprave..koja potkrada klub na razlicite nacine.
Garantujem, da kad bi se htelo i kada bi se imalo volje,da bi se za 3-4 godine stvorila jos 2-3 kluba koja bi prilicno utiacala na stanje na tabeli i redovno bi igrali Evropu.
A cim igrate u Evropi odmah ljudi odmah po inerciji dolaze na stadion i za "obicne" utakmice.
Secate se pre 8-9 godina kada je Vojvodina igrala Inter toto pa kad je izbacila Bastiju?I to ih pocistila u revansu u NSu...stadion bio pun kao oko. I posle igrala sa Verderom za ulaz u kup UEFA .
I za malo i Verdera da izbaci. Znaci to je bila festa...
A zamislite da kup Uefa igra recimo Smederevo,Nis,KG...pa to bi bilo krcato!!! A u Kuli brate,nema ko da dodje,koliko stanovnika ima kula?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back