Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@
Terror Techa

Ista takva muda je imao i onaj što su ga pre dvadesetak dana izboli nožem. Tvoj prilog takve vrste potpiruje vatru i želje za osvetom. Samo da je njih šestorica išlo na njih 100 liči mi na ratne partizanske bajke. Nije mi uopšte jasan komentar takve vrste niti mi je jasno šta se sa sportske strane gledišta time dokazuje?

Pročitaj proglas Delija na utakmici sa Korkom. Duni već jedanputa u kuburu i zadeni je za pojas.

Izadji na travnjak (ili beton) sa loptom ili na jug sa šalom ili zastavom. Tamo ti je mesto a ne u kafani ili ulici. Pokazi kako barataš loptom (Ples te je pohvalio), pokaži kakvo imaš srce i glas, na jugu.

Pročitaj i proglas Južnog Fronta.

v.v.ilic:
Hajde ćuti, ne lupetaj. Sam dobro znaš da misliš drugačije. Inače ne bi postavio proglas Južnog Fronta.

ilicu gde je :D :)
nemoj da bude
smilees7.gif

@ Ilic
naravno da ne podrzavam tuce i nerede
niti sam u istim ucestvovao
dos su cigani najavili korektno nije bilo nicega
a kada su poceli da prozivaju grobare, onda je nastalo sranje
i to 8 na jedno stotinak
nadam se da se razumemo!

Ne , nikako se ne razumemo. Ti postavljaš temu tako što potpiruješ osvetu! Tu je suština tvoga ponosa što si bio prisutan jednoj prostačkoj i huliganskoj "akciji" junaka grobara. Falio je samo jedan IDIOT CIGANIN da ih malo izbuši. Mislim da bi stvar onda postavio na drugi kolosek.

svako ko misli da su navijaci najveci olos grdno se vara kao prvo treba otici na stadion pa da se covek sam uveri kako je na stadionu kao drugonatreba slusati vesti navijaci uradili ovo navijaci uradili ono nas spominju samo kad se desi neko zlo a kad ti isti navijci idu na kosovo da pomognu sr

svako ko nije bio nikad na stadionu nezna nista o navijanju i o navijacima u nedelju svi na MARAKANU da razbijemo smederevo lepo se provedemo popijemo nesto JOS JEDNA POBEDA I TITULA

NIKADA,ne pijem kada idem na utakmicu. U nedelju sam na Marakani!
Uvek ulazim na ulaz br. 10 na severu i zauzimam levi sektor (od ulaza 10),u pravcu gola,i sredini sektora. Ko me vidi,neka mi se javi. :D
A inace par godina ne pijem UOPSTE!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back