Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma samo treba postovati zakon,
uvesti (postenu) finansisku policiju
i ovaj olos ce sam da bezi iz fudbala,
njima fudbalski klub sluzi da 'peru' pare i zato su tu.

setite se ko je poceo da od obilica(za taj klub su ljudi znali samo da ima dobar rostilj)
pravi tim za LS,pojacanja,,,,,,a posle njega?,
fudbaleri plate nisu dobijali mesecima,.......pa tu se najbolje videlo koliko je fudbalski biznis bio isplativ???

Ja moram da objasnim neke stvari jer moje reči neko ovde pogrešno tumači i pokušava da bude duhovit.

Ne tvrdim da nema nameštanja. Uglavnom za kladionice, tj. nameštanja u dogovoru dva kluba, kao što se pretpostavlja da je slučaj sa utakmicom Bežanija - Partizan. Nameštanja koja nisu vezana za kladionice se uglavnom odvijaju pred kraj prvenstva. Dakle, tvrdim da bi Partizan dobio i onako i ovako Bežaniju, ali neka lova se okrenula u kladionici od strane nekih glavonja iz klubova ili bliskih klubovima.

A evo i teme koju sam ja započeo "FUDBAL ili KLADIONICE? (pitanje je sad)" (a koja nije zaživela) u prilog ovom objašnjavanju mojih reči:

http://forum.krstarica.com/threads/79189

PLESsitnihDEMONA:
.....................koliko stanovnika ima kula?
Oko 30.000. Kula je jak industrijski grad u Bačkoj. Fabrika štofova Sloboda, fabrika kože Eterna, fabrika armature Istra, fabrika nameštaja Josip Kramer i niz drugih manjih. A kao najjači privatnici su RODIĆ MB i braća MANDIĆ (benzinske pumpe i moteli po Vojvodini).

Ples, nije problem Kula. Kulski Hajduk je osnovan 1925 godine, dakle mnogo pre Zvezde i Partizana i ima jaku sportsku tradiciju. Ima i stadion i to vrlo dobar. Crvenka pripada opštini Kula a tamo je i šećerana a Crvenka je kao što znaš još davno za vreme SFRJ igrala u prvoj ligi. 12 km od Kule je Vrbas sa oko 40.000 stanovnika.

Problem su ovi novopečeni beogradski prvoligaši.!!!!

Uopšte ne pokušavam da se pravdam jer uvek stojim iza svog mišljenja. A to što sam napisao isto ima smisla. Uvek ima najmanje dve strane sa kojih može sagledati neku situaciju. Ako se jedna utakmica koja se rezultatski slična drugoj gledala na jedan način, zašto onda ne bi mogla i druga utakmica da se gleda na taj način. Onda iz tog ugla se može reći da je i Voždovac uradio istu stvar protiv Partizana što se pripisuje sada Partizanu protiv Bežanije. Ali pošto se ovde radi o pobedi Partizana, a ne o porazu onda svo drvlje i kamenje se baca na njega. Pa šta drugo očekivati od pristrasnih ljudi? Odgovor je poznat.

Joj šta nam radite,
vi se opet vadite!
ops.gif

@
south
Nevidljivi nam izbrisa dijalog. Predji ovamo.

Vidi se da su "Portorikanci" nepismeni. Oni čak ni neznaju da postoji nešto okruglo što se zove lopta. Neka dodju malo sa tim bezbol motkama kod nas da odigramo partiju klisa. A može i kamena s ramena, pa da vidimo čija majka crnu vunu prede. :wink:

v.v.ilic:
@
south
Nevidljivi nam izbrisa dijalog. Predji ovamo.

Vidi se da su "Portorikanci" nepismeni. Oni čak ni neznaju da postoji nešto okruglo što se zove lopta. Neka dodju malo sa tim bezbol motkama kod nas da odigramo partiju klisa. A može i kamena s ramena, pa da vidimo čija majka crnu vunu prede. :wink:

mi najvise volimo da vas deremo oko stadiona,ali ok
moze i na stadionu

ma samo portorikanke,onako divlje ,dugokose......
a o onima ne vredi trositi reci

south:
mi najvie volimo da vas deremo oko stadiona,ali ok
moze i na stadionu

ma samo portorikanke,onako divlje ,dugokose......
a o onima ne vredi trositi reci
Nemoj da gutaš slova! (najvie):wink: Pa ja te nejurim tom bezbol motkom, da ne kažem palicom. Samo te prebacujem u "ring" gde ne mogu da nas brišu.
anger.gif

@
south

Južni Front ima pravo!
Ne može bodriti svoj tim kada unapred zna rezultat. Gubi se smisao navijanja, gubi se smisao ljubavi prema klubu koji nije ono što su navijači ( Grobari) mislili. Partizan je izdao boje za koje Grobar navija.

Meni je stvarno žao što u Partizanu Crvena Zvezda u ovom momentu nema suparnika za Derbi. A žao mi je što Severna Armija izgubila Južni Front za okršaj. {Ne onaj sa noževima, to nisu ni naši ni vaši vojnici. To su paravojne formacije koje ne pripadaju nikome a najmanje sportu i nama}

Sačekajmo bolja vremena. Možda će Južni Front naći neke druge boje ili bar druge ljude koji će stare boje nositi.

ma jasna stvar,
jos prosle nedelje sam rekao,
ako se vrate bice katastrofa,i posle samo jedne tekme
to se obistinilo.
neznam sta je pametno sada?
ali mozda je jesa na pravom putu(bar ja tako mislim)da malo ocisti
kucu od onih koji ne zasluzuju dres partizana i mozda se stvari okrenu u pravom smeru.
sve je pod maglom(kao i uvek kad ona 2 lopova vode klub)ali videcemo vrlo brzo sta se dogadja

Ješa tu ne može samovoljno da uradi NIŠTA.
On je samo plaćeni radnik koji mora da radi onako kako mu kaže gazda. Ovde na vašem (i ne samo na vašem) Forumu je većina mladih ljudi koji život shvataju suviše optimistički i idealistički. Realnost još uvek nije sposobna da prepozna. Verujem da si ti u fazi kada si sposoban da tu realnost prepoznaš i da se prema njoj prilagodiš. Tekst Južnog Fronta mi pokazuje da su ga pisali (ili pisao) onaj koji je dugo koračao nesigurnim životnim putevima i konačno stao na sigurne noge. Obrazloženje mi se svidja jer se ne mora samo primeniti na FK Partizan nego i na "FK Država Srbija", "FK Hrvatska", "FK Kosovo" i na druge slične "FK Tvorevine" uključujući "FK Život".

to je realnost.

ali kad 2 godine dobijas samo strava i uzas vesti,
onda ti prva normalna vest izgleda kao spas,resenje i verujes u nju(nerealno)
i verovatno ne zelis da vidis vidis sta je realno.
jer realnost je tuga,budalastina,lopovluk,dvolicnost...

pa sad,
kao ona 2 lopova traze odstupnicu(optimisticki)
ili
2 lopova kupuju klub za jeftine pare(realno)

E, to je već mnogo realniji pogled na stvar. Samo ne znam kako bi mogla da prodje privatizacija ipak velikog kluba ( u srpskim dimenzijama ) Partizana. Partizan nisu samo stadion i igrači. Tu su i Grobari bez kojih Partizan ne bi bio ono što jeste a drugo, mislim da ni jedan normalan Grobar za "ZekabjekaPartizan" ne bi navijao. Partizan tada gubi svoj identitet, ime, tradiciju i počinje od nule. Onda je na nivou nekog FK Topčider-a.

ti sad pricas o realnostii ,istini...
ali ona dvojica to ne znaju
kao sto neznaju da niko ne dolazi na stadion
i sve ostalo...
da oni znaju to, mi ne bi danas bili u situaciji u kojoj smo

ps. ali zato znaju da zakon o privatizaciji
ne mogu da koce jos dugo,pa....

Znaju oni to vrlo dobro. Ali znaju takodje da medju navijačima ima i onih koji im daju podršku i poverenje. Znaju takodje da,je, psihološki gledano, Grobar vezan za crno-belu boju i da će vremenom popustiti, kao što se svi protesti i svi bojkoti završe u korist onoga ko vlada samo ako je istrajan. A i sam znaš da bi ti opet navijao za Partizan samo ako mu zadrže ime. I opravdao bi to time, da navijaš za simbol a ne za njih dvojicu. I to je realnost koja se ne može izbeći a oni na to i računaju.

Nisam jos!
Javljam se iz drage nam Bugarske
evo sad polazim
bila neka Beloruskinja iz Minska
postavicu sliku cim mi bude poslala
posto smo se slikali njenim jelte aparatom
bilo je tu jos nekih devojaka
al ova je najbolja od svu decu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back