Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jedite_kod_Joa:
OK,ali zasto se uopste zandarmerija i pojavljuje?Da nema incidenata izmedju samih navijaca ne bi ih ni bilo. ;)
Jesam Zvezdas,ali ne mogu da mrzim Grobare jer smo jedan narod...
Ne radi se ovde (decožderu :wink: ) o odnosu Ciganin-Grobar. Na samom stadionu ono su odvojeni a bitka se odigrava negde na ulici. Radi se o BRUTALNOSTI ŽANDARMERIJE onda kada njihova intervencija nije ni potrebna. Ne samo intervencija već i pojavljivanja. Temu nisam čačnuo zato da bismo debatovali o tome kada je policija obavezna da interveniše. Radi se upravo o onom drugom. Kada stoka u uniformi zajedno sa njihovim vodjama volovima krenu u obračun 20 na jednoga i pokazuje svoje umeće. Ti odnosi kod nas još nisu regulisani, niti će biti regulisani sve dotle dok Srbija ne izadje iz srednjeg veka. Neće biti regulisani sve dotle dok za policiju i vlast postoji drugi zakon od onoga koji važi za narod. Zato i u narodu, kroz lik navijača, postoji iskonski otpor i potreba za odbranom i dizanjem glasa.

Ej bre Ples, ko ti ukrade Katarinu?
too_sad.gif

68Charger440:
U onom topiku nije bilo vredjanja ni svadje, tako da nevidim razlog zasto bi ga obrisao.

Ali ako ce ti pomoci mirnije da spavas - obrisacu ga.

Ni u Stubu Srama nije bilo vredjanja ni svadje, pa si ga izbrisao. Na Stub Srama bi mogao svako svakog da kači kada za to postoji argumentovani razlog. Kada se prekorači granica briše se komentar i td.

A što se tiče tema koje nikoga ne vredjaju ali su suvišne i samo zauzimaju mesta, treba ih brisati a ne zatvarati. Posle čovek traži "zaboravljenu" temu pa naidje na more zatvorenih i neinteresantnih. Seti se samo koliko dugo su grobari tražili svoju "obrisanu" temu.

PS: Ovo sve ništa zlonamerno niti to smatraj kao poučavanje. Samo moje mišljenje:wink:

v.v.ilic:
Ni u Stubu Srama nije bilo vredjanja ni svadje, pa si ga izbrisao. Na Stub Srama bi mogao svako svakog da kači kada za to postoji argumentovani razlog. Kada se prekorači granica briše se komentar i td.

A što se tiče tema koje nikoga ne vredjaju ali su suvišne i samo zauzimaju mesta, treba ih brisati a ne zatvarati. Posle čovek traži "zaboravljenu" temu pa naidje na more zatvorenih i neinteresantnih. Seti se samo koliko dugo su grobari tražili svoju "obrisanu" temu.

PS: Ovo sve ništa zlonamerno niti to smatraj kao poučavanje. Samo moje mišljenje:wink:

Nije bilo vredjanja i svadje jer sam na vreme izbrisao. Da sam ostavio bilo bi sigurno vredjanja i svadje.

Ako je tema suvisna obicno je zatvorim i napisem malu poruku zasto sam je zatvorio. Onda sacekam neko vreme da onaj ko je postavio tu temu vidi zasto sam je zatvorio i onda je brisem.

68Charger440:
Nije bilo vredjanja i svadje jer sam na vreme izbrisao. Da sam ostavio bilo bi sigurno vredjanja i svadje.

Ako je tema suvisna obicno je zatvorim i napisem malu poruku zasto sam je zatvorio. Onda sacekam neko vreme da onaj ko je postavio tu temu vidi zasto sam je zatvorio i onda je brisem.

Nemoj unapred da misliš da će biti svadje. Pusti da se stvari razviju pa imaš konkretan dokaz i razlog zatvaranja. A po nekad bi bilo dobro baš na takvoj temi videti ko je ko i ko kome šta zamera.

68Charger440:
Ako pustim da se stvari razviju - onda bude kasno.

Problem se treba spreciti pre nego sto nastane, ne nakon sto nastane.

Nije kasno. To je metod policijski. Upadnemo na stadion i bijemo da se ne bi stvorila tuča.

Pravo ne poznaje presudu pre dokazivanja a kamoli pre delikta.
Delikt, pa reakcija. Drugačije se ti metodi zovu diktatura. :wink:

Nije baš neki Srbin. Diže tri prsta leve ruke. :wink:

PS: Nevidljivi se ne ljuti na moje primedbe na njegov račun. On zna da je sve :wink: a i zna zašto mu prigovaram baš ja. :o

alex3000000000000000:
I NEKA ZNAJU SVI
DA STE P!CKE VI
DECU BIJETE
P!CKE ZANDARSKE !!!
ZANDARSKE P!CKE , clap , clap , clap , clap , clap
ZANDARSKE P!CKE , clap , clap , clap , clap , clap !!!

Koliko ja znam, a znam, pesma glasi:

Neka znaju svi,
šta radite vi,
na decu pucate,
pi*ke žandarske.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back