_7eDini_....Jedini

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao, mala, sto si looooda...Black_Swan:e,da ja ocu da menjam nik jer kad sam izabrala ovaj....ma ne znam ni sama tad sam se lozila na gothic i te mracne stvari....![]()
![]()
ovracjam:
ma moram da ga menjam deffinitely
ne smem? p ne znam... sad sam i zaboravila na to...mortishaaa:mrzi me da citiramhvala vam ljudi 8) evo definitivno necu menjati 8) a ne smes ni ti bleach, a necemo dati ni Black_swan da menja :shock: posto je i ona htela 8)
Black_Swan:e,da ja ocu da menjam nik jer kad sam izabrala ovaj....ma ne znam ni sama tad sam se lozila na gothic i te mracne stvari....![]()
![]()
ovracjam:
pa bas te je dugo drzalo...Shinoda:Black_Swan:e,da ja ocu da menjam nik jer kad sam izabrala ovaj....ma ne znam ni sama tad sam se lozila na gothic i te mracne stvari....![]()
![]()
ovracjam:
Ma ni ja vise ne ludim bog zna sta za LP-om pa me bas zabole za nick...
Sta si hteo ovime da kazzes????? :?DJ_MaRe:pa bas te je dugo drzalo...Shinoda:Black_Swan:e,da ja ocu da menjam nik jer kad sam izabrala ovaj....ma ne znam ni sama tad sam se lozila na gothic i te mracne stvari....![]()
![]()
ovracjam:
Ma ni ja vise ne ludim bog zna sta za LP-om pa me bas zabole za nick...![]()
pa u martu si se uclanio pod tim nickom... znaci tada si divljao za LP-om; a sada, 4 meseca posle kazes da ne ludujes nesto vise za njima...Shinoda:Sta si hteo ovime da kazzes????? :?
Nisam ja nikad nesto "divljao" za LP-om!!! :?DJ_MaRe:pa u martu si se uclanio pod tim nickom... znaci tada si divljao za LP-om; a sada, 4 meseca posle kazes da ne ludujes nesto vise za njima...Shinoda:Sta si hteo ovime da kazzes????? :?
e pa upravo to sam rekao... MNOOGO te je drzalo to... :wink:
da citam knjigu samo da bih razumeo tvoj nick... :?grit:Procitajte knjigu "Devojka sa bisernom minjusom" i sve ce vam biti jasno..........
Значи ник си добила по девојци са бисерном минђушом...ОК 8)DJ_MaRe:da citam knjigu samo da bih razumeo tvoj nick... :?grit:Procitajte knjigu "Devojka sa bisernom minjusom" i sve ce vam biti jasno..........
ipak bi ti mogla da mi objasnis u dve reci, a? 8)
e pa to pitanje je bilo upuceno onima koji me znaju, so you didn't need to answer :wink:Little_white_witch:A sto se tice toga da li neko da menja nick ili ne,mene bas zabole,zato sto ovde nikog ne poznajem,a i mislim da je to svacija licna stvar!!!
kad ja nisam menjala, a ni bleach, ne mozes ni ti 8) ceo forum ti zabranjuje! 8)Black_Swan:e,da ja ocu da menjam nik jer kad sam izabrala ovaj....ma ne znam ni sama tad sam se lozila na gothic i te mracne stvari....![]()
![]()
ovracjam:
eto problem resen 8) niko ne menja 8) demokratija 8)bleach:ne smem? p ne znam... sad sam i zaboravila na to...![]()
![]()
svi smo hteli, a niko od nas nije promenio...![]()
necu ni ja onda8)
navika... 8)
u sto to voolimmortishaaa:eto problem resen 8) niko ne menja 8) demokratija 8)bleach:ne smem? p ne znam... sad sam i zaboravila na to...![]()
![]()
necu ni ja onda8)
navika... 8)
pa naravno sa mnom i kod mene uvek 8)bleach:u sto to voolimmortishaaa:eto problem resen 8) niko ne menja 8) demokratija 8)bleach:ne smem? p ne znam... sad sam i zaboravila na to...![]()
![]()
necu ni ja onda8)
navika... 8)8)
demokratijahihihihihi.... 8)
ok, ak' je tako odluuceno![]()
![]()
Bas cu da probam,pa sta mu bog da.Ako me ne bude sedam dana na krstarici znajte da sam poginuo pritiskajuci.cLick - OR - Die:
Va$ kompjuter ce doziveti totalni kolaps i havariju ako kliknete na moj profil i poku$ate da dokuchite nedoqrchivu tajnu koja se krije iza nicka cLick - OR - Die 8)
upozorio sam vas!!!
NEEEEEEEEEEEEE CHEEEEAAAAFFFFFF!!!!!!!!!!!!!Cheaf:Bas cu da probam,pa sta mu bog da.Ako me ne bude sedam dana na krstarici znajte da sam poginuo pritiskajuci.cLick - OR - Die:
Va$ kompjuter ce doziveti totalni kolaps i havariju ako kliknete na moj profil i poku$ate da dokuchite nedoqrchivu tajnu koja se krije iza nicka cLick - OR - Die 8)
upozorio sam vas!!!![]()
![]()
Ma ocu,bicu zapamcen kao heroj.Shinoda:NEEEEEEEEEEEEE CHEEEEAAAAFFFFFF!!!!!!!!!!!!!Cheaf:Bas cu da probam,pa sta mu bog da.Ako me ne bude sedam dana na krstarici znajte da sam poginuo pritiskajuci.cLick - OR - Die:
upozorio sam vas!!!![]()
![]()
Nemoj zaginuti uzalud![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Xaxaxaaxaax![]()
![]()
![]()
Ako vec moras umreti, nemoj umreti sam, spreman sam da umrem rame uz rame sa tobomCheaf:Ma ocu,bicu zapamcen kao heroj.Shinoda:NEEEEEEEEEEEEE CHEEEEAAAAFFFFFF!!!!!!!!!!!!!Cheaf:Bas cu da probam,pa sta mu bog da.Ako me ne bude sedam dana na krstarici znajte da sam poginuo pritiskajuci.cLick - OR - Die:
upozorio sam vas!!!![]()
![]()
Nemoj zaginuti uzalud![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Xaxaxaaxaax![]()
![]()
![]()
![]()