STA ZNACI VAS NICK?

Postoji razlog zbog koga koristim ovakav debilan nick, a to je sledeci:

Pre par godina ja i 10-ak drugova smo otvorili jedan privatni forum na ProBoards serveru, a forumi tog servera su besplatni i imaju opciju position. Za one koji ne znaju, position je (xtarica to nema) kad ti ispod nicka pise odredjen broj zvezdica od 1 do 5 (po broju postova) i to bi znacilo koliko si aktivan i popularan na forumu. I posto je taj forum nama sluzio (i jos uvek sluzi) za zaebanciju, mi smo jedni drugima umesto position stavljali razne pogrdne nadimke. Meni je position bio Umno poremecena osoba i to mi pisalo ispod nicka. Iskoristio sam to pri registraciji jer sam ocekivao da cu imati 2-3 posta mesecno. Medjutim, zarazio sam se :D :D :D

Ja sam svoj nick u pocetku koristio na chatu...
Slucajno mi pao na pamet...Nisam znao koji nick sebi da nadenem i tako mi Shinoda pao na pamet...
Shinoda je inace MC grupe Linkin Park koja je jedna od mojih omiljenih i da yaya je lik...
Anyway, odjednom su na chatu poceli da me spopadaju silni LP fanovi i poceo sam da se sa njima dopisujem ( sa nekima sam se bas sprijateljio) i posle mi je bilo zao da ga menjam, pa sam eto odlucio i da ga koristim i na Forumu... :roll:

Moj nick je vrlo jednostavan POP=skraceno od mog prezimena a i 50%ljudi koje znam me tako zovu a Mare=nadimak nastao od mog imena a i 50%drugih ljudi koji me znaju me tako zovu :D al sam definisao moj nick :D Nekad sam bio mnogo mastovitiji a sad... pa je ispalo sta je ispalo 8)

moje ime mi je nekako najzdravije zvucalo. ovaj forum je valjda osmisljen kao mesto za zabavu i razmenu misli open minded likova, a ispade poligon za primenu animoziteta prema svima koji nisu dupelizi "odabranima".

Back