miss
Ističe se
- Poruka
- 2.001
mario,bre...jesu te nekad ucili da se ne sa glagolima pise odvojeno?! :shock: :shock: :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
wishfish:zbog ŠuŠkanja...![]()
ops: :wink:miss:mario,bre...jesu te nekad ucili da se ne sa glagolima pise odvojeno?! :shock: :shock: :shock:
Ja mislila da to znaci snezni jahac ili tako nesto...whateversnow-rider:heh..moj nick (snow-rider) nastao je zato sto volim da sanjarim..i zivim u snowima, misteriji...cudno, ali ja tako volim...![]()

Procitala sam letos ogromnu knjizurinu o grckoj i rimskoj mitologiji.Rea je bila jedna od Zevsovih zena,rodila mu je dva sina (zaboravih kako se zovuElectra:Dakle, jasno pitanje... sta znaci nick koji ste odabrali, zasto ste ga odabrali, je l ima neko posebno znacenje... :wink: ?
Ovaj moj, Electra, nije zbog one cuvarke plaze nego ima neka boginja... mislim da je grcka... sad sam zaboravila, ali naci cu sigurno. Onda???
ops: ).Dopalo mi se ime... i eto... *Rea*.
)...
eeeeeeeee... a ja mislio od Carmen Electre... sada sam tuzanElectra:Eto, posle tri meseca ispunjavam obecanje.
Odgovor jednom od gostiju: da, znam da se Elektra zaljubila u oca. I da, priznajem da to nisam znala kad sam upisivala nick, ali sto posto sam sigurna da sam na to ime naisla negde u onoj decjoj mitologiji. Inace, evo sta na tu temu kaze Milan Vujaklija:
Elektra: kci Agamemnona i Klitemenestre, sestra Ifigenije i Oresta. Posle ocevog ubistva spasla Oresta bekstvom u Fokidu. Pomogla mu da izvrsi osvetu nad Egistom (ko j' sad ovaj?) i Klitemenestrom i posle se udala za Orestovog prijatelja Pilada. Elektra kompleks - up. Edipov kompleks (bljaaaaaaaaaaak!!!!)
Ali nick necu da menjam, bas je lepo ime, zar ne?

Electra:

) mada nisam smislila nista pametno pa cu uskoro da ga menjam...El Rea bese majka Romula i Rema...?Da,da to su ti sinovi :wink:*Rea*:Procitala sam letos ogromnu knjizurinu o grckoj i rimskoj mitologiji.Rea je bila jedna od Zevsovih zena,rodila mu je dva sina (zaboravih kako se zovuElectra:Dakle, jasno pitanje... sta znaci nick koji ste odabrali, zasto ste ga odabrali, je l ima neko posebno znacenje... :wink: ?
Ovaj moj, Electra, nije zbog one cuvarke plaze nego ima neka boginja... mislim da je grcka... sad sam zaboravila, ali naci cu sigurno. Onda???ops: ).Dopalo mi se ime... i eto... *Rea*.