That's meBlack_Swan:America's sweetheart :wink:Courtney:Courtney od...eeee,setite se :wink:![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
That's meBlack_Swan:America's sweetheart :wink:Courtney:Courtney od...eeee,setite se :wink:![]()
Lepo,lepo....Courtney:That's meBlack_Swan:America's sweetheart :wink:Courtney:Courtney od...eeee,setite se :wink:![]()
![]()
8)
ELEKTRA nije bila boginja,nego cerka grckog kralja Agamemnona!Roby girl:ja sam Roby Girl ne zbog roby wiliams-a -kako vecina misli- vec zbog onog preslatkog bubnjara ROB-a iz LP!!!!!!
A kakve to veze ima sa Roby girl??? :?elleni1980:ELEKTRA nije bila boginja,nego cerka grckog kralja Agamemnona!Roby girl:ja sam Roby Girl ne zbog roby wiliams-a -kako vecina misli- vec zbog onog preslatkog bubnjara ROB-a iz LP!!!!!!
elleni1980:ELEKTRA nije bila boginja,nego cerka grckog kralja Agamemnona!Roby girl:ja sam Roby Girl ne zbog roby wiliams-a -kako vecina misli- vec zbog onog preslatkog bubnjara ROB-a iz LP!!!!!!
Shinoda:QchCK*a:mala_crna:mala_crna = tako me zove osoba koju posebno volim
a ono bg = mesto mog rodjenja
A gde je bg........mislim, u nicku ?![]()
Xexexexe 'ebote stvarno!!!!! :shock:
mala_crna:bg je greskom ukucano, sorry, posto je to sastavni deo moje meil adrese mala_crna_bg@...
Electra:Dakle, jasno pitanje... sta znaci nick koji ste odabrali, zasto ste ga odabrali, je l ima neko posebno znacenje... :wink: ?
Ovaj moj, Electra, nije zbog one cuvarke plaze nego ima neka boginja... mislim da je grcka... sad sam zaboravila, ali naci cu sigurno. Onda???
Lil'Still:Moj nick znaci na engleskom-jos uvek mala-.Uz to treba da stoji MC,ali whatever![]()