ma ja ne razumem tu temu
ops:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzdacemo se u MaRetovu kreativnost!Sasha85:Bas me zanima koje bi ime ona dobila...![]()
Shinoda:Jaoooowww ovu temu nisam vid'o 300 godina!![]()
Brate na kojim si ti drogama kad ti je svaka gloopost smesna? :? :shock:psy:Shinoda:Jaoooowww ovu temu nisam vid'o 300 godina!![]()
ja je nikad nisam ni video!![]()
MALO PILE:ovako mene zove moj dragi koji mi nesto bas i nije toliko drag....to mi je prvo palo na pamet jer mi je on poslao poruku kad sam se registrovala
ma daj,opustencija,svako ima pravo na svoje misljenje :wink:winnetou:MALO PILE:ovako mene zove moj dragi koji mi nesto bas i nije toliko drag....to mi je prvo palo na pamet jer mi je on poslao poruku kad sam se registrovala
ej, izvini sto sam te onako napala, ali mi je glupo da sa takvom sigurnoscu dajes savete koji mogu biti fatalni.. mozda i ja preterujem, ali eto.. sve se da resiti razgovorom, jedan od mojih moto-a.. :wink:
jos jednom, izvini...
Matori jezik za zube!psy:nackli tishincina![]()
...znachi radodajka...Li'l' Bitch:Moj znaci ono shto i pishe![]()
sad si je zaebo...Kad_LupimLupim:...znachi radodajka...Li'l' Bitch:Moj znaci ono shto i pishe![]()
![]()
Meni to lici ko Ljuta TunjevinaKad_LupimLupim:Molim za pojasnjenje ovog nicka, ako nije problem:
Lutjena Tinuvjela :shock: