- Poruka
- 34.532
Da bi stvorio novac, mora da ima minimum znanja o bilo čemu, osim ako ne igra kladžuObrazovan moze da stvori novac,ne da rukama stvori kao zanatlija,sve ok stvar ukusa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da bi stvorio novac, mora da ima minimum znanja o bilo čemu, osim ako ne igra kladžuObrazovan moze da stvori novac,ne da rukama stvori kao zanatlija,sve ok stvar ukusa
Dzej je napravio sibicama jbg,mnogo manje se trosioDa bi stvorio novac, mora da ima minimum znanja o bilo čemu, osim ako ne igra kladžu![]()
Ma on je covek intelektualac,nema se tu sta teci.Covek je zaista dobar lingvista, ne znam kako se radi na Mega, ali mnoge stvari su jako korisne ,koje je on napisao.
U velikoj meri se slažem sa tobom, kao da je od tada i krenuo sunovrat obrazovnog sistema.Ma on je covek intelektualac,nema se tu sta teci.
A mega je trebala da bude novi pocetak,a postala je pocetak kraja.Nemam lepo misljenje o braci karic,johnn nezbit-u,megatrendu....o mici generalno.
Opet, čovek je imao talenat, glas, a ovde pričamo o obrazovanju. A i ne pratim, tako da ne znam šta je zaradio šibicarenjem.Dzej je napravio sibicama jbg,mnogo manje se trosio
Da znam o cemu pricamo,obrazovan covek je ogranicen i uskracenOpet, čovek je imao talenat, glas, a ovde pričamo o obrazovanju. A i ne pratim, tako da ne znam šta je zaradio šibicarenjem.

Sebe smatram obrazovanom, shvati kako god hoćeš.Znaci jos samo da su obrazovani oni koji su na strani obrazovanja![]()
ma horoskop je najvažnijiNe znam ima li horoskop veze sa obrazovanjem, al mnogi inteligentni i obrazovani ljudi su nespretni u običnim životnim situacijama .

Tenis,novak nije nista zavrsioZar je moguće da neko gleda negativno na obrazovanje?
Šta je alternativa?
ne , obrazovana žena će znati sama da otvori konzervu , a snagator će joj peglati gaćeObrazovana žena će naći snagatora koji će joj otvoriti konzervu![]()
Vago moja ne spamuj mima horoskop je najvažniji![]()
Opet mešaš talenat i obrazovanost. Da si malo više čitao ..Tenis,novak nije nista zavrsio
xaxa ne ti si sad dodala talenat ja sam pojasnio cemu ne obrazovanje,a dodacu i nevaspitanje kao ruganje neobrazovanimaOpet mešaš talenat i obrazovanost. Da si malo više čitao ..![]()
Tenis,novak nije nista zavrsio
Novak je talentovan i vredan, pobogu, kakve veze ima to sa obrazovanjem ?? Gde ti vidiš ruganje neobrazovanima ? Samo ističem prednosti obrazovanja na način na koji čovek u uvodnom postu priča.xaxa ne ti si sad dodala talenat ja sam pojasnio cemu ne obrazovanje,a dodacu i nevaspitanje kao ruganje neobrazovanima
Aman covece to ima veze sa NEobrazovanjemNovak je talentovan i vredan, pobogu, kakve veše ima to sa obrazovanjem ??
Ali opravdavas njegovo neobrazovanje?to smo konstatovali hvalaNe mogu svi biti talentovani teniseri, a i da mogu tenis ne bi bio unosan sport.