Markoni11
Poznat
- Poruka
- 8.441
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kad je podla alapača.
Sledeći put probaj sa:"'ajde' bre više..."Kad nisu isečeni nokti na nogama, raskidam, neoprostivo. Prljav čaršav na krevetu.
Generalno, najviše me nerviraju oni tipovi koji traže majčinsku figuru u vezi, a to naročito dolazi do izražaja u seksu, moram da ih tapšem po leđima i da hućem onako navijački "To, tooo, još malo" dok ga istovremeno neverbalno bodrim
Ne znam jesam li na hipodromu ili sa muškarcem od tolikog navijanja![]()

Kad nisu isečeni nokti na nogama, raskidam, neoprostivo. Prljav čaršav na krevetu.
Generalno, najviše me nerviraju oni tipovi koji traže majčinsku figuru u vezi, a to naročito dolazi do izražaja u seksu, moram da ih tapšem po leđima i da hućem onako navijački "To, tooo, još malo" dok ga istovremeno neverbalno bodrim
Jeste vas dvoje u vezi?Sto daje pare na svalerke
Pa sama si brate kriva, tipovi su se navukli na to bodrenje, ebg to deluje popaljivo, hot je.Kad nisu isečeni nokti na nogama, raskidam, neoprostivo. Prljav čaršav na krevetu.

Ja sam čula da je june ubio i zakopo u dvorištu@Dodola ?!
Ni blizu toga. Samo smo prestali da se koljemo odavno
Nego mi nije jasno što ti to pade na pamet, msm, kakve veze imaju ova 2 posta?
Kad si već tu, gde je Mira?